Mobil > Teknik

Wednesday, 28 October, 18:36

Mobil - 17 okt 20 kl. 12:10

Iphone 12 och Iphone 12 Pro: Här är de billigast – finns nu att köpaNu finns både Iphone 12 och Iphone 12 Pro tillgängliga för förköp. Vi har jämfört operatörernas priser..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Iphone, Pro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iphone12 och , Iphone12 , ProHär är de , billigast finns nu att köpa
Alliansfritt Sverige - 02 aug 13 kl. 14:02

Här har du nästan tusen orsaker till att KD borde skämmas under Pride (inlägget kan innehålla spår av dildos)

Nu är det Pride och det betyder att vi som varje år sammanställer partiets HBT-fientliga uttalanden. Det gör vi för att påminna en del unga kristdemokrater om vilken sorts parti de faktiskt engagerar sig i vilket de ibland verkar glömma. Dagen: - Det finns inom HBT-grup­pen en väl­digt stor skep­sis mot Krist­de­mo­kra­ter­na, och de bun­tar ofta ihop oss med Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na, säger Erik Slott­ner.

YLE - 23 okt 16 kl. 13:31

Världens tryggaste framtid finns i Korpo

Inflyttning, camping och turism, samt Korpo Art Island. Det var de tre viktigaste sakerna för de Korpobor som på lördagen samlades för att diskutera utvecklingen och framtiden i kommundelen. Före seminariet hade Korponämnden samlat in utvecklingsförslag av invånare och deltidsbor i Korpo.

Skånskan - 09 jul 19 kl. 20:30

Pro­gram­me­ra­ren som blev des­sert­mäs­ta­re

Soc­ker­ba­ga­re. Som ung valde han att sadla om och lämna it-branschen. Ef­ter flera år i krog­svängen har han vunnit Des­sert­mäs­ta­rna och öppnat eget med stora fram­gångar.

YLE - 16 nov 15 kl. 04:00

Pro Nagu: en bro behövs och det nu!

Föreningen Pro Nagu har frågat färjtrafikanterna hur de tycker trafiken mellan skärgården och fastlandet fungerar. Svaret är tydligt: trafiken är osmidig och det behövs en bro. Efter sommaren skickade föreningen Pro Nagu ut en enkät till alla som använder sig av färjpasset mellan Pargas och Nagu.

Skånskan - 09 apr 16 kl. 14:00

Ny ordförande tar över i PRO i Hörby

HÖRBY Det blev skifte i PRO-toppen på årsmötet nyligen.
Efter 13 år som ordförande lämnade Bengt Ståhl över stafettpinnen till Kerstin Allansson. Själv fortsätter han som vice ordförande i föreningen.

News55 - 06 mar 20 kl. 09:14

Artur Ringart: “Det finns tunga skäl att lyssna på de äldre!”

Den 9 mars är det Äldreriksdag i Folksamhuset i Stockholm. Medverkar gör representanter för PRO, SPF och SKPF som tillsammans har ungefär 800 000 medlemmar. Samtliga riksdagspartier är inbjudna.

Skånskan - 23 apr 16 kl. 01:00

Sym­boler är inga små­saker

Opinion Vad är ett sam­häl­le egent­li­gen? Hur hänger vi ihop med var­and­ra, mer än att vi råkar bo i hus och lä­gen­heter som ligger på sam­ma stäl­le? Frå­gor av den enorma stor­leken kan fram­stå som po­äng­löst fi­lo­so­ferande, men i ra­bal­dret kring mil­jö­par­tisten som vägrade skaka hand är det den un­der­lig­gan­de frå­gan som gör skan­dalen så brän­nan­de.

Cornucopia - 26 nov 16 kl. 13:11

Arvet efter Jobs slut - dags för Apple att köra vilse igen?

Det finns goda anledningar att tro att det kulturella och innovativa arvet som Steve Jobs lämnade efter sig åt Apple när han dog 2011 nu är slut. Därmed återstår bara för den feta katten Apple att stagnera, för att sedan låta historien upprepa sig, även om man denna gången rimligtvis inte riskerar konkurs så länge krigskassan är överfylld. Problemet har sin grund i att Apple allt mer ser ut att överge sina professionella produkter och på sikt kanske helt slutar med Mac-datorerna.

YLE - 06 dec 16 kl. 11:59

Dick Idman: Pro Finlandia är en bekräftelse på andras uppskattning

Skådespelaren och regissören Dick Idman från Borgå är en av de tio som i år förlänas Pro Finlandia-medaljen. "En gubbmedalj", säger nypensionerade Idman skämtsamt, och syftar på att liknande utmärkelser ofta ges efter många år av trogen tjänst. Den finlandssvenska skådespelaren och regissören Dick Idman, född i Helsingfors 1950, är en av de tio som i år tilldelas Pro Finlandia-medaljen.

Skånskan - 10 okt 18 kl. 15:00

Full fart på PRO-hösten

HÖRBY
Hos PRO i Hörby är höstaktiviteterna redan i full gång. Denna höst kan föreningen även glädja sig åt att man har fått tillgång till större lokaler. I de nya lokalerna i källaren på Stora Hotellet ordnas det bland annat qigong, dart och bordtennis.

Sydsvenskan - 02 jul 11 kl. 06:30

Skåningarnas vård tredje billigast i landet

Skåningarnas hälso- och sjukvård är billigare än genomsnittssvenskens och betydligt billigare än stockholmarnas.
? Det kan naturligtvis bero på att vi är effektiva inom vissa verksamheter, men det är inget jag kan skriva under på, säger Håkan Cederholm, ekonomidirektör på Skånes universitetssjukhus, Sus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.