Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 27 October, 02:08

Vestmanlands Läns Tidning - 17 okt 20 kl. 11:52

Debatt: Vi läkare är inte överens med ledaren i VLTReplik. VLT anger i sin ledare den 29 september, "Nej, välfärden behöver inte mer resurser....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattVi , läkareär inte , överensmed , ledareni , VLT
Länstidningen i Jämtland - 18 feb 20 kl. 07:00

Debatt: Stafettläkare värda sitt pris

Det är många som ondgör sig över stafettläkare inom den offentliga vården. Dels för kostnaden,....

ÖstersundsPosten - 28 aug 20 kl. 09:42

Debatt: Överläkare: När ska dumhetskulturen inom sjukvården ta slut?

Jag är en av de läkare från kirurgkliniken som skrev på debattartikeln som handlade om....

SVT Debatt - 10 apr 14 kl. 14:51

Debatt 10/4: SD-protester och förlossningsvården

I flera veckor nu har det varit protester på svenska arbetsplatser, när Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson drar förbi. Läkare, sjuksköterskor, brandmän och elever har på olika sätt visat att de inte vill ha Sverigedemokraterna på sina arbetsplatser. Men vill vi inte ha politiker som hälsar på i verkligheten?

SVT Debatt - 04 jul 13 kl. 21:33

Tuff debatt om jobben

DEBATT ALMEDALEN Magdalena Andersson (S) och Anders Borg (M) var inte överens om mycket i debatten om arbetslösheten, och presenterade två väldigt olika vägar till en ökad sysselsättning i Sverige. Debatt Almedalen ser du varje kväll under Almedalsveckan klockan 20:00 i SVT2..

Dagens PS - 12 sep 18 kl. 12:18

M-ledaren: ”Det vill jag inte spekulera i”

Så svarar Ulf Kristersson (M) på frågan om Löfven tackar nej till samarbete. Som Dagens PS berättat har allianspartierna på DN debatt bjudit in S-ledaren Stefan Löfven till samtal över blockgränserna. Förhoppningen från Alliansens sida – som nyss avslutade en pressträff – är att Stefan Löfven kliver åt sidan som statsminister och att allianspartierna tillåts bilda en regering med stöd av Socialdemokraterna.

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 15:20

I kvällens Debatt, 11/14: Landsbygden och aborter

DEBATT Ikväll diskuteras aborträtten och den svenska abortlagstiftningen. I Sverige kan man fritt göra abort fram till vecka 18. I en del andra länder går gränsen vid vecka 12.

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 15:20

I kvällens Debatt, 14/11: Landsbygden och aborter

DEBATT Ikväll diskuteras aborträtten och den svenska abortlagstiftningen. I Sverige kan man fritt göra abort fram till vecka 18. I en del andra länder går gränsen vid vecka 12.

SVT Debatt - 21 nov 13 kl. 14:31

Debatt 14/11: aborträtt och hur ska landsbygden räddas?

Debatt diskuterar aborträtten och den svenska abortlagstiftningen. I Sverige kan man fritt göra abort fram till vecka 18. I en del andra länder går gränsen vid vecka 12.

SVT Debatt - 23 jan 14 kl. 15:48

Trailer Debatt 23/1: Cancervården och religion

Inför kvällens Debatt:  SVT:s granskning av den ojämlika cancervården följs i kväll upp av Debatt. I studion har vi cancerläkare som säger att man inte längre kan garantera ett säkert patientomhändertagande, Anders W Jonsson från socialutskottet, Gunilla Gunnarsson från SKL, Helén Eliasson från Västra Götalandsregionen, ”Arga Doktorn” Björn Bragée, Karin Båteson från Läkarförbundet och sist men inte minst patienter som vittnar om vårdens brister och förtjänster, bland dem Regina Lund. Dessutom ska vi diskutera religion.

SVT Debatt - 03 apr 14 kl. 14:21

Debatt 3/4: Huliganvåldet och jakten på näthatarna

KVÄLLENS SVT DEBATT: Vad ska vi göra åt huliganvåldet? Ska vi ta bort ståplatserna på fotbollsmatcherna, strypa ölkranarna, och tysta ramsorna? Kommer det göra att ingen mer behöver sätta livet till?

SVT Debatt - 02 jul 19 kl. 09:22

”Tycker ni verkligen att det är viktigare att sätta dit rökare än gängkriminella?”

”Att ge polisen i uppdrag att lägga tid och kraft på att avvisa rökare samtidigt som myndigheten lider av resursbrist och det skjuts närmast dagligen på allmänna platser, är symptom på en regering som har tappat kontrollen”, skriver debattörerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.