UNT > Nyheter

Monday, 19 October, 23:57

UNT - I förrgår: 10:56

Katalin perfekt för neddragen Louise HoffstenDet nedtvingade formatet för Louise Hoffsten lyftes snarare till det motsatta på Katalin. Det blev till en starkare närvaro och mer berörande konsert..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Louise Hoffsten, Katalin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katalin, perfektför , neddragen, Louise, Hoffsten
Uppsalanyheter.se - 10 nov 19 kl. 16:04

Mipso och Mikaela Finne till Katalin

På tisdag 12 november blir det säsongsavslutning på Klubb Uffe i Katalins lokaler. Det blir en klubbspelning med det amerikanska bandet Mipso och Mikaela Finne som har sina rötter i finska Österbotten som kliver upp först på scenen. På tisdag 12 november blir det säsongsavslutning på Klubb Uffe i Katalins lokaler.

Uppsalanyheter.se - 16 okt 15 kl. 02:25

Recension: En skimrande, gnistrande juvel, Eilen Jewell på Katalin

Eilen Jewells fjärde spelning på Katalin sedan 2010 blev en bejublad sådan, Uppsalanyheters recensent Pär Dahlerus är i det närmaste lyrisk över att få se ett världsnamn med band på en så intim scen som Katalin. Eilen Jewells fjärde spelning på Katalin sedan 2010 blev en bejublad sådan, Uppsalanyheters recensent Pär Dahlerus är i det närmaste lyrisk över att få se ett världsnamn med band på en så intim scen som Katalin.   Kvällen börjar med supportakten Miss Tess som har med sig Thomas Bryan Eaton på elgitarr.

Uppsalanyheter.se - 13 nov 19 kl. 20:01

Recension: Mipso och Mikaela Finne på Katalin

Recension: Säsongens sista Klubb Uffe spelning på Katalin bjöd på massor av musik och fina röster. Mikaela Finne med rötterna i finska Österbotten inledde kvällen innan huvudakten Mipso från North Carolina. Det blev verkligen en helkväll och den relativt stora skara som tagit sig ut i november-rusket var mycket entusiastisk.

Uppsalanyheter.se - 01 maj 18 kl. 17:07

Soul Pack firar nytt singelsläpp på Katalin

Uppsalabandet Soul Pack som hade en storhetstid i slutet av 80-talet satsar för fullt med singelsläpp och releaseparty på Katalin nu på lördag den 5 maj. Uppsalabandet Soul Pack som hade en storhetstid i slutet av 80-talet satsar för fullt med singelsläpp och releaseparty på Katalin nu på lördag den 5 maj.   De släpper singeln "Please come home / Love will find a way" på vinylsingel.

Uppsalanyheter.se - 28 nov 18 kl. 03:15

Recension: Stämningsfullt med Mipso på Katalin

Recension: Kvartetten Mipso från North Carolina förgyllde tisdagskvällen på Katalin, när de spelade under Katalins och Rootsy Musics klubbkoncept Klubb Uffe. Kvartetten Mipso från North Carolina förgyllde tisdagskvällen på Katalin, när de spelade under Katalins och Rootsy Musics klubbkoncept Klubb Uffe.   Mipsos lågmälda bluegrass och americana togs emot väl av den relativt stora publik som hade tagit sig till Katalin denna kyliga tisdagskväll i november.

Uppsalanyheter.se - 14 nov 19 kl. 17:30

Recension: Among Lynx och Lisa Lystam Family Band till Katalin med varsin ny skiva i bagaget

Recension: Både Among Lynx, med rötterna i Uppsala, och Lisa Lystam Family Band har under hösten släppt nya album. På lördag den 16 november kommer båda banden att sätta Katalin i gungning. Efter att ha lyssnat på deras nya skivor så höjs mina förväntnigar.

Uppsalanyheter.se - 30 aug 15 kl. 03:06

Recension: Ofokuserad Michael Stolt på Katalin

Uppsalamusikern Michael Stolt ska släppa ett nytt album på svenska och det firar han med en konsert på Katalin denna sista lördag i augusti. Det är en ofokuserad artist som glömt låtlistan men ändå räddar upp spelningen denna lördagkväll.Uppsalamusikern Michael Stolt ska släppa ett nytt album på svenska och det firar han med en konsert på Katalin denna sista lördag i augusti.

Uppsalanyheter.se - 30 aug 15 kl. 03:06

Recension: Michael Stolt på Katalin

Uppsalamusikern Michael Stolt ska släppa ett nytt album på svenska och det firar han med en konsert på Katalin denna sista lördag i augusti. Det är en ofokuserad artist som glömt låtlistan men ändå räddar upp spelningen denna lördagkväll.Uppsalamusikern Michael Stolt ska släppa ett nytt album på svenska och det firar han med en konsert på Katalin denna sista lördag i augusti.

Uppsalanyheter.se - 10 okt 18 kl. 04:09

Recension: Levi Parham från Oklahoma på Katalin

Recension: Det var genuin musik med rötter i den amerikanska myllan i Oklahoma som Levi Parham och hans turnéband bjöd Katalins publik på under tisdagskvällen. Det var genuin musik med rötter i den amerikanska myllan i Oklahoma som Levi Parham och hans turnéband bjöd Katalins publik på under tisdagskvällen.   Grunden i Levi Parhams musik ligger en amerikansk sydstatsrock med ett stort inslag av blues och även soul.

Uppsalanyheter.se - 24 apr 19 kl. 03:11

Recension: Hög intensitet av Rod Melancon på Katalin

Recension: På tisdagskvällen besökte Louisiana-sonen Rod Melancon Uppsala och Katalin för andra gången. Vi fick njuta av en närmast explosiv urladdning, men också av en mycket dynamisk och omväxlande spelning. På tisdagskvällen besökte Louisiana-sonen Rod Melancon Uppsala och Katalin för andra gången.

SVT - 9 timmar sedan

Louise Epstein: ”Vi gör det för public service”

Med kort varsel har radioprogramledarna Louise Epstein och Thomas Nordegren tackat ja till att spela in två avsnitt av På spåret för att ersätta de två där Hamid Zafar medverkade. – Vi gör det här nu för att vi tycker att det är viktigt att programmet ska få finnas trots det som har hänt, säger Louise Epstein till Kulturnyheterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.