Aftonbladet > Sport

Wednesday, 28 October, 12:27

Aftonbladet - 17 okt 20 kl. 10:41

”Kan inte lägga oss ner och dö”▸ Nu ska det avgöras – ödesmatcher för topplagen: ”Gäller att inte fantisera om fester”.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan inte läggaoss , neroch ,
Posh24 - 28 sep 13 kl. 08:13

Oprah Winfrey hotade att lägga ner Lindsay Lohans dokumentärserie!

Oprah Winfrey har avslöjat att hon hotade med att lägga ner produktionen Lindsay Lohans egna dokumentärserie tidigare i år. När Oprah och den skandalomsusade stjärnan började att arbeta med dokumentärserien för OWN var det mycket som inte fungerade. Talkshow-drottningen menar på att Lindsay inte verkade seriös med varken sin rehabilitering eller serien och det gick så långt att Oprah gav henne ett sista ultimatum: Att skärpa till sig eller att förlora sin lön på cirka 19 miljoner kronor.

BT - 06 dec 14 kl. 09:27

Butik i kris - vädjar till kunderna att köpa mer: "Annars får vi lägga ner"

Hajoms Kooperativa riskerar nedläggning om inte försäljningen ökar, och det snarast. Nu ber butikschefen kunderna om hjälp via Facebook. De senaste fem åren har varit tuffa för Hajoms kooperativa.

Dagens PS - 19 dec 16 kl. 08:13

Storbråk I SD: ”Kanske lika gärna ska lägga ner”

Ska man använda ord som ”negerboll”, ”zigenare” och ”skäggbarn”? Det har det tydligen rått tvivel om inom SD i åratal, avslöjar Aftonbladet, som tagit del av en rad interna mejl mellan personer i ledningen. Medan vissa tycker att partiet ska hålla sig borta från språkbruk som signalerar ”bonnig rasism” är andra fast beslutna om att SD måste vara tillåtna att ironisera kring vad man kallar ”pk:s löjeväckande omskrivningar”.

Sydsvenskan - 02 dec 14 kl. 16:00

Alliansen borde lägga ner budgetröster

SD är en maktfaktor i svensk politik. Detta måste de andra politikerna beakta i sina politiska planer för framtiden för att undvika politiskt kaos. Sanningens timme kommer för allianspartiernas politiker när de rödgröna nu skall lägga fram sin budget i riksdagen.

Trelleborgs Allehanda - 04 nov 13 kl. 06:30

Ytterligare en körskola ska lägga ner

Foto: Tom Wall
En körskola flyttar från stan, en annan har gått i konkurs och en tredje avvecklas när ägarna går i pension – så blir det bara en kvar. Fast det dementerar Söderslätts trafikskola.
Ägarna av Söderslätts trafikskola, Tommy Nordbjörk och Christer Svensson, är båda i pensionsålder.

Cornucopia - 28 aug 14 kl. 16:33

Sjöstedt (v): "Vi vill lägga ner 11 186 vårdcentraler, sjukhus och äldreboenden, samt 4 000 skolor och förskolor"

Jonas Sjöstedt (v) säger till Stampen/GP att förbud mot företag inom välfärden inte är förhandlingsbart. Det innebär att 11 000 vårdinrättningar och ca 4 000 skolor, gymnasier och förskolor ska läggas ner om (v) ska sätta sig i regering med (s) och (mp).

Enligt Vårdföretagarna finns det 11 186 privata företag som sysslar med vård och omsorg.

Barometern - 03 maj 19 kl. 20:00

Förslag om att lägga ner glasskola röstades ner

Lärandenämnden ska genomföra besparingar på 7,8 miljoner i år. Ett förslag var att lägga ner Riksglasskolan, men det röstades ner av politikerna. .

Sydsvenskan - 14 maj 13 kl. 06:30

Tyskland vill lägga ner banker snabbt

Den tyske finansministern föreslår ett nätverk av nationella bankmyndigheter, som kan avveckla krisande banker snabbare än den planerade bankunionen. Men Wolfgang Schäubles utspel väcker frågor om Tysklands avsikter.EU:s bankunion kan inte skapas utan ändringar i unionsfördraget, hävdar finansminister Schäuble i Financial Times.?

Posh24 - 18 dec 13 kl. 08:48

Justin Bieber kan lägga ner musikkarriären efter nya skivan!

Justin Bieber säger att han är redo att lägga ner sin musikkarriär!. Den 19-åriga-stjärnan talade ut i en radiointervju på Los Angeles-baserade Power 106, där han sade att han funderar på att lägga av. "Efter den nya skivan är pensionerar jag mig.

ÖstersundsPosten - 27 mar 17 kl. 07:58

Barnläkare: Det är rätt att lägga ner BB i småorterna

Hela Sverige har engagerat sig för BB i Sollefteå.
Men barnläkaren och professorn Jonas F Ludvigsson tycker att politiker ska lägga fokus på annat och menar att det är rätt att lägga ner BB i småorterna.
" Jag är emot förlossningar på små orter" skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

Länstidningen i Jämtland - 27 mar 17 kl. 07:58

Barnläkare: Det är rätt att lägga ner BB i småorterna

Hela Sverige har engagerat sig för BB i Sollefteå.
Men barnläkaren och professorn Jonas F Ludvigsson tycker att politiker ska lägga fokus på annat och menar att det är rätt att lägga ner BB i småorterna.
" Jag är emot förlossningar på små orter" skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.