Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 24 October, 17:01

Nerikes Allehanda - 17 okt 20 kl. 10:11

Här sätts strålkastarljuset på hemmafruns drama: ”Handlar om vår korta stund på jorden”Hennes liv är ett stycke kvinnohistoria – men handlar också om nutida ofriheter. Nu får Kristina....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Kristina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här sätts, strålkastarljuset, hemmafruns, drama, Handlarom vår , korta stund på jorden
Expressen - 14 feb 14 kl. 09:05

Olsson: Lysande kväll i nya strålkastarljuset

MÖLNDAL. Fyra uppsittningar. Tre segrar och en andraplats.

Dagens PS - 24 okt 16 kl. 11:51

50 företag i strålkastarljuset 2017

Kinesiska Geely rankas på 21:a plats på Bloomberg Businessweeks lista över 50 topprankande företag som det enligt den välrenommerade nyhetsbyrån finns anledning att hålla ögonen på nästa år, i synnerhet om du investerar i aktier. Dagens PS uppmärksammade Geelys senaste modell, Volvos lillasyskon, i en artikel här om dagen och har tidigare skrivit om Volvo Cars positiva siffror. Geely köpte Volvo Cars 2010 och trimmar nu dotterbolaget i syfte att  konkurrera på fordonsmarknaden med sina globala konkurrenter.

DN - 25 aug 17 kl. 23:20

Strålkastarljuset släckte guldhoppet

GÖTEBORG. Strålkastarljuset förstörde guldchansen, men Peder Fredricson såg till att det sent på fredagskvällen blev svenskt silverjubel på Ullevi i Göteborg. Peder Fredricson och All In var felfria för tredje dagen i rad.

DN - 25 aug 17 kl. 23:20

Strålkastarljuset släckte guldhoppet – silver till Sverige

GÖTEBORG. Strålkastarljuset förstörde guldchansen, men Peder Fredricson såg till att det sent på fredagskvällen blev svenskt silverjubel på Ullevi i Göteborg. Peder Fredricson och All In var felfria för tredje dagen i rad.

UNT - 25 jul 20 kl. 17:29

Holmgren i strålkastarljuset när Uppsala besegrades

Uppsalas försvarsspel ställdes på sin spets när de tog emot gästande Kopparberg/Göteborg på hemmaplan. I strålkastarljuset stod därför Emma Holmgren som fick göra ett stort jobb när resultatet tillslut blev 0-2..

Skånskan - 23 okt 19 kl. 16:15

Byn sätts under lupp

Södra Sandby Efter Dalby, Veberöd och Genarp sätts strålkastarljuset nu på Södra Sandby. Kommunens fokusprojekt startar under hösten och ska pågå under hela mandatperioden.
De ansvariga menar dock att invånarna inte ska ha allt för höga förväntningar.

Cornucopia - 22 nov 17 kl. 17:48

Bostadsutvecklarna - rådjur i strålkastarljuset

I förmiddags höll jag en kort föreläsning på Bostadsdagen i Göteborg, som fokuserade på de demografiska utmaningarna för Stor-Göteborg. En slutsats utifrån efterföljande mingeldiskussioner i pausen är att bostadsutvecklarna just nu är rådjur med uppspärrade ögon, stirrandes rakt in i den snabbt annalkande lastbilens strålkastare.
Bostadsutveckling i Göteborgsområdet.

Barometern - 21 feb 14 kl. 06:38

Bra att strålkastarljuset riktas mot hjärtpatienter

på inlägg av Alexandra Charles och Lill Lindfors
Dödsfall, onödigt lidande och mång­miljonkostnader som skulle gå att ­undvika om vi i större utsträckning använde godkända mediciner. Förekommer sådant i vårt landsting?
Ja, och om detta har Alexandra Charles och Lill Lindfors skrivit en mycket viktig debattartikel.

DI - 12 apr 19 kl. 17:30

Medlemmarnas kapital utsätts för stor risk

LEDARE. Krisen i Swedbank riktar strålkastarljuset på en av Sveriges mest ogenomträngliga maktsfärer. Fackförbunden har demokratiska beslutsformer.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 13 kl. 10:18

EWK-priset till Liv Strömquist


Tecknaren Liv Strömquist får EWK-priset 2013. Hon tilldelas priset för att hon "med sin konst satt samhällets fördomar och maktspel i strålkastarljuset", enligt delar av motiveringen. Juryn lyfter även fram hennes roll som folkbildare och debattmotor.

Västerbottens Folkblad - 11 okt 13 kl. 10:19

EWK-priset till Liv Strömquist

Tecknaren Liv Strömquist får EWK-priset 2013. Hon tilldelas priset för att hon ?med sin konst satt samhällets fördomar och maktspel i strålkastarljuset?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.