Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 22 October, 02:18

Länstidningen i Södertälje - 17 okt 20 kl. 10:00

Nya köket ett lyft på Lugnet: ”Vi har inga halvfabrikat längre”Sedan årsskiftet har kökspersonalen på Lugnet fått arbeta i ett sprillans nytt kök, med fler....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Lugnet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya köketett , lyft, LugnetVi har , inga, halvfabrikat längre
YLE - 18 feb 14 kl. 07:40

Maze i ledning efter första åket

Tina Maze leder damernas storslalom efter det första åket. Tanja Poutiainen tappade mot Maze under hela åket och ligger tolva över två sekunder efter. Tina Maze som tog guld i störtloppet var första dam ner för backen i det första storslalomåket.

Aftonbladet - 14 mar 20 kl. 19:44

Ica-handlaren Örjan fick nog av stöket – låter inga elever besöka butiken på skoltid

▸ Efter två och ett halvt år av stök i butiken har Ica-handlaren Örjan Josefsson fått nog..

Skånskan - 08 feb 19 kl. 16:11

Nya köket ett lyft för restaurangeleverna

eslöv Så blev det klart till slut – det sprillans nya köket på restaurang- och livsmedelsprogrammet.På fredagen var det invigning på Sallihushuset. En högtidsstund för de cirka 50 elever som går programmet och nu får toppmodern utrustning att tillgå.

Kristianstadsbladet - 24 dec 12 kl. 13:00

Det går utför och Vånga hoppas på ett lif? lyft

Foto: Peter Åklundh
Vångabacken har haft rekordtidig säsongspremiär. Nu hoppas turistnäringen på ett uppsving.
En av besökarna på lördagen var Gorm Nielsen från Köpenhamn som var i Vånga tillsammans med barn och barnbarn.?

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 14:11

Lugnt under presidentbesöket

Lugnare än vanligt och mycket få larm om olyckor, sjukdomsfall och bränder. En ambulans i Upplands Väsby stoppades dock av Obamas kortege när han for iväg.
- Vi fick köra en annan ambulans från andra hållet, säger Ronald Krantzt på SOS Alarms pressjour.

BT - 05 sep 13 kl. 14:13

Lugnt under presidentbesöket

Lugnare än vanligt och mycket få larm om olyckor, sjukdomsfall och bränder. En ambulans i Upplands Väsby stoppades dock av Obamas kortege när han for iväg. - Vi fick köra en annan ambulans från andra hållet, säger Ronald Krantzt på SOS Alarms pressjour.

YLE - 28 jan 15 kl. 06:00

Torsti: Nu gäller det att behålla lugnet

- Det här året har jag haft en jättebra känsla i kroppen hela tiden, konstaterar Samu Torsti. Nu hänger framgången inte på den fysiska kapasieten, utan på hur jag lyckas i åket. Storslalonspecialisten Torsti tog sina första världscuppoäng i början av december då han slutade på en 13:e plats i Beaver Creek.

BT - 27 maj 13 kl. 04:48

Lugnet har återvänt till förorten

Natten till måndagen hade lugnet återvänt till Stockholms förorter. Polisen hade förstärkt sin bevakning, också under söndag kväll och natt, men kunde konstatera att få människor rörde sig ute i de områden där det tidigare i veckan varit oroligt. Inga stenar kastades och inga ungdomsgäng drog runt.

Skånskan - 27 mar 16 kl. 00:00

Håll fast vid mär­ket i av­tals­rö­rel­sen

Opinion Årets av­tals­rö­rel­se går i slu­tet av mars in i ett sär­skilt in­ten­sivt ske­de. Sve­ri­ge har ti­digare haft pro­blem med skenande löne­in­fla­tion, där alla fack­för­bund be­gä­rde hög­re och hög­re löner, vil­ket eldade på in­fla­tionen, vil­ket fick lönerna att tappa i vär­de trots höj­ningar, vil­ket slut­li­gen hotade att över­hetta hela den svenska ekonomin.
Med hän­syn till det­ta in­fö­rdes i den svenska av­tals­rö­rel­sen ”mär­ket”.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:05

Ett lyft för SFI

I går presenterades SFI-utredningen av regeringens utredare Christer ­Hallerby. Den har varit efterlängtad. Att utbildningen i svenska för invandrare fungerat dåligt har varit känt sedan länge.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:05

Ett lyft för SFI

I går presenterades SFI-utredningen av regeringens utredare Christer ­Hallerby. Den har varit efterlängtad. Att utbildningen i svenska för invandrare fungerat dåligt har varit känt sedan länge.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.