UNT > Lokalt

Saturday, 24 October, 13:32

UNT - 17 okt 20 kl. 10:00

Han tar "Anden i glaset" till Älvkarleby och SigtunaEn av Sveriges tre mentalister, Anthony Charles Heads, är ute på turné och besöker bland annat Dragon Gate och Wenngarn slott. "Föreställningen har obehagliga moment", berättar han..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Anden, Älvkarleby, Sigtuna, Sveriges, Charles Heads, Dragon Gate, Wenngarn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han tar, Andeni , glasettill , Älvkarlebyoch , Sigtuna
SmålandsPosten - 12 sep 13 kl. 07:31

Ewa Christina Johansson: Anden i glaset

Ewa Christina Johansson har skrivit ett tjugotal böcker, alltifrån historiska romaner till fantasy. Nu är hon aktuell med en krypande läskig barnbok där eld och gengångare vänder uppochner på en föräldrafri kväll.

Huvudpersonen Juni och nyinflyttade Stella har blivit bjudna till Fanny.

Expressen - 14 aug 14 kl. 21:17

Läkare liknar ny metod med "anden i glaset"

Flera professorer och läkare har skrivit ett öppet brev till kommunledningen i Göteborg. De vill att en hårt kritiserad kommunikationsmetod på gymnasiesärskolan ska tas bort. Experterna menar att metoden lett till falska anklagelser om övergrepp och liknar de vid leken "anden i glaset".

BT - 01 jul 12 kl. 11:28

Anden gör Aladdin lysande

BT:s recensent Mikael R Karlsson har sett Kulturföreningen Tågets uppsättning av Aladdin, och är imponerad av insatsen. Det börjar lite taffligt. Startsträckan innan Kulturföreningen Tågets sommaruppsättning av Aladdin tar fart är ganska lång.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 14:36

"Aladdin"-anden blir levande

Disney gör allt fler spelfilmer. Nu står Anden i lampan i den tecknade filmen "Aladdin" från 1992 på tur.Handlingen ska utspela sig före "Aladdin" och fokusera på hur den pratglade anden hamnade i den magiska lampan, skriver Variety.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 14:36

"Aladdin"-anden blir levande

Disney gör allt fler spelfilmer. Nu står Anden i lampan i den tecknade filmen "Aladdin" från 1992 på tur.Handlingen ska utspela sig före "Aladdin" och fokusera på hur den pratglade anden hamnade i den magiska lampan, skriver Variety.

Västerbottens Folkblad - 16 jul 15 kl. 14:36

”Aladdin”-anden blir levande

Disney gör allt fler spelfilmer. Nu står Anden i lampan i den tecknade filmen ”Aladdin” från 1992 på tur. Handlingen ska utspela sig före ”Aladdin” och fokusera på hur den pratglade anden hamnade i den magiska lampan, skriver Variety.

SmålandsPosten - 29 mar 14 kl. 13:01

?Glaset är ett undermedvetet kall?

stolt konstform. Glaskonsten är en konst att vara stolt över. Det menar Konstfackstuderande Erika Kristofersson Bredberg som i dag tar emot Konst- och bruksglasföreningens stipendium på 10 000 kronor.

Sydsvenskan - 26 mar 16 kl. 04:00

Glaset är merän halvfullt

Det var tränaren Allan Kuhn själv som myntade det som ett av sina första specialuttryck i Malmö FF."Är glaset halvfullt eller är det halvtomt?"På något sätt har det varit frågan efter nästan varje match och visst är det lätt att ställa den igen efter träningsmatchen mot Helsingfors.

Sydsvenskan - 05 mar 12 kl. 06:30

Döden som tar sig tid

Döden kanske inte är så läskig? Han kan ju vara en riktigt vänlig prick i rutig kappa, till exempel. Patrik Svensson har läst en finstämd bok om livets ändstation.

UNT - 09 feb 20 kl. 10:00

Gävle tar över tillståndsgivning i Älvkarleby

Gävle kommun tar över tillståndsgivningen av alkohol och tobak i Älvkarleby kommun..

Dagen - 15 maj 15 kl. 03:00

Vi är förlorade utan Anden

Men Anden, treenighetens egen pedagog, tar oss vid handen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.