Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 20 October, 05:06

Aftonbladet - I förrgår: 09:39

Grov misshandel i Trelleborg▸ En man i 25-årsåldern misstänks ha rånats och misshandlats av tre personer vid 04-tiden i natt..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Trelleborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grov, misshandeli , Trelleborg
Trelleborgs Allehanda - 03 aug 12 kl. 16:00

Grov misshandel på Stortorget

På torsdagseftermiddagen skedde en grov misshandel på Stortorget i Trelleborg.
En 42-årig man misshandlade en 50-årig man med en gummibatong. Vittnen uppfattade fem slag med batongen.

Trelleborgs Allehanda - 19 aug 18 kl. 09:11

Bråk: Man greps – misstänks för grov misshandel

En man i 30-årsåldern greps för försök till grov misshandel i Trelleborg på lördagskvällen. .

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 19 kl. 15:27

Man misstänkt för grov misshandel av äldre häktad

Den man i 40-årsåldern som misstänktes för försök till mord på en äldre man i Trelleborg i söndags har nu häktats, misstänkt för grov misshandel..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 15:48

Högre ersättning för grov misshandel

Brottsoffermyndigheten höjer ersättningen för livshotande skador vid grov misshandel från 60 000 kronor till 75 000 kronor. Även för allvarliga skador vid grov misshandel höjs ersättningen, från 40 000 kronor till 50 000 kronor."Grov misshandel är ett mycket allvarligt brott.

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 15:48

Högre ersättning för grov misshandel

Brottsoffermyndigheten höjer ersättningen för livshotande skador vid grov misshandel från 60 000 kronor till 75 000 kronor. Även för allvarliga skador vid grov misshandel höjs ersättningen, från 40 000 kronor till 50 000 kronor."Grov misshandel är ett mycket allvarligt brott.

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 09:38

Längre straff för grov misshandel


Sedan straffen för grova våldsbrott skärptes för fyra år sedan har strafflängden för grov misshandel ökat med i genomsnitt två månader. Andelen långa straff - fyra år eller mer - har ökat samtidigt som andelen nära minimum - ett år - har minskat, enligt Brottsförebyggande rådet (Brå).Ändringen 2010 innebar att brottet grov misshandel delades upp så att de allvarligaste brotten fick rubriceringen synnerligen grov misshandel.

BT - 14 mar 14 kl. 09:38

Längre straff för grov misshandel

Sedan straffen för grova våldsbrott skärptes för fyra år sedan har strafflängden för grov misshandel ökat med i genomsnitt två månader. Andelen långa straff - fyra år eller mer - har ökat samtidigt som andelen nära minimum - ett år - har minskat, enligt Brottsförebyggande rådet (Brå). Ändringen 2010 innebar att brottet grov misshandel delades upp så att de allvarligaste brotten fick rubriceringen synnerligen grov misshandel.

BT - 19 okt 12 kl. 09:32

Unga killar sparkade och slagna - fyra åtalas för grov misshandel

En 18-åring blev sparkad och slagen med knytnävar, galgar och stolar. En 25-åring träffades av slag med en flaska i ansiktet. Nu åtalas fyra killar för misshandlarna i Frufällan och andra brott.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 07:00

21-åring frias från grov misshandel

Tingsrätten friar en 21-åring från misstankar om en grov misshandel vid gamla Resecentrum. Men rätten är inte enig.
En av nämndemännen anser att den misshandlade 33-åringens uppgifter är så klara och rediga att det är utrett att det var 21-åringen som misshandlade 33-åringen.

Skånskan - 20 apr 18 kl. 14:00

Lyxbilsaffär ledde till grov misshandel

STAFFANSTORP En lyxbilsaffär som gick fel ledde till att fyra Malmökriminella dök upp i bilhallen i Staffanstorp, misshandlade bilhandlaren och hotade både honom och en anställd.
Alla fyra åtalade döms nu till fängelsestraff, den mest hårdföre får tre år.Bakgrunden till misshandeln var försäljning av en lyxbil, en Maserati Levante värd 800 000 kronor.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ordningsvakt dömd för grov misshandel

En ordningsvakt i Stockholm har dömts för grov misshandel, skriver Metro. Det var i juni förra året som en 31-årig man, som varit ute och festat, somnade på Centralstationen i väntan på bussen hem. Mannen vaknade av att en ordningsvakt rycker i honom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.