GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 20 October, 11:17

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Linköping jagar nya poäng mot SkellefteåSkellefteå tar emot Linköping i Skellefteå Kraft Arena i SHL i kväll. Vinsten mot Djurgården, 5–4, gjorde att Linköping bröt sin tre matcher långa förlustsvit. Skellefteå vann sin senaste match med 1–0 mot Färjestad..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Skellefteå, Linköping, Skellefteå Kraft Arena, SHL, Djurgården, Färjestad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, Linköping, jagarnya , poängmot , Skellefteå
GöteborgsPosten - 27 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Kopparberg/Gbg

I kväll möts Linköping och Kopparberg/Gbg på Linköping Arena i Svenska spel F 19 södra. Linköping bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Kristianstad, 8–0. Kopparberg/Gbg har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Linköping..

GöteborgsPosten - 02 nov 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Rögle

I dag möts Rögle och Linköping i Catena Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Linköping bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot HV 71, 5–3. Rögle blev utan poäng i mötet med Luleå senast..

GöteborgsPosten - 08 jan 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot AIK

I kväll möts Linköping och AIK i Saab Arena i SDHL. Linköping bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Modo, 3–1. AIK blev utan poäng i mötet med Brynäs senast..

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Kopparberg/Gbg

I kväll möts Kopparberg/Gbg och Linköping på Valhalla Konstgräs i Svenska spel F 19 södra. Linköping bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Kristianstad, 2–1. Kopparberg/Gbg förlorade sin senaste match med 2–4 mot Kungsbacka..

GöteborgsPosten - 01 okt 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot HV 71

I kväll är det dags för match för HV 71 som tar emot Linköping hemma i Kinnarps Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Linköping som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 3–2 mot Växjö. HV 71 förlorade sin senaste match med 1–3 mot Skellefteå..

GöteborgsPosten - 04 okt 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Djurgården

I kväll möter Linköping Djurgården på hemmaplan i Stångebro Ishall i Svenska Damhockeyligan Damhockeyligan. Linköping bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Leksand, 4–1. Det blev seger i den senaste matchen för Djurgården, 2–0 mot Leksand hemma..

GöteborgsPosten - 07 dec 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Malmö

I kväll möts Malmö och Linköping i Malmö Arena i SHL. Linköping bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Skellefteå, 5–3. Hemmalaget har fyra raka förluster, senaste mot Färjestad med 3–4..

GöteborgsPosten - 23 jan 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Rögle

I kväll möter Linköping Rögle på hemmaplan i Saab Arena i SHL. Linköping som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tio förluster i rad, men senast blev det 4–1 mot HV 71. Rögle vann sin senaste match med 4–0 mot Skellefteå..

GöteborgsPosten - 10 mar 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Färjestad

I kväll möter Linköping Färjestad på bortaplan i Löfbergs Arena i SHL. Linköping bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Skellefteå, 4–3. Det blev seger i den senaste matchen för Färjestad, 4–1 mot Djurgården på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 23 aug 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Linköping jagar nya poäng mot Växjö

I kväll är det dags för match för Växjö som tar emot Linköping hemma på Visma Arena i Damallsvenskan i fotboll. Linköpings tunga förslustsvit, tre matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev vinst mot IK Uppsala, 3–1. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Vittsjö med 0–2..

GöteborgsPosten - 30 okt 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Örebro Hockey jagar nya poäng mot Linköping

I kväll möter Örebro Hockey Linköping på hemmaplan i Behrn Arena i J20 SuperElit södra herr i ishockey. Örebro Hockey som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 6–2 mot Karlskrona. Linköping vann senast mot Frölunda med 3–1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.