DN > Utrikes

Wednesday, 21 October, 12:46

DN - 17 okt 20 kl. 09:18

Lokalpolitiker surfade genom publiken på TrumpmöteGeorgia-politikern Vernon Jones väckte uppmärksamhet när han surfade sig fram över folkhavet på Donald Trumps valkampanj i Macon..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trumpmöte, Vernon Jones, Donald Trumps, Macon

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lokalpolitiker, surfadegenom , publiken, Trumpmöte
YLE - 01 jun 15 kl. 18:57

Idén om Porkala stad får bara en axelryckning av lokalpolitiker

Under helgen föreslog tre näringslivsprofiler i Västnyland att man borde slå ihop Kyrkslätt, Sjundeå och Ingå till staden Porkala. Inget nytt säger lokalpolitiker. Det här är ett förslag som de inblandade kommunerna har behandlat och fattat beslut om flera gånger.

Corren - 03 okt 12 kl. 10:09

Surfade på nätet, datorn stannade

En Motalabo surfade in på en webbsida och plötsligt spärrades hela datorn..

SVT - 30 jan 13 kl. 13:44

Amerikan surfade på rekordhög våg

Surfaren Garret McNamara, USA, kan ha slagit rekord när han surfade på en ca 30 meter hög våg utanför Nazaré vid Portugals kust..

YLE - 18 apr 13 kl. 17:17

Lokalpolitiker ser olika på kommuners framtid

Många lokalpolitiker känner sig frustrerade över de planerade reformerna inom social- och hälsovården och kommunstrukturen. För många har det blivit oklart vad strukturförändringarna egentligen ska gå ut på. Ska ytterligare kommuner slås ihop?

Expressen - 18 dec 13 kl. 08:53

Surfade på Facebook – ramlade ner från pir

Polis i Australien tvingades under måndagen rädda en turist som gått av en pir i Melbourne. Anledningen till fallet: Kvinnan surfade på Facebook i sin smartphone..

Expressen - 27 jan 14 kl. 00:32

Springsteen surfade på publikens armar

KAPSTADEN Under premiären på "High hopes tour" återintroducerade Bruce Springsteen ett gammal livetrick - "The Boss" surfade ovanpå publikens utsträckta armar. Det höll på att sluta med en kraschlandning..

SvD - 22 mar 14 kl. 14:36

AF-anställd surfade för 115 000

En anställd på Arbetsförmedlingen (AF) använde tjänstemobilen på utlandssemestern och surfade för 115 000 kronor. Han har anmälts till personalansvarsnämnden men hävdar själv att han faktiskt jobbade, skriver fackliga ST:s tidning Publikt..

NT - 22 mar 14 kl. 14:36

AF-anställd surfade för 115 000

En anställd på Arbetsförmedlingen använde tjänstemobilen på utlandssemestern och surfade för 115 000 kronor. Han har anmälts till personalansvarsnämnden men hävdar själv att han faktiskt jobbade på ledigheten.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 14:36

AF-anställd surfade för 115 000


En anställd på Arbetsförmedlingen (AF) använde tjänstemobilen på utlandssemestern och surfade för 115 000 kronor. Han har anmälts till personalansvarsnämnden men hävdar själv att han faktiskt jobbade, skriver fackliga ST:s tidning Publikt.Mannen är arbetsförmedlare men har internationella uppdrag.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 14 kl. 14:38

AF-anställd surfade för 115 000

En anställd på Arbetsförmedlingen (AF) använde tjänstemobilen på utlandssemestern och surfade för 115 000 kronor. Han har anmälts till personalansvarsnämnden men hävdar själv att han faktiskt jobbade, skriver fackliga ST:s tidning Publikt. Mannen är arbetsförmedlare men har internationella uppdrag..

UNT - 22 mar 14 kl. 14:36

AF-anställd surfade för 115 000

En anställd på Arbetsförmedlingen använde tjänstemobilen på utlandssemestern och surfade för 115 000 kronor. Han har anmälts till personalansvarsnämnden men hävdar själv att han faktiskt jobbade på ledigheten.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Afrikansk vrede mot polisvåld i Nigeria

Nigeriansk polis upplöste på tisdagskvällen en fredlig demonstration mot polisvåld i Lagos – genom att skjuta med skarp ammunition in i en….

DN - 3 timmar sedan

Peter Madsen förhörs i rätten efter flyktförsöket

Vid 10.00 inleds domstolsförhör med livstidsdömde Peter Madsen efter tisdagens rymningsförsök från anstalten Herstedvester utanför….

DN - 5 timmar sedan

Trumps okända bankkonto i Kina avslöjat

USA:s president Donald Trump har i valkampanjen anklagat rivalen Joe Biden och hans son Hunter Biden för att vara i händerna på Kina, på….

DN - 6 timmar sedan

Studio DN 21 oktober: Ställ om klockan – för sista gången?

Nu blir det snart vintertid igen. Men sedan då? DN:s Peter Letmark reder ut vad som kommer att hända med den gemensamma sommartiden i….

DN - 14 timmar sedan

Moské i Paris stängs efter mordet på läraren

En moské norr om Paris, som publicerade en video som kritiserade historieläraren Samuel Paty kort innan han dödades, stängs i sex månader..

DN - 18 timmar sedan

Brexitbråket kan stoppa svenska yrkesfiskare

Fiskezoner är en symbolfråga i de krisande förhandlingarna mellan EU och Storbritannien..

DN - 22 timmar sedan

Utegångsförbud dygnet runt införs i Lagos

Den nigerianska delstaten Lagos inför ett utegångsförbud dygnet runt för att stoppa de protester mot polisvåld som vuxit sig stora den….

DN - 26 aug 17 kl. 06:00

Kim Wall – en journalistisk röst som tystnat

Läs reportaget från 2017..

DN - Igår: 11:36

Morddömde Peter Madsen ska ha försökt rymma

Livstidsdömde Peter Madsen uppges ha försökt rymma från fängelset, skriver danska Ekstrabladet..

DN - Igår: 23:25

Brittiskt regnrekord: Tillräckligt för att fylla Loch Ness

Den 3 oktober var den regnigaste dagen i Storbritannien på minst 129 år. Forskare varnar för att klimatförändringarna påverkar landet allt….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.