GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 October, 05:21

GöteborgsPosten - 17 okt 20 kl. 06:22

Andorra ny medlem i IMFAndorra är nu officiellt medlem i Internationella valutafonden (IMF). Det lilla landet, inklämt mellan Spanien och Frankrike, blev på fredagen det 190:e landet i organisationen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
IMF, Internationella, Spanien, Frankrike

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andorrany , medlemi , IMF
Helsingborgs Dagblad - 10 jan 20 kl. 04:15

Andorra vill gå med i IMF

De 189 länderna i Internationella valutafonden (IMF) kan snart få göra rum åt ännu en medlem. Lilla Andorra med 86 000 invånare har nämligen ansökt om medlemskap i organisationen. IMF uppger att Andorras ansökan ska behandlas "i sinom tid"..

DI - 10 jan 20 kl. 06:00

Andorra ansöker om medlemskap i IMF

De 189 länderna i Internationella valutafonden (IMF) kan snart få göra rum åt ännu en medlem..

Opinionen.se - 13 apr 13 kl. 02:37

IMF erkänner Somalia

Internationella valutafonden, IMF, har erkänt Somalias regering efter 22 års avbrott i relationerna. Det öppnar för att landet kan få ekonomisk rådgivning från fonden. Beslutet är i linje med ett brett internationellt stöd till och erkännande av regeringen, säger IMF.

Sydsvenskan - 28 okt 15 kl. 13:21

IMF överväger nytt lån till Bosnien

Internationella valutafonden (IMF) har en delegation på plats i Sarajevo, Bosnien, för att diskutera ett nytt stödpaket med nödlån till landet.Ett tidigare stödprogram med lån på 630 miljoner euro (cirka 5,9 miljarder kronor) frystes för drygt ett år sedan, då Bosniens regering inte genomfört utlovade reformer. Det programmet löpte därefter ut i somras.

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 15 kl. 13:21

IMF överväger nytt lån till Bosnien

Internationella valutafonden (IMF) har en delegation på plats i Sarajevo, Bosnien, för att diskutera ett nytt stödpaket med nödlån till landet.Ett tidigare stödprogram med lån på 630 miljoner euro (cirka 5,9 miljarder kronor) frystes för drygt ett år sedan, då Bosniens regering inte genomfört utlovade reformer. Det programmet löpte därefter ut i somras.

YLE - 07 nov 16 kl. 12:28

Janitskin i Andorra - arresteringsordern gäller inte där

Propagandasajten MV-lehtis frontfigur Ilja Janitskin verkar ha flytt till Andorra där han tills vidare inte riskerar bli gripen och utlämnad. Regeringsrådet Juhani Korhonen på Justitieministeriet säger till Finska notisbyrån den att den europeiska arresteringsorder som utfärdats på Janitskin inte gäller i Andorra. FNB var först att rapportera om saken.

DI - 14 aug 15 kl. 12:33

Tyskland ger ej stöd till räddningspaket utan IMF-deltagande

Tyskland kommer inte att ge stöd till ett tredje räddningspaket till Grekland om inte IMF är med. Det uppgav Michael Fuchs, en senior medlem i förbundskansler Angela Merkels parti, på fredagen enligt Dow Jones Newswires..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 11 kl. 11:16

Andorra - skattefritt i bergen

Hårnålskurvorna avlöser varandra när jag kör allt högre upp i de vackra sydfranska Pyrenéerna. Målet är Andorra, inklämt mellan Frankrike och Spanien. Det är fredagskväll och det är nästan bara jag som kör uppför berget.

EU-Parlamentet - 09 mar 16 kl. 13:29

Press release - Ending EU citizens' bank secrecy in Andorra

Plenary sessions : An EU deal with Andorra, which will make it harder for EU citizens to hide cash from the tax man in bank accounts there, was endorsed by Parliament in a vote on Wednesday. Under the deal, the EU and Andorra will automatically exchange information on the bank accounts of each other's residents, starting in 2018 for information collected since 1 January 2017.

Source : © European Union, 2016 - EP.

Barometern - 09 jun 17 kl. 23:17

Andorra skrällvann över Ungern

Marc Rebes. Så heter fredagens store hjälte i Andorra. Det var nämligen han som fixade en enorm skräll när det lilla landet besegrade Ungern hemma med 1-0.

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 17 kl. 23:17

Andorra skrällvann över Ungern

Marc Rebes. Så heter fredagens store hjälte i Andorra. Det var nämligen han som fixade en enorm skräll när det lilla landet besegrade Ungern hemma med 1–0.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.