Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 24 October, 02:25

Sydsvenskan - 17 okt 20 kl. 08:30

Vem i hela världen kan man lita på, Perstorp?I nordvästra Skånes inland är tron på sin nästa som lägst. Det finns det fog för..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skånes

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem i hela världen kan man lita, Perstorp
Expressen - 29 jul 17 kl. 19:10

Entreprenörsfamiljen Wendt satte Perstorp på kartan

Historien om orten Perstorp är framför allt historien om industrin Perstorp. Numera finns inget av det ursprungliga flaggskeppet kvar – Perstorpsplattan och Perstorps ättika är sedan länge sålt till andra företag.Men att Perstorp överhuvudtaget blev den succé det blev kan man tacka en visionsrik familj för – familjen Wendt.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 11 kl. 19:09

Vill ha kundcenter i Perstorp

Skånetrafiken och Perstorps kommun träffades i februari för att bland annat diskutera väntsalen vid stationen. I det sammanhanget tog Perstorp också upp behovet av ett kundcenter i Perstorp där man ska kunna köpa biljetter till Skånetrafiken. I dag saknas ett kundcenter.

Opinionen.se - 28 feb 13 kl. 13:09

Perstorp Ättika köps upp och flyttas

Livsmedelskoncernen O Kavli köper varumärket och produktionen av Perstorp Ättika av specialkemibolaget Perstorp. I och med förvärvet planeras produktionen, som legat i Perstorp sedan 1881, att flyttas till Kavlis anläggning i Eslöv. Enligt Kavli kommer berörda medarbetare att erbjudas anställning i Eslöv.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 11 kl. 17:12

Berättarkväll i Perstorp inställd

Torsdagens berättarkväll med Sara Arámbula på biblioteket i Perstorp är inställd på grund av sjukdom. Arámbula, som bland annat är nordisk mästare i berättande, har lovat att komma till Perstorp vid ett senare tillfälle inom en snar framtid. De biljetter som har sålts gäller då om inte köparna hellre vill ha pengarna tillbaka..

Helsingborgs Dagblad - 03 mar 11 kl. 16:32

Vårmässa i Perstorp

"Vårelden - en mässa och utställning med allt för alla" hålls i Perstorp på lördag den 5 mars. Arrangör är Studieförbundet Vuxenskolan Klippan-Perstorp och platsen är folkhögskolas lokaler på Rosenhill. Konst, hantverk, friskvård och föreningsliv finns representerat på mässan som pågår klockan 10-16, och det är fri entré..

Expressen - 11 apr 11 kl. 06:49

Mordbrand i Perstorp

PERSTORP. Ett flerfamiljshus i Perstorp evakuerades i går kväll efter en anlagd vindsbrand. Räddningstjänsten hittade flera brandhärdar.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 11 kl. 19:45

Skön seger för Perstorp

Perstorp tog tre välbehövliga poäng när jumbon Lilla Torg var på besök. Det bjöds inte på någon större fotboll, men en dag som denna var poängen förstås det allra viktigaste för Perstorp. Att förlora mot jumbon på hemmaplan hade varit ett tungt bakslag för PSK.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 11 kl. 20:13

Perstorp vände mot serieledarna

Torn kom till Perstorp som klara serieledare men trots 0?1-underläget i paus lyckades Perstorp ta ännu en seger och efter de två inledande förlusterna har PSK verkligen fått upp ångan.? Om vi kan blanda oss i toppstriden?

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 11 kl. 21:38

Lilienberg sänkte Perstorp

Perstorp hade inte direkt marginalerna med sig borta mot Höör. Förre landslagsmannen och allsvenske skyttekungen Mats Lilienberg avgjorde med matchens sista spark och Perstorp föll med 1-2..

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 11 kl. 19:46

Perstorp-poäng i slutminuten

Perstorps SK var på väg mot säsongens femte förlust ? i så fall den andra hemma på Ybbarp. Men i matchens allra sista minut lyckades Andreas Nilson kvittera.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 11 kl. 19:19

Perstorp spurtade sig till poäng

Med fyra minuter kvar att spela ledde Bromölla med 3?1. Men på fyra minuter lyckades Perstorp göra två mål och därmed säkra en för bottenstriden mycket viktig poäng.?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.