SVT > Sport

Sunday, 25 October, 08:44

SVT - 17 okt 20 kl. 08:28

Ägare till Giro-stall kräver att loppet bryts – men de egna cyklisterna vill fortsättaÄgaren till stallet EF Pro Cycling har skrivit ett öppet brev och kräver att Giro d'Italia avslutas på vilodagen på måndag för att förhindra smittspridningen av covid-19. Initiativet har inte hamnat i god jord och såväl egna cyklister som folk på etapploppet motsätter sig det. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Giro, EF Pro Cycling, 'italia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ägaretill , Giro-stall, kräveratt , loppet, brytsmen de , egna cyklisterna vill fortsätta
Eurosport - 28 mar 11 kl. 18:00

Cykel - Giro d'Italia - Giroboss "bakbunden" av Contadors medverkan

Alberto Contador kommer av köra Giro d'Italia - trots att hans friande dopningsdom har överklagats. Det stör Girots samordnare, Angelo Zomegnan. "Jag är bakbunden och jag kan inte tvinga Contador att stanna hemma om han och hans stall vill köra loppet", säger italienaren..

YLE - 05 aug 17 kl. 15:32

Ridstallsägare: Föräldrar är mera ängsliga i dag

Efter en 45 år lång karriär slutar en nöjd Ingemo Grönqvist med ridskola i Rullarsböle i Snappertuna. Under åren har hon följt med förändringar i branschen, både i attityder och praktiken. Stängselsomgivna hagar, sädesåkrar och blandskog.

YLE - 06 mar 17 kl. 04:32

Ny djurskyddslag kräver utbildning av djurägare

Från och med nästa år kan professionella djurägare tvingas visa upp vissa kompetenskrav, men det här oroar inte djurägare vi pratat med. I stället ställer de sig positiva till lagförslaget. Stallägaren Sirpa Leinola-Schöring från Vasa har haft stall i 15 år, men har ingen utbildning i djurskötsel.

Magazin24 - 10 dec 13 kl. 07:26

Inför V86: Formstark över tre kilometer

Lite spänd och osäker tidigare.
Nu går han oftast som en…ska vi säga ”torped” över upploppet.
Kazire de Bob är en av de formstarkaste hästarna i onsdagens V86-giv på Solvalla och trivs ypperligt över mastiga tre kilometer som bjuds i Stayerloppet.

Skånskan - 15 maj 18 kl. 14:00

Ungdjuren samlas i ett nybyggt stall

Skurup Det planeras för ett nytt djurstall på Nils Holgerssongymnasiet.
En byggnad som ska rymma dryga 100 ungdjur.
– Det har varit ett behov och önskemål länge, säger ladugårdsförman Göran Thorsson.

YLE - 17 mar 17 kl. 15:05

Ettankrögare hotar stämma staden Raseborg

Krögarna i nattklubben Number One i Norra hamnen i Ekenäs hotar stämma staden Raseborg för oinfriade muntliga löften. Stadsdirektör Tom Simola säger att det är för riskfyllt att ha verksamhet i det gamla magasinet. Markus Halkosaari driver nattklubben tillsammans med Tony Andersson.

Skånskan - 18 apr 18 kl. 15:17

Djurägare hotas med vite

Sjöbo Länsstyrelsen kräver att en djurägare i Sjöbo kommun håller sina hästar rena och att de har torra ligghallar. Mannen måste även mocka regelbundet i hundarnas rastgårdar.Länsstyrelsen genomförde en kontroll på mannens gård redan 2011.

Kristianstadsbladet - 12 sep 12 kl. 15:09

Allvarliga brister hos hundägare

Några av hundar hölls i bostaden vars golv var fulla av bajs och kiss. Andra i hundgårdar med tillgång till ett stall som inte värmdes upp. Länsstyrelsen anser att bristerna är allvarliga och ställer en rad krav för att djurägarna ska få fortsätta ha hundar.

YLE - 27 dec 13 kl. 12:51

F1-ägare orolig för stallens framtid

Caterham-ägaren Tony Fernandes anser att man måste dra ner på kostnaderna i Formel 1 eller annars kommer det att ha dramatiska konsekvenser för stallens mängd. De nya reglerna gör att kostnaderna stiger allt mer nästa säsong och det leder till en kris enligt Fernandes. - Man hör rykten om att folk inte för sina löner och leverantörerna måste vänta på sina pengar.

YLE - 24 okt 14 kl. 13:03

Två stall kan tvingas kasta in handduken

Det var redan från tidigare känt att Caterham har svåra ekonomiska bekymmer. Nu verkar det som om också ett annat stall kan hamna skippa resten av formel 1-säsongen. Caterhams framtida medverkan har redan en tid varit höljd i dunkel, men nu svävar det mörka moln även över Marussias himmel.

YA - 29 sep 13 kl. 19:53

Hästägare måste höja tak på stall - hotar avliva djuren

Förvaltningsrätten gav grönt ljus för Wayne Magnusson att ha lägre takhöjd i sitt stall än vad föreskrifterna kräver. Nu går kammarrätten i Göteborg emot underinstansen. Ett beslut som kan innebära slutet för hästarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.