Corren > Nyheter

Saturday, 31 October, 02:50

Corren - 17 okt 20 kl. 08:12

Fick gå mellan brukarna när bilarna var upptagnaAnonym personal i hemtjänsten inom Mjölby Kommun är värd Dagens Ros som så klart beskriver hur arbetet inom hemtjänsten "fungerar"..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Mjölby Kommun, Dagens Ros

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick mellan , brukarnanär , bilarnavar , upptagna
BT - 12 maj 12 kl. 00:35

Vad ska vi kalla brukarna?

Förra veckan skrev jag att konkurrens är bra och att hemtjänstvalet tjänar de äldre i Borås väl. Det vill säga, det var inte exakt så jag formulerade mig. Jag skrev att hemtjänstvalet tjänar "brukarna" väl.

Cornucopia - 04 okt 13 kl. 13:08

Fredagsmys: Tillväxt gör oss upptagna

?The things you used to own, now they own you.? ?

Skånskan - 07 aug 19 kl. 15:30

Hemvården flyttar ut för att komma nära brukarna

Svalöv Sjuksköterskorna inom hemvården har huserat i Kvarnhuset under en mängd år.
Nu håller verksamheten på att flyttas, mest beroende på undermåliga lokaler och att man ska komma närmare brukarna.Arbetet är redan inlett.

YLE - 09 apr 14 kl. 04:00

Ekenäs sjuktransport: Bilarna är inte i dåligt skick

Ekenäs sjuktransport, som sköter bland annat den akuta sjukvården i Ingå och Raseborg, har fått kritik. En del av den gäller bilarnas dåliga skick. Dennis Beilinson är operativ chef på Ekenäs sjuktransport.

YA - 25 aug 14 kl. 09:50

Härvan kring bilarna fortsätter

Foto: Claes Nyberg
Härvan kring färdtjänstbilarna i Ystad växer. Förre taxikungen Ronny Billman har nu sålt transportföretaget Tuwa Specialtransport till ett Stockholmsföretag, Innerlight Scandinavia. Ett företag där styrelsen utgörs av två personer med 24 konkurser bakom sig.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 13 kl. 19:59

Brukarna känner sig överkörda

Lennart Björk tycker att kommunen forcerar fram beslutet om att lägga ut all personlig assistans på privata vårdgivare. ? Valfriheten för brukarna försvinner..

Dalarnas tidningar - 09 dec 13 kl. 08:56

Toppbetyg – av brukarna

Hemtjänsten i Gagnef får åter toppbetyg av de verkliga experterna – brukarna. En enkätundersökning, genomförd av Socialstyrelsen, visar att de äldre är mycket nöjda med servicen. – Jag blir sååå lycklig, säger äldreomsorgschef Aina Gustavsson..

YA - 12 jul 14 kl. 06:30

Taxikungen pekas ut som ägare till bilarna

Foto: Hanna F.Ellborg
Ett 30-tal färdtjänstbilar står sedan en tid tillbaka i hamnområdet i Ystad. Bilarna tillhör Ronny Billmans företag Tuwa Specialtransport AB och kommer från bland annat Norrköping.

UNT - 09 sep 14 kl. 10:05

Låt brukarna bestämma

Det måste till mer valfrihet för brukarna i Östhammars kommun, skriver Sten Hallberg och Jimmy Eriksson..

Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 17:30

Ge brukarna av LSS den vård de så förtjänar

I svaret på mitt debattinlägg ”Vikarier med fel kunskap skapar otrygghet inom LSS” erkänner Susanne Jordal att rekrytering av personal är en stor utmaning för Malmö stads LSS-verksamheter. Detta uppskattar jag. Dessutom ställer jag mig positivt till att samtliga nyanställda vikarier får en introduktionsutbildning, vilket kan komma att höja kompetensen avsevärt jämfört med när jag sommarjobbade.

Dalarnas tidningar - 17 sep 15 kl. 06:41

Brukarna tvingas från gården när Borlänge kommun ska spara

På Lantliv i Gustafs har Britt-Marie Haglund haft daglig verksamhet för människor med funktionsnedsättning i över 15 år. Där finns hästar, hundar och kaniner och snart även höns som ska skötas om. Den som vill kan också syssla med vedhantering.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.