Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 25 October, 20:03

Dalarnas tidningar - 17 okt 20 kl. 08:10

Debatt: Budgeten har minskat kraftigt – men vi på Arbetsförmedlingen klarar vårt uppdragREPLIK: Ordföranden i 15 kommunstyrelser i Dalarna menar i en debattartikel att....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen, Replik, Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Budgetenhar , minskat, kraftigtmen vi på , Arbetsförmedlingen, klarar vårt uppdrag
SmålandsPosten - 08 okt 14 kl. 07:08

Stölderna har minskat kraftigt i Lessebo

Stöldbrotten har minskat kraftigt under 2014 i Lessebo kommun jämfört med föregående år. Det visar statistik från polisen. – Lessebo är ju en väldigt trygg kommun att leva i utifrån de här uppgifterna.

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:06

Sjukfrånvaron har minskat kraftigt


Sjukfrånvaron som ersatts av Försäkringskassan har minskat kraftigt för alla yrken, konstaterar Försäkringskassan i en ny rapport. Även skillnaderna mellan kvinnor och män som arbetar inom samma yrke har blivit mindre.Yrken med relativ hög sjukfrånvaro är de som minskat mest de senaste tio åren.

NT - 13 dec 12 kl. 10:34

Sjukskrivningar har minskat kraftigt

Sjukfrånvaron som ger ersättning från Försäkringskassan har minskat kraftigt - för alla yrken, konstaterar kassan i en ny rapport..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sjukskrivningarna har minskat kraftigt

Sjukfrånvaron som ger ersättning från Försäkringskassan har minskat kraftigt, skriver Försäkringskassan i en rapport.Den ersatta sjukfrånvaron på mer än 14 dagar har mer än halverats under perioden 2002-2010. - Resultaten beror troligen på skillnader i arbetsmiljö och att anställda har olika möjligheter att anpassa sitt arbete vid sjukdom och nedsatt arbetsförmåga.

Kristianstadsbladet - 17 jun 13 kl. 08:26

Bilstölderna har minskat kraftigt


Bilstölderna har minskat kraftigt de senaste åren. Sedan 2002 rör det sig om en minskning på 75 procent. Det visar siffror från försäkringsbranschen, uppger SVT Nyheter.

Kristianstadsbladet - 10 mar 18 kl. 00:01

Rotjobben har minskat kraftigt

Färre privatpersoner utnyttjar rot. Det gör att antalet rot-företag har minskat kraftigt – och är sannolikt också en av orsakerna bakom det stora antalet konkurser i byggbranschen..

SR - 01 jul 20 kl. 03:00

Asylärenden har minskat kraftigt hos Migrationsverket

Antalet öppna asylärenden hos Migrationsverket har minskat kraftigt under coronakrisen. I nuläget handlar det om ungefär 11 000 öppna förstagångsansökningar – den lägsta siffran på åtta år..

Expressen - 09 jul 20 kl. 08:57

Dödligheten på IVA har minskat kraftigt

Dödligheten på landets intensivvårdsavdelningar har minskat kraftigt.Det visar en genomgång av SVT.– Det är hoppingivande och glädjande, men kräver också en djupare analys, säger Björn Persson vid Karolinska universitetssjukhuset till kanalen..

DI - 07 feb 19 kl. 11:20

Norska oljefonden ser ut att ha minskat kraftigt i Nordea under januari

Den norska oljefonden har under januari kraftigt minskat sitt innehav i Nordea. Ägarandelen uppgick i slutet av månaden till 0,9 procent, ned från 2,2 procent. Det framgår av ägardatatjänsten Holdings senaste uppdatering.

VA - 15 nov 18 kl. 09:12

Budgeten: Minskat byggande dämpar tillväxten

Tillväxten framöver dämpas i spåren av bland annat minskat bostadsbyggande. Risker från utlandet finns i form av handelskonflikter, brexit och Italien. Det skriver övergångsregeringen i höstbudgeten.

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 13 kl. 04:00

Miljögifterna i Sundet har minskat kraftigt

Föroreningarna i matfisk och blåmusslor har de senaste fyra åren minskat rejält..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.