UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 03:08

UNT - 17 okt 20 kl. 08:00

Diana Janse: "Det saknas politisk vilja och pengar""Politikerna saknar en långsiktig plan." Det tycker Östhammarsbon Diana Janse, som gärna ser lite fler djärva lösningar på vattenbristen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Janse, Östhammarsbon Diana Janse

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Diana, JanseDet , saknas, politisk, viljaoch , pengar
Skånskan - 04 mar 17 kl. 06:00

”Kontrollen saknas över miljonerna”

LUND Per Olsson (S) är missnöjd med hur servicenämnden sköts. Det saknas politisk kontroll och styrning av de gigantiska summor som Lund lägger på olika byggprojekt, menar han.
Han väljer därför att lämna både sin post som vice ordförande och sin plats i kommunfullmäktige.

SR - 02 dec 19 kl. 01:00

FN-chefen inför klimatmötet: Saknas politisk vilja

På en pressträff inför FN:s klimattoppmöte uppmanade generalsekreteraren António Guterres politiker att göra mer för att begränsa den globala uppvärmningen..

YLE - 29 apr 15 kl. 11:57

Kulturpolitik på Diana dramafestival

Diana dramfestival möjliggör för kommunikation mellan olika länder och lyfter upp politiska pjäser. Festivalen har inlett sin andra vecka och Dan Henriksson välkomnar sina gäster. Under veckan som gått har dramatiker och teaterarbetare från alla världens hörn deltagit.

Sydsvenskan - 06 jul 11 kl. 11:46

Om Diana fått leva

Om hon fått leva skulle prinsessan Diana fyllt 50 förra veckan. Tina Browns spekulationer om vad hon skulle ägnat sig åt 2011 var ett smart drag, konstaterar Anna Hellsten.
Amerikanska journalisten Tina Brown är en populärkulturell ikon.

SmålandsPosten - 15 dec 14 kl. 00:34

Politisk agenda dold i nyhetsvärderingen

Få svenskar är partimedlemmar men samhällsengagemang saknas inte. Snarare växer det. Det handlar dock främst om att påverka politiker och myndigheter i enskilda frågor och tar sig huvudsakligen tre uttrycksformer.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 13 kl. 09:38

Utmaning att spela prinsessan Diana

Filmen om prinsessan Diana har väckt uppståndelse i Storbritannien, men för huvudrollsinnehavaren Naomi Watts har det varit viktigt att Dianas söner tycker att den är okej. - Vi har inte gjort en film som exploaterar dem. Det vore skönt om de gillade den, säger hon.

Kristianstadsbladet - 30 sep 13 kl. 09:38

Utmaning att spela prinsessan Diana

Filmen om prinsessan Diana har väckt uppståndelse i Storbritannien, men för huvudrollsinnehavaren Naomi Watts har det varit viktigt att Dianas söner tycker att den är okej. - Vi har inte gjort en film som exploaterar dem. Det vore skönt om de gillade den, säger hon.

Nyheter 24 - 01 okt 13 kl. 10:21

Här gör de reklam för filmen "Diana" ? vid tunneln där hon dogDåliga betyg för filmen

"Skamlöst". Så kallar Rosa Monckton, en av prinsessan Dianas bästa vänner, annonseringen för filmen "Diana" som nyligen haft premiär.En av alla reklamtavlor för filmen i Paris är nämligen placerad inte långt från ingången till den tunnel där prinsessan Diana dog i en bilolycka 1997.

YLE - 07 apr 17 kl. 17:29

Poddfredag: Diana måste ha full koll på disken - annars tappade hon kontrollen

Janet Lindroos och Silje Werner i Dynamiska duon har Diana som gäst. Diana berättar om hur hon gick in i väggen efter att ha förlorat kontrollen över sitt liv. Diana berättar att hon städade sin lägenhet varannan dag, det fick inte finnas något damm hemma.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:00

Nya Möllers bageri och konditori driver nu Diana

ystad Nya Möllers bageri och konditori har tagit över Café Diana på Stora Östergatan.
Mats och Eric Andersson sköter numera driften med nya idéer.Mats Andersson som driver Nya Möllers bageri och konditori på Regementsgatan såg det inte som möjligt att utveckla stället i önskad riktning med utökad servering.

Barometern - 28 aug 13 kl. 09:28

Stormig politisk höst väntar i Kalmar

I oktober ska omsorgsnämnden ta ställning till det efterlängtade förslaget om införande av valfrihet i hemtjänsten. Vid 2012 års utgång hade 175 kommuner infört LOV, många av dem är socialdemokratiskt styrda. En utvärdering från Statskontoret vittnar om att brukarna, som de kallas, är mer nöjda i kommuner som erbjuder valfrihet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.