Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 03:22

Corren - 17 okt 20 kl. 08:00

Läkaren: "Det finns saker vi inte vet"Mingmin Bao, medicinskt ansvarig läkare på Lyckorna vårdcentral, tycker att året med Covid-19 resulterat i nya insikter och ny kunskap..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Bao, Lyckorna, Covid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LäkarenDet finns , sakervi inte , vet
YLE - 18 apr 17 kl. 05:32

Flera unga väntar hellre än går till tandläkaren regelbundet

Allt fler unga behöver avdelningsvård och kirurgiska ingrepp till följd av svåra infektioner i tänderna, meddelar Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt. Yle Åboland frågar åtta personer i 20-34-års åldern när de senast satt i tandläkarstolen. - Förra hösten.

Posh24 - 26 maj 11 kl. 12:22

25 saker du inte visste om Paris Hilton!

Paris Hilton delar med sig av 25 saker vi slår vad om att du inte visste! Så himla kul, vilka 25 saker vet ingen om dig? Dela med dig!

Kristianstadsbladet - 12 maj 16 kl. 10:00

Seniorläkaren: Tacka vet jag Kristianstads läns landsting

SVT - 03 sep 20 kl. 21:04

Överläkaren: Det vet vi om långtidssjuka i covid-19

Så många som 150 000 svenskar kan ha varit sjuka i covid-19 i över tio veckor. Detta enligt en enkät från Novus. Men kunskapen om de långtidssjuka är inte speciellt omfattande.

SVT - 1 timme sedan

Detta vet vi – och detta vet vi inte

Något som vänder hela valrörelsen upp och ned – eller obetydlig falsk information? I USA pågår en strid om hur amerikanerna ska tolka de uppgifter som publicerats av New York Post om Joe Bidens sons förehavanden. Vi reder ut vad vi egentligen vet och vad vi inte vet..

Dagensanalys.se - 06 mar 18 kl. 14:21

6 saker som du INTE skall göra om du vill lyckas i digitala kanaler

Det finns många bra och dåliga sätt att kommunicera med sina besökare via sin hemsida. Här listar jag mina sex främsta konverteringsdödare som du bör undvika, om du vill behålla dina besökare. 1.

YLE - 16 jan 14 kl. 14:37

Bluffläkaren får folk att tvivla

Patienter viskar "bluffläkare" bakom ryggen på läkare. Fallet Esa Laiho väcker debatt också i vänterummet. Emma Högnäs är inne på sitt femte studieår på medicinska fakulteten vid Helsingfors universitet.

Sydsvenskan - 14 nov 15 kl. 04:00

Män som vet saker

Bästa Kulturkoftan! Jag läser med nöje din spalt. Min man läser den bara när den är rolig, säger han.

Sydsvenskan - 02 nov 11 kl. 06:30

"Vissa saker kommer jag aldrig att acceptera"

Italien - Frankrike - England - Egypten. Carmine Cartolano var 18 år när han började studera arabiska på universitetet och han är fortfarande förälskad i de arabiska bokstävernas skönhet. För fjorton år sedan hamnade han i Egypten, mest av en slump.

YLE - 17 feb 15 kl. 13:05

Karen Spens tar över rodret vid Hanken

Från bakgrundsfigur till ett ansikte utåt – Karen Spens, ny rektor för Hanken, har haft fingret med i spelet länge. Svenska Handelshögskolan, i folkmun kallad Hanken, har fått en ny rektor. Professor i logistik och samhällsansvar Karen Spens efterträder Eva Liljeblom på posten i augusti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.