Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 27 October, 06:43

Vimmerby Tidning - 17 okt 20 kl. 08:00

Hon skapar tropisk miljö i HultsfredLena Lemark utvecklar sitt massageföretag i Vimmerby och satsar på ett solljusrum i Hultsfred..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Hultsfred, Lemark, Vimmerby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon skapar, tropisk, miljöi , Hultsfred
LV - 03 apr 16 kl. 13:16

Anlagda bränder skapar oro

En serie bränder, som misstänk vara anlagda, skapar stor oro i Hultsfred. Under natten till söndagen fick räddnignstjänsten i Hultsfred rycka ut till två olika fordonsbränder.
– Ingen av dem tycks ha någon naturlig förklaring, säger räddningschefen Michael Hesselgård..

Barometern - 26 mar 14 kl. 06:51

Enighet om miljöarbete

Biogasanläggningar, vindkraft och investeringsstöd.
Så vill politikerna driva kommunens miljöarbete. Hur vill politikerna i Hultsfred att kommunens fordon ska använda förnybara bränslen i fram­tiden?

Barometern - 15 sep 14 kl. 08:37

Kluvna känslor för S i Hultsfred

Glad för Stockholm, mindre lycklig för Hultsfred. Socialdemokraternas toppnamn Rosie Folkesson är kluven under valnatten. När vi pratar med henne har vänsterblocket vunnit i riksdagsvalet men inget block har fått egen majoritet i Hultsfred.

LV - 26 jan 17 kl. 11:34

Inget rally längs strandpromenaden i Hultsfred

Miljö- och byggnadsnämnden i Hultsfred säger nej till en fartsträcka genom naturreservatet Alkärret. Ledningen för Midnattssolsrallyt hade tänkt sig en publiksträcka längs strandpromenaden i Hultsfred..

Vimmerby Tidning - 27 mar 13 kl. 08:11

Förvandlar Hultsfred till New York

Hultsfred förvandlas till New York när Gyroeleverna skapar en tv-serie.
Med teknikens hjälp och inhyrda skådespelare håller man som bäst på att göra tv enligt konstens alla regler. Det är sannerligen inget litet projekt det handlar om..

Vimmerby Tidning - 25 maj 13 kl. 06:06

Nysatsning skapar jobb

Nu öppnar det nya HVB-hemmet Imis i Hultsfred. I går hölls den högtidliga invigningen av anläggningen, som flyttat in i villorna på sjukhemsområdet i Hultsfred.
När den här anläggningen så småningom blir i full drift, räknar verksamhetschefen Magdalena Fröjd med att den ska ge 10-talet nya arbetstillfällen..

Barometern - 05 apr 16 kl. 09:36

Kontantlös bank skapar problem

Ett stort ris till Handelsbanken för deras beslut att inte längre hantera kontanter vid bankkontoret i Mörlunda. Detta beslut skapar stora problem för såväl privatpersoner som för bygdens föreningsliv. Många i den äldre generationen har svårt att anamma den nya tekniken och har då inte möjlighet att använda kontanter som betalningsmedel vilket är en rättighet enligt grundlagen.

Vimmerby Tidning - 24 okt 12 kl. 08:22

Studerar företagsamhet i Hultsfred

De ska lära sig mer om både företagande och miljöarbete.
Under en vecka i Hultsfred ska kommuntjänstemännen från Botswana samla kunskaper som de sedan ska ta med sig hem och sprida vidare..

Vimmerby Tidning - 25 jun 13 kl. 08:33

Miljövänligt slöjdande

Jordens resurser är långtifrån oändliga och det slit-och-slängsamhälle som vi lever i idag är inte miljömässigt hållbart. På detta tema höll slöjdlärare från både Hultsfred och Vimmerby kommuner konferens, i syfte att få idéer och lära av varandra.
– Vi vill inspirera eleverna till att tänka miljövänligt, säger Lars Norlander, trä- och metallslöjdlärare på Vimarskolan..

LV - 09 jun 15 kl. 10:31

Framtidshopp för Hultsfred

Äntligen!
Efter 15-talet år av väntan har äntligen överenskommelse träffats vad gäller miljösanering av två industriområden i Hultsfred..

Barometern - 09 nov 15 kl. 22:08

Kommunen vill bötfälla This is Hultsfred

Festivalen This is Hultsfred riskerar att tvingas böta 45 000 kronor. Miljö- och byggnadsnämnden hävdar att man slarvat för mycket med bullermätningarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.