Expressen > Sport

Tuesday, 27 October, 02:23

Expressen - 17 okt 20 kl. 07:52

Vändningen: Kan nu skrota planen för EMEM i ett enda land och ett Champions League–avgörande utspritt på en vecka. Uefas president Aleksander Ceferin öppnar nu för att så kan bli fallet. – Det kan mycket väl vara ett bra arrangemang, säger han i en intervju med spanska Movistar+..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EM, Champions League, Aleksander Ceferin, Movistar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VändningenKan nu , skrota, planenför EM
Expressen - 29 okt 15 kl. 17:09

Vändningen – efter planen att bli norsk

Jimmy Andersson skulle bli norsk medborgare för att få spela med sitt klubblag. Men nu har det visat sig att han aldrig skickade in en ansökan. – Jag har valt att förbli svensk av personliga och familjära orsaker, säger Andersson till Hamar Arbeiderblad..

Cornucopia - 20 apr 19 kl. 17:04

Ryssland överväger skrota sitt hangarfartyg - finns ingen torrdocka

Kreml-godkända Isvestija rapporterar att Ryssland nu överväger att skrota sitt skadade hangarfartyg Amiral Kuznetsov, som skadades när den enda ryska torrdockan i Murmansk som kunde ta skeppet och de stora robotslagkryssarna i Orlan-klassen totalhavererade i höstas. Fartyget saknar bland annat propellrar, som inte kan monteras tillbaka utan en enorm torrdocka.
Robotslagkryssaren RFS Peter den Store och kärnvapenubåten RFS Dimitrij Donskoj på redden vid Kronstadt utanför S:t Petersburg i Leningrads militärområde.

Kristianstadsbladet - 27 maj 14 kl. 06:19

Kina vill skrota miljontals bilar


Kina planerar att till och med slutet av det här året låta skrota sex miljoner motorfordon som inte klarar utsläppsgränserna. I huvudstaden Peking handlar det om över 300 000 fordon. Beslutet har fattats för att försöka förbättra luftkvaliteten, enligt BBC som hänvisar till ett skriftligt uttalande på regeringens hemsida.

BT - 27 maj 14 kl. 06:19

Kina vill skrota miljontals bilar

Kina planerar att till och med slutet av det här året låta skrota sex miljoner motorfordon som inte klarar utsläppsgränserna. I huvudstaden Peking handlar det om över 300 000 fordon. Beslutet har fattats för att försöka förbättra luftkvaliteten, enligt BBC som hänvisar till ett skriftligt uttalande på regeringens hemsida.

BT - 27 maj 14 kl. 07:32

Kina vill skrota miljontals bilar

Kina planerar att till och med slutet av det här året låta skrota sex miljoner motorfordon som inte klarar utsläppsgränserna. I huvudstaden Peking handlar det om över 300 000 fordon. Beslutet har fattats för att försöka förbättra luftkvaliteten, enligt BBC som hänvisar till ett skriftligt uttalande på regeringens hemsida.

Expressen - 27 maj 16 kl. 13:31

Planen: Google ska skrota alla lösenord

Google arbetar med att förbättra säkerheten på nätet – genom att skrota lösenorden. Tekniken kallas för Trust API och använder en mängd sensorer för att avgöra om det är du eller någon annan som försöker att logga in, skriver CNN Money..

SR - 17 feb 20 kl. 18:38

Planen: EU vill skrota militär insats i Medelhavet

Ett överraskande besked kom idag från EU:s utrikesministrar. De vill skrota Operation Sophia, EU:s militära insats på Medelhavet, och ersätta den med en helt ny insats med fokus på att bevaka vapenembargot mot Libyen..

YLE - 27 jan 15 kl. 12:24

Ministern har gett upp planen på en metropolstad

Kommunminister Paula Risikko (Saml) säger att planen på en metropolstad inte kommer att gå vidare under den här regeringsperioden. Ministern tror däremot fortfarande på att metropolförvaltningen genomförs. Kommunerna i huvudstadsregionen motsätter sig både en metropolförvaltning, där 14 kommuner skulle ha hand om markanvändningen, boende och trafiken och en metropolstad som skulle bestå av Esbo, Grankulla, Helsingfors, Sibbo, Vanda och södra Tusby.

Kristianstadsbladet - 31 mar 14 kl. 08:51

Det här måste bli vändningen

Foto: ANDERS WIKLUND / TT
Allsvensk premiär. Solen skiner, alla är glada och så förstörs en fantastisk dag av några idioter.
Fotbollen skulle varit allt den här dagen.

BT - 10 jan 15 kl. 13:50

No Limits: "Vändningen har börjat"

Mural revolution. Att förändra stadsbilden kan ändra bilden av en hel stad. Möt No limits projektledare Stina Hallhagen.

NT - 06 sep 20 kl. 16:15

Vändningen - Ringgården behålls i kommunal ägo

Ärendet om Ringgården tar nu en överraskande vändning när (S) och (C) beslutat gå med på att kommunen fortsatt ska äga och renovera Ringgården i kommunal regi, avsluta samarbetet med Riksbyggen och skrota planerna på en kooperativ förening..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.