Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 October, 21:23

Expressen - 17 okt 20 kl. 07:45

”Trumps skräckvälde måste stoppas – nu”Rudy Giuliani är en av Donald Trumps närmaste rådgivare.Nu uppmanar hans dotter Caroline Giuliani folk att rösta på Joe Biden.”Jag kanske inte kan få min far på andra tankar, men tillsammans kan vi rösta ut den här giftiga administrationen”, skriver hon själv i Vanity Fair..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Giuliani, Donald Trumps, Caroline Giuliani, Joe Biden, Vanity Fair

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, skräckväldemåste , stoppasnu
Expressen - 25 feb 19 kl. 08:28

Trumps skräckvälde – på lyxresorten i Florida

När det stormar i politiken flyr Donald Trump gärna till sin lyxresort Mar-a-Lago i Florida.Nu avslöjar en ny bok presidentens skräckvälde i ”vinter-Vita huset”..

Aftonbladet - 20 jan 20 kl. 22:18

Syskonen anmälde pappans skräckvälde

▸ Till slut fick barnen nog. De låtsades gå till skolan som vanligt – men gick istället till socialen och berättade om pappans skräckvälde. Nu står han inför rätta, misstänkt för att i åratal ha misshandlat och hotat sina barn och deras mamma.

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 13 kl. 08:43

Dömd till fängelse för skräckvälde

En mans skräckvälde kan ha drivit en kvinna till självmord och efteråt försökte han förfalska hennes testamente. En 53-årig man har i Halmstads tingsrätt dömts till fyra och ett halvt års fängelse för tolv olika brott, bland annat grova övergrepp mot kvinnor, skriver Hallandsposten. En kvinna som följt med mannen hem blev våldtagen, misshandlad och hotad..

SVT - 24 jan 14 kl. 04:36

Film om Mangs skräckvälde

Nu kommer första spelfilmen om serieskytten Peter Mangs skräckvälde i Malmö häromåret, ett drama som fick regissören Manuel Concha att återvända till sina barndomstrakter i stadsdelen Lindängen..

NT - 06 maj 14 kl. 07:30

Personal vittnar om skräckvälde på skola

Stor personalomsättning, elever som inte får betyg, skräckvälde av rektor. Många vittnar om problem på Plusgymnasiet i Norrköping men de törs inte träda fram..

SvD - 31 jan 16 kl. 09:45

"Skräckvälde" på Kungliga konsthögskolan

Stasimetoder, toppstyrning och skräckvälde. Så beskriver Kungliga konsthögskolans personal sin arbetsmiljö under rektorn Marta Kuzma. SvD:s Elisabet Andersson besöker en skola full av kritiska röster – men där ingen vågar framträda med namn..

Expressen - 11 dec 17 kl. 06:32

Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde

Offentliga utskällningar, utfrysningar och plötsliga vredesutbrott.Så ska Ingvar Oldsberg – som själv medgett att han kan ha betett sig "auktoritärt" – ha styrt sitt skräckvälde kring "Bingolotto".– Han har trakasserat, mobbat, skällt ut och varit fullständigt oförutsägbar, säger en person.

SVT - 22 apr 19 kl. 14:05

Sjöströms danska rival vittnar om skräckvälde

En av de främsta danska simmarna genom tiderna, Jeanette Ottesen, vittnar om det skräckvälde som rådde i landslaget fram till 2012. Hon berättar om förhållandena i en ny dokumentär i public service-bolaget Danmarks Radio. – Jag ser det som ett fångläger, säger simstjärnan..

Expressen - 03 dec 19 kl. 11:51

”En del upplevde det som ett skräckvälde”

Flera NHL-tränare anklagas för att ha förnedrat spelare. Och nu kliver även forne Vancouver-stjärnan Markus Näslund fram och vittnar om omskakande upplevelser. – Jag har förståelse för att en del upplevde det som ett skräckvälde.

Expressen - 29 maj 20 kl. 13:25

Kvinnornas nya uppgifter om Epsteins skräckvälde

Jeffrey Epstein filmade när hans vänner begick övergrepp.Nu kliver fler kvinnor fram och berättar om den sexbrottsanklagade miljardärens skräckvälde..

Världen Idag - 06 jul 20 kl. 14:57

Kristne aktivisten: ”Hongkong nu i skräckvälde”

Många kristna ledare och demokratiaktivister kan komma att drabbas av den nya säkerhetslagen för Hongkong, larmar människorättsorganisationen ICC. Den kristne aktivisten Joshua Wong skriver på Twitter att staden nu går in i ”en era av skräckvälde”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.