Corren > Nyheter

Saturday, 31 October, 22:49

Corren - 17 okt 20 kl. 07:30

Franzéns långa väg tillbaka till ett vanligt livJohan Franzén tog den långa vägen till hockeyns finrum, och har haft en lång väg tillbaka till ett vanligt liv efter sina hjärnskakningar under hockeykarriären..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Franzén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franzéns, långa, vägtillbaka till ett , vanligt, liv
SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 07:06

Många tar farlig genväg

Ett hål i stängslet vid Akvariet gör bussvägen kortare, men livet farligare i Hovmantorp. ? Måste det hända en olycka innan något görs?

Skånskan - 11 jan 20 kl. 15:25

130 kvadratmeter stort hus i Röstånga sålt

Röstånga Försäljningen av huset på Rundelsgatan 8 i Röstånga är nu klar. Ny ägare blir Nils Harry Franzén, 83 år, tidigare boende på Marieholmsvägen i Röstånga som köper fastigheten av Marita och Set Stefan Skåning Olsson. Husets byggår är 1928 och det har en boyta på 130 kvadratmeter.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Barometern - 17 sep 13 kl. 07:06

350 personer har fått jobb

Lågkonjunkturen är ett minne blott. Det kan man utläsa bland annat av att bemanningsföretaget Lernia anställt hundratals personer den senaste tiden. Magnus Franzén, platschef vid Lernias Oskarshamnskontor, sitter just nu instängd i en skrubb och jobbar med budgetarbete.

YA - 29 jul 13 kl. 04:00

Bidraget ingen månadspeng

Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Förslaget att begränsa studiebidraget är missriktat. Istället borde man utreda att förlänga barnbidraget.
Sista dagen i grundskolan är ofta en stor dag för tonåringen.

Skånskan - 05 jan 16 kl. 11:00

Apoteket som blir glada av skäll

SJÖBO Det ligget lite dolt i kurvan på Verkstadsgatan i Sjöbo. Men här finns det i alla fall: Swevet – Skånes enda djurapotek.Mellan hyllorna springer mopsen Malte fram och tillbaka och nosar nyfiket.

Skånskan - 12 jul 16 kl. 14:00

Oviss framtid för marknad

Röstånga Årets upplaga av Röstånga marknad kan bli en av de sista.
Ifjol svek besökarna, men eldsjälarna Lennart Nilsson och Bo-Göran Andersson ger inte upp:– Vi gör ett nytt försök. Här finns inga marknader kvar i kommunen och därför vill vi bjuda intresserade på underhållning även i år, säger Lennart Nilsson förväntansfullt.

Skånskan - 20 jul 17 kl. 18:31

MFF rensade luften efter Europafiaskot

MALMÖ MFF-truppen samlades i samband med torsdagens träning för ett samtal om förlusten mot Vardar och det som komma skall.
– Vi behövde rensa luften lite. Inget dramatiskt, det handlade mest om att bearbeta besvikelsen, förklarade Olof Persson.

Cornucopia - 31 jul 17 kl. 22:10

Gästinlägg: Arktiska järnridån - rådande möjligheter för resor i norra Ryssland

Nedan följer det fjärde inlägget kring försöket att segla Nordostpassagen i sommar, som bloggen sponsrar. Första inlägget hittas här. Andra inlägget innehöll dåliga nyheter om att seglatsen stoppats av ryska myndigheter enligt den ryska grundinställningen att om det inte uttryckligen är tillåtet är det förbjudet.

Nyheter 24 - 30 sep 13 kl. 09:33

Lundqvist, "Zäta" och Karlsson ? här är de 10 bästa svenskarna i NHLBubblare

 "Kronwalled" som kom till efter en tackling från Kronwall som uppmärksammade hela hockeyvärlden. Stockholmaren har bra ledaregenskaper och är Red Wings viktigaste back.7.

BT - 22 dec 13 kl. 12:39

Tusentals manifesterar i Kärrtorp

Tusentals personer har samlats i Kärrtorp i södra Stockholm för att protestera mot nazism och rasism. Över hundra poliser bevakar manifestationen.- Det går lugnt och fint till, säger Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.