DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 22 October, 02:03

DalaDemokraten - 17 okt 20 kl. 07:20

Debatt: "Sverige möttes i Malung"SVT frågade mig: "Många som vi har pratat med säger att debatten i Malung är polariserad och har....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Malung, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Sverige, möttesi , Malung
Regeringen - 17 mar 16 kl. 16:27

Digital förnyelse i fokus när rådet för digitaliseringen av offentliga Sverige möttes

Digital förnyelse – styrning och digital mognad var i fokus när rådet för digitaliseringen av det offentliga Sverige träffades på sitt andra möte den 15 mars. Rådet diskuterade hur målet om att nyttja digitaliseringens möjligheter kan nås genom att stärka en digital mognad i det offentliga Sverige. Som underlag fanns Ekonomistyrningsverkets rapport som lämnades till Näringsdeparmentet samma dag..

Expressen - 02 mar 18 kl. 07:00

Kom tillbaka till Sverige – möttes av okända skulden

Leo Méndez lämnade Sverige med skulder till svenska staten – något som han inte ens visste om.Nu är han skyldig över 200 000 kronor. – Jasså?

YLE - 19 maj 17 kl. 17:00

Finland–Sverige i VM sällsynt godis – minns du de här matcherna?

Finland har inte vunnit över Sverige i ishockey-VM sedan finalen 2011. Inte så konstigt då VM-matcher mellan länderna de senaste åren inte hört till vanligheterna. Det senaste VM-mötet mellan Lejonen och Tre Kronor är faktiskt semifinalen i Globen för fyra år sedan.

YLE - 13 jul 13 kl. 15:54

Följ Finland-Sverige från fotbolls-EM

Finland fortsätter sitt EM-äventyr med att möta Sverige på Gamla Ullevi ikväll. Matchens sänds på Arenan och i Yle Fem med svenskt referat av Antti Koivukangas och sparkar igång klockan 21:30. Finland spelade 0-0 i sin premiärmatch mot Italien medan Sverige och Danmark spelade oavgjort 1-1 för tre dagar sedan.

YLE - 14 sep 14 kl. 14:23

Sverige bättre på alla plan

Finland och Sverige möttes under veckoslutet i en jubileumslandskamp i badminton för att fira förbundets 60 verksamhetsår. Svenskarna var ofina gäster och vann samtliga fem tävlingsklasser. Den jämnaste kampen i Brunakärr gick bland seniorerna på lördagen där Sverige vann knappt med 3-2.

YLE - 04 apr 15 kl. 10:05

Sverige tappade greppet - VM-guldet till Ryssland

Sett till de senaste årens finaler lagen emellan var en spännande och jämn match på tapeten, och så skulle det också bli i Chabarovsk. Det tog bara knappt tre minuter innan Sverige hade öppnat målkontot då Daniel Andersson nätade på passning av Christoffer Enlund. När klockan stannade på 6:18 hade Sverige hittat rätt igen genom Per Hellmyrs.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 12 kl. 19:17

Hela Götaland möttes på idrottsplatsen

Det var full fart på Idrottsplatsen under lördagen där ungdomar från hela södra Sverige möttes i olika grenar. En nödlösning räddade stavhoppstävlingarna..

YA - 09 okt 17 kl. 00:01

Många möttes på judomattorna

Hundratals barn, ungdomar och vuxna från Danmark och södra Sverige möttes i helgen i Skurup, förenade av sitt gemensamma intresse: judo..

Kristianstadsbladet - 21 jun 16 kl. 20:00

Synskadade från södra Sverige på upplevelseläger

Dressin stod på schemat när unga synskadade från hela södra Sverige möttes upp i Broby. Därefter väntar kanot, bilkörning och gokart i Glimåkra Högskolas upplevelseläger..

Kristianstadsbladet - 13 mar 13 kl. 04:00

Varför ingen debatt om EU?

2001 tillsatte regeringen Persson EU 2004-kommittén. Dess syfte var att stimulera till debatt om EU-frågor.
Slutsatserna av kommitténs arbete presenterades 2005 i en rapport med det passande namnet: Sluta strunta i EU!

Expressen - 02 sep 15 kl. 21:33

Lööf och Åkesson i debatt om migration

I kvällens Aktuellt möttes Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) i en debatt om migration och integration. Partiledarna debatterar hur man ska behandla flyktingsituationen som Sverige och världen just nu står inför. Annie Lööf menar att fler länder måste ta emot flyktingar samtidigt som mer resurser riktas till ett bättre mottagande i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.