Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 27 October, 02:29

Aftonbladet - 17 okt 20 kl. 07:16

Planen: Så kan dykningarna genomföras på Estonia▸ Allt mer talar för att M/S Estonia kommer att kunna undersökas genom en undervattensoperation – och förberedelserna för. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Estonia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planen, kan , dykningarna, genomföras, Estonia
PrivataAffärer - 21 jan 19 kl. 11:43

Löfvens regeringsförklaring: Ny stor skattereform ska genomföras

  Han sade att Sverige är i behov av stora reformer. ”Jobben ska bli fler och klimatutsläppen ska minskas. Välfärden ska bli bättre och integrationen effektivare.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 13 kl. 06:30

Risk att planen för stationen försenas

Claes Nyberg
Det finns risk för att detaljplanen för Centralstationen får nej på kommunfullmäktige. Både Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Söderslättspartiet är tveksamma till planen som den ser ut nu.
Eftersom den styrande femklövern inte har egen majoritet måste något av de andra partierna också rösta ja till planen för att den ska gå igenom.

Dagens PS - 22 okt 19 kl. 08:12

Då kan 737 Max-planen få grönt ljus

Flygjätten Boeing väntas tidigast få tummen upp att börja flyga sina 737 Max-plan av den europeiska flygsäkerhetsmyndigheten i januari. Det uppger en företrädare för organisationen för Reuters. Tester skall genomföras i Europa i mitten av december.

Expressen - 25 dec 14 kl. 22:40

Beskedet - Tour de Ski blir av enligt planen

Tour de Ski kommer att genomföras enligt planen. Under juldagen kom beskedet som säkrar den nionde upplagan av touren, som inleds den tredje januari, skriver Dagbladet..

Skånskan - 18 nov 15 kl. 17:45

Planen för dålig för MFF-träning

MALMÖ Onsdagens MFF-träning flyttades in i Kombihallen. De senaste dagarnas regn hade gjort plan 6 i stort sett obrukbar.– Plan 6 blev uppsprungen igår och behövde vila, så när vi ändå skulle ha en mer lekfull och lugnare träning tyckte vi att vi lika gärna kunde gå in i Kombihallen, berättar MFF:s assisterande tränare Olof Persson.

DN - 07 apr 17 kl. 18:39

Förhöjd säkerhet – men Swim Open genomförs som planerat

Säkerheten har höjts vid simmarnas hotell men planen är att den internationella simtävlingen Swim Open på Eriksdalsbadet i Stockholm ska genomföras. – Vi har haft kontakt med Eriksdalsbadet. Beskedet är att de följer utvecklingen – och de får vidare information från Stockholm Stad om något förändras – men som det är just nu kommer vi att köra tävlingen, säger tävlingschefen Dennis Fredriksson..

SVT - 14 maj 20 kl. 09:54

Galna planen: Tiomila flyttas till Idrefjällen

Tiomila kunde inte genomföras under våren. Nu är den häftiga planen att flytta flaggskeppet till Idre fjäll den sista helgen i september. Det blir även den mest nordliga placeringen av klassikern.

SVT - 14 maj 20 kl. 09:54

Galna planen: Tiomila flyttas till Idre Fjäll

Tiomila kunde inte genomföras under våren. Nu är den häftiga planen att flytta flaggskeppet till Idre Fjäll den sista helgen i september. Det blir även den mest nordliga placeringen av klassikern.

SR - 23 maj 20 kl. 10:09

Spelarna har sagt ja – NHL kan slutföras

Planen att samla 24 NHL-lag till ett Stanley Cup-liknande slutspel i sommar för att avsluta säsongen 2019/2020 ser ut att kunna genomföras. Detta efter att spelarna godkänt förslaget från organisationen natten till lördagen..

Magazin24 - 30 okt 15 kl. 11:55

Här är planen för ett nytt badhus i Köping

Klart till 2019. Prislappen: 300 milj krDen 27 maj 2013 beslutade kommunfullmäktige i Köping att utreda möjligheterna att bygga ett nytt badhus i Köping.Bakgrunden:
- Karlbergsbadet är hårt slitet.

Kristianstadsbladet - 23 jan 20 kl. 22:00

Efter protester: Nu pausas planen för ny infart

Efter kritiken från boende i området där den nya infarten till Ivöstrand planeras har samhällsbyggnadsutskottets ordförande valt att pausa detaljplanearbetet. En ny trafikräkning ska genomföras och kostnad för en ny bilbro över Skräbeån tas fram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.