GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 28 October, 12:59

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 17:31

Varning till jägarna: Tam älg på rymmenI Småland är den tama älgen Laban på rymmen från Kosta älgpark - samtidigt som älgjakten är i gång..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Småland, Laban, Kosta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningtill , jägarna, Tam, älg, rymmen
GT - 01 feb 16 kl. 18:16

SMHI:s nya varning: "Se upp på vägarna"

SMHI utfärdar en klass 1 varning för mycket hårda vindbyar i Västsverige. Grenar och träd kan komma att knäckas och kan påverka vägarna. Vinden kan innebära problem för höga fordon på vägarna och dessutom kan det hela innebära en del halka på vägarna under onsdagen.

BT - 04 dec 12 kl. 13:50

Klass 2-varning i östra Sverige

Kraftigt snöväder, hala vägar och många trafikolyckor i stora delar av landet.
Nu gäller klass 2-varning för östkusten.
- Det är en svår situation, säger vakthavande befälet Reine Johansson i Kronoberg och Kalmar.

Barometern - 27 maj 14 kl. 16:52

Krogar får varning

Harrys och Lilla Pubben får varning. Ägarna har missat skatteinbetalningar och socialnämnden markerar. Bolagen som ligger bakom Harry och Lilla Pubben har samma ägare och har under hösten inte betalat in skatter i tid.

Trelleborgs Allehanda - 27 dec 12 kl. 09:48

Varning för halka i Skåne

Arkiv: Pontus Lundahl/SCANPIX
SMHI utvidgar varningarna för ishalka. Nästan hela Götaland och östra Svealand omfattas nu av klass 1-varning. Under dagen och kvällen klarnar det mer och temperaturerna faller med isbildning som följd.

Kristianstadsbladet - 28 jan 13 kl. 07:13

Varning för halka i Skåne

Under hela måndagsmorgonen är det mycket halt på de skånska vägarna. Trafikverket har utfärdat en varning och uppmanar alla trafikanter att ta det försiktigt.
Under söndagen föll snöblandad nederbörd.

BT - 27 sep 14 kl. 12:44

Varning för hårda vindar

Det blir en blåsig lördagseftermiddag, framför allt i de norra delarna av landet där SMHI för mycket hårda vindbyar. I Östergötland varnar polisen för att träd blåst ner över vägar på flera håll och orsakar trafikstörningar. - Vi har ett lågtryck från Norska havet som ska passera nordligaste Skandinavien under dagen.

BT - 19 okt 14 kl. 18:02

SMHI utfärdar klass 1-varning

Det råder mycket stor risk för vattenplaning i södra Sverige i dag, uppger Trafikverket. SMHI utfärdar samtidigt klass 1-varningar för både Skagerack, Kattegatt och södra delarna av Östersjön. Klass 1-varningarna gäller både Skagerack och Kattegatt samt de södra och sydöstra delarna av Östersjön.

BT - 30 dec 14 kl. 07:01

Varning för halka i hela landet

SMHI varnar för ett besvärligt väderläge under tisdagen, med risk för halka på vägarna över mer eller mindre hela landet. Från norra Svealand och norrut kan det bli glashalt och i Norrbotten väntas regn vilket ställer till det på kalla vägbanor.I Götaland väntas inget regn men det kan ändå bli halt på vägarna när fuktig luft fryser till på kalla vägbanor.

YLE - 16 jan 15 kl. 07:33

Dåligt före på vägarna

Väglaget är nu dåligt i stora delar av södra och mellersta Finland och flera mindre olyckor har redan inträffat. Trafikverket och polisen uppmanar folk att ta det försiktigt i trafiken. - Föret är nog väldigt dåligt, konstaterar äldre konstapel Jeanette Rönnqvist när Yle Nyheter ringde upp henne strax före klockan 8.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Trafikverkets varning i värmen – du kan halka

I dag är det årets hittills varmaste dag och det sista man tänker på är att det är farligt att köra på vägarna. Men så är inte fallet. Bildkälla: TT Bild
LÄS MER: Wow!

Skånskan - 08 nov 16 kl. 16:33

Klass 1-varning i Skåne – snö och slask på väg

Skåne SMHI har gått ut med en klass 1-varning om snöfall i Skåne och Blekinge. Säsongens första snö kan innebära halka på vägarna. ERWP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.