GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 26 October, 19:47

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 19:01

Nästa års utdelningar kan vara i farozonenFöretag som har fått permitteringsstöd i år bör i regel avstå från utdelningar även nästa år, rapporterar Dagens industri med hänvisning till ett förtydligande från Tillväxtverket som skickats ut till ett antal organisationer..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Dagens, Tillväxtverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa års, utdelningarkan vara i , farozonen
Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 09:59

Utdelningar till staten i farozonen

Resultatet för de statligt ägda bolagen steg kraftigt under första halvåret, tack vare Vattenfalls uppryckning.Men det är långt ifrån säkert att lyftet kommer ägaren till del.
I våras fick regeringen se utdelningarna till staten minska med 9 miljarder till 17,7 miljarder kronor, sedan vinsten för de statligt ägda företagen rasat under 2013.

BT - 28 aug 14 kl. 09:59

Utdelningar till staten i farozonen

Resultatet för de statligt ägda bolagen steg kraftigt under första halvåret, tack vare Vattenfalls uppryckning. Men det är långt ifrån säkert att lyftet kommer ägaren till del.I våras fick regeringen se utdelningarna till staten minska med 9 miljarder till 17,7 miljarder kronor, sedan vinsten för de statligt ägda företagen rasat under 2013.

TA - 28 aug 14 kl. 09:59

Utdelningar till staten i farozonen

Resultatet för de statligt ägda bolagen steg kraftigt under första halvåret, tack vare Vattenfalls uppryckning.Men det är långt ifrån säkert att lyftet kommer ägaren till del.
I våras fick regeringen se utdelningarna till staten minska med 9 miljarder till 17,7 miljarder kronor, sedan vinsten för de statligt ägda företagen rasat under 2013.

DI - 13 mar 20 kl. 10:01

Utdelningarna i farozonen – experten: ”Många lär sänka”

Börsbolagens utdelningar ligger i farozonen efter de senaste veckornas kursras och fortsatta spridning av coronaviruset..

Cornucopia - 30 okt 15 kl. 14:02

Högre utdelningar att vänta?

Med Sveriges ekonomi allt närmare överhettning är det intressant att titta på utdelningsprognoserna för svenska börsbolag. Prognoserna pekar (förstås) på stigande utdelningar framöver, åtminstone vid ett mindre stickprov bland lite olika bolag.
Dagschart TeliaSonera.

Cornucopia - 02 aug 19 kl. 12:17

Index med eller utan utdelningar - utdelningarna återinvesteras ju i verkligheten

Ska man titta på börsens utveckling med eller utan återinvestering av utdelningar? Det mesta av utdelningarna från såväl börs som obligationer återinvesteras nämligen, och är således redan med och påverkar indexets utveckling. Mot detta finns argumentet att en aktie dippar lite när utdelningen skiljs av.

PrivataAffärer - 24 maj 19 kl. 07:43

Morgan Stanley: Guldkantade utdelningar i banksektorn

  ”Vår högsta tilltro för guldkantade utdelningar är från Lloyds, DNB, KBC och HSBC”, skriver investmentbanken. I rådande lågräntemiljö torde banker med stadiga och säkra utdelningar tilltala investerare, anser Morgan Stanley. ”Vår guldkantade utdelningslista fokuserar på starka affärsmodeller där vår tilltro till utdelningsnivåerna är som högst”, skriver investmentbanken även.

Cornucopia - 03 maj 20 kl. 09:47

SVT: 107 miljarder i utdelningar borta från OMXS30 - 36 miljarder till osäkra

SVT har sammanställt de indragna utdelningarna hos aktierna i Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30. 107 miljarder i utdelningar har dragits in och ytterligare 36 miljarder kronor är fortfarande osäkra.Pengar.

PrivataAffärer - 24 aug 20 kl. 06:01

Hernhag: Många höjda utdelningar kommande år

Häng med på Hernhags utdelningsjakt: Räkna med höjda utdelningar kommande år. Ta rygg på Marcus Hernhag när han plockar ut de bästa och bygg din egen utdelningsmaskin. I höst går Marcus Hernhag åter på jakt efter aktierna som levererar.

SR - 5 minuter sedan

Handbolls-EM i Norge i farozonen

Damernas handbolls-EM ska spelas i Danmark och Norge under december. Men nu är Norges medverkan i farozonen. På grund av coronapandemin är det inte säkert om de säger ja till evenemanget och beslut ska komma nästa vecka, enligt norska VG.

Regeringen - 11 mar 11 kl. 15:29

Förbättrat resultat och ökade utdelningar för de statligt ägda företag under 2010

Det går bra för staten som bolagsförvaltare. Under 2010 förbättrades resultatet efter skatt för företag med statligt ägande med 60 procent, från 34,7 till 55,6 miljarder kronor, enligt den i dag publicerade bokslutskommunikén för 2010. Utdelningarna förväntas uppgå till 30,9 (20,8) miljarder kronor, en ökning med drygt 10 miljarder jämfört med ifjol.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.