SVT > Inrikes

Saturday, 24 October, 02:59

SVT - 17 okt 20 kl. 07:13

Så gick det till när skolstatistiken hemligstämpladesTurerna kring skolstatistiken är många och ganska krångliga. Men om du går i skolan, ska byta skola, eller bara är allmänt nyfiken på vad en viss skola har för betygssnitt – då påverkar det här dig. .
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , gickdet till när , skolstatistiken, hemligstämplades
Expressen - 29 jan 16 kl. 15:56

Brev till regeringen hemligstämplades

Utrikesminister Margot Wallström har hemligstämplat de brev och rapporter som Göran Persson och Carl Bildt skickat till regeringen om den svenska kandidaturen till FN:s säkerhetsråd, kan Expressen i dag berätta. Det kan skada landet om dessa offentliggörs, hävdar utrikesdepartementet. Skattebetalarnas kostnad för kandidaturen är inte heller offentlig..

YLE - 24 apr 17 kl. 07:03

Flera politiker vill se hemligstämplad metrorapport - andra ser risk för "läckage"

Både i Esbo och i Helsingfors vill politikerna ta del av Västmetrobolagets hemligstämplade utredningsrapport. Koncernsektionens vice ordförande i Esbo, Jouni J. Särkijärvi (Saml), säger ändå att om sektionen får ta del av rapporten är risken stor att information läcker och det kan skada Esbo stad.

DN - 26 feb 19 kl. 21:00

Namn på målsägande i Lundinfallet inte längre hemligstämplade

För att skydda vittnen och målsägande i Lundinfallet, hemligstämplades deras namn. Åklagarens beslut överklagades av Lundin Petroleum – som får rätt. Sekretessförbehållet har nu hävts..

Expressen - 10 mar 13 kl. 08:35

Spionchef tog sitt liv - allt hemligstämplades

Chefen för Sveriges hemligaste militära spionorganisation, KSI, försvann förra året spårlöst. Mannen, en överste, hittades senare drunknad. Den svenske spionchefens försvinnande och död utlöste en kris på högsta nivå i militärledningen.

Uppsalanyheter.se - 08 sep 14 kl. 17:42

Stämplades som begåvningshandikappad

Frida Olsson stämplades felaktigt som begåvningshandikappad och placerades i särskola, nu söker hon upprättelse och har anmält Uppsala Kommun till Skolinspektionen - "vi litade på experterna" säger Fridas mamma.Otillräckliga kunskaper och inte behörig att söka ”vanligt” gymnasieprogram. Det är vad du ”får” när du går i särskola.

Nerikes Allehanda - 15 dec 16 kl. 23:34

Jesper riskerade sin framtid – fick rätt till slut mot danska staten: "Jag gick all in som det heter i poker"

Det har tagit Jesper två månader att smälta beskedet och nu kan han äntligen andas ut. Danska hovrätten rev upp domen där han stämplades som människosmugglare. Jesper är en fri man..

YLE - 23 feb 16 kl. 08:15

Utredning om vanvård på psykiatrisk enhet kan förbli hemlig

Informationen om att den interna utredningen av Åbo stadssjukhus psykiatriska enhet hemligstämplades i fredags har väckt frågor, inte minst inom stadsstyrelsen i Åbo. Styrelsemedlem Johannes Yrttiaho (Vf) bad om att få läsa utredningen i fredags. Utredningen sägs innehålla exempel på tidigare misskötsel av patienter inom den slutna vården i Kuppis.

Cornucopia - 03 jul 18 kl. 20:58

Min text från Konsten att hacka ett val

Nedan följer min inledande text och fiktiva scenario som jag inledde med genom att läsa på Capgeminis paneldebatt Konsten att hacka ett val igår måndags under Almedalsveckan.
Mikael Tofvesson (@MSBse) pratar om sannolikheten för @Cornubot's dystopiska scenario kring valet. Tyvärr trovärdigt.

SmålandsPosten - 15 okt 14 kl. 06:20

Första provlägenheten färdig i Örnen

För drygt ett år sedan togs det första spadtaget för kommunens del i kvarteret Örnen. När arbetet nu har nått över halvtid står en provlägenhet färdig i bygget som är Tingsryd kommuns största byggprojekt någonsin.För drygt ett år sedan togs det första spadtaget för kommunens del i kvarteret Örnen.

Alliansfritt Sverige - 06 nov 12 kl. 15:28

Ny rekorddyr upphandling helt i linje med M:s skatteslöseri

UPPHANDLING. Moderaterna i Stockholms landsting börjar bli allt skickligare på att slösa med skattepengar. Nu senast är det sjukhuset S:t Göran som bjuder på en saftig nota.

HBL - 11 dec 12 kl. 15:28

Kvinna fick elva år för grov misshandel av femåring

Helsingfors tingrätt har dömt en 28-årig kvinna till elva års fängelse för tortyrliknande misshandel av sin styvdotter.Tidningen Ilta-Sanomat skriver att offret, en 5-årig flicka, utsattes för rå och grym behandling i flera månaders tid. Rätten konstaterade att misshandeln antagit tortyrartade former.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.