UNT > Lokalt

Saturday, 24 October, 10:35

UNT - 17 okt 20 kl. 07:01

Nationen om lördagens gask: "En svår situation..."Den ökande smittspridningen och de skärpta rekommendationerna kommer olägligt för Norrlands Nations efterlängtade gask Härken..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Norrlands Nations, Härken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nationenom , lördagens, gaskEn , svår, situation
Sydsvenskan - 25 mar 16 kl. 04:00

Fisken som nationen nappade på

För fyrtiofyra år sedan, i slutet av mars 1972, satt Ulf Lundell i en kåk utanför Norrköping och skrev på en lång dikt. Den började så här: ”Nu ska man vara så där jävla / glad igen! / Glad påsk Glad påsk Glad påsk Glad påsk… / Dom har ju spikat upp honom / på ett kors / och där sitter ni och äter ägg!

BT - 10 jun 12 kl. 14:29

Rajoy: "Ingen har pressat mig"

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy talade idag till nationen med anledning av gårdagens besked att landets banker får krisstöd från EU på upp till 100 miljarder euro. Han säger att det inte var press utifrån som gjorde att han accepterade åtgärden:
- Den som har pressat på har varit jag.
Under den direktsända presskonferensen, som hölls vid lunchtid under söndagen, undvek Mariano Rajoy noga att tala om ett "räddningspaket" till Spanien.

Kristianstadsbladet - 27 jan 13 kl. 20:39

Flera döda under orolig helg

Ett 30-tal personer dog i helgen i oroligheterna i Egypten. I kväll håller president Muhammad Mursi tal till nationen.
400 människor skadades och tre dog i sammandrabbningar i samband med en begravningsprocession i Port Said, Egypten, i dag.

BT - 10 sep 13 kl. 19:48

FN-krismöte om Syrien i kväll

FN:s säkerhetsråd håller ett krismöte om Syrien klockan 22, svensk tid. Storbritannien, Frankrike och USA ska tillsammans föreslå en resolution, säger brittiske premiärministern David Cameron.Ryssland varnar samtidigt för att ett förslag där Syrien ställer sin kemiska arsenal under internationell kontroll inte kan lyckas om inte USA med allierade utesluter användning av våld.

BT - 10 sep 13 kl. 20:22

Syrien redo offentliggöra kemvapen

Syrien är berett att offentliggöra sin arsenal av kemiska vapen och avbryta produktionen, säger utrikesminister Walid al-Muallem enligt ryska Interfax. "Vi är redo att säga var de kemiska vapnen är, att stoppa produktionen av kemiska vapen och att visa dessa installationer för representanter för Ryssland, andra länder och FN", meddelade al-Muallem i ett uttalande.FN:s säkerhetsråd håller ett krismöte om Syrien klockan 22, svensk tid.

Skånskan - 04 jan 20 kl. 08:55

Ytterligare flygattack i Irak

Dagen efter mordet på den iranske militärgeneralen Qaseem Suleimani inträffar ytterligare en flygattack med flera dödsfall i Iraks huvudstad Bagdad.
Irak anklagar USA för dådet men nationen förnekar inblandning, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.Dagen innan, på torsdagen, skakades Bagdad av en annan flygattack.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rajoy ska tala om bankräddningen

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy håller klockan 12 i dag en presskonferens. Detta med anledning av gårdagens besked om att Spaniens vacklande banker får ett historiskt stort krisstöd från EU på upp till 100 miljarder euro. Rajoy kritiseras i dag i flera spanska tidningar för att inte ha talat till nationen under de kritiska timmarna i går.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 12 kl. 11:26

Rajoy ska tala om bankräddningen

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy håller klockan 12 i dag en presskonferens. Detta med anledning av gårdagens besked om att Spaniens vacklande banker får ett historiskt stort krisstöd från EU på upp till 100 miljarder euro. Rajoy kritiseras i dag i flera spanska tidningar för att inte ha talat till nationen under de kritiska timmarna i går..

DI - 10 jun 12 kl. 16:11

Pressad Rajoy talade till Spanien

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy talade på söndagen till nationen med anledning av lördagens besked att landets banker får krisstöd från EU på upp till 100 miljarder euro. Han säger att det inte var press utifrån som gjorde att han accepterade åtgärden:.

Sydsvenskan - 16 jan 13 kl. 06:30

Även om siaren kallar sig kommission har den ett tufft uppdrag.

Varför trodde 1900-talets science fiction-författare att framtidens människor skulle bo i metallcylindrar och äta ur provrör? Varför kunde de inte föreställa sig att vi istället skulle bli fanatiskt intresserade av auktioner och mjölksyrade morötter?Därför att gårdagens spåmän själva levde i en tid som var förhäxad av allt som var tekniskt, modernt och rationellt.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 13 kl. 19:16

Inställd premiärfest i Johannesburg

Värdnationen Sydafrika fick nöja sig med 0?0 mot Kap Verde i lördagens premiärmatch i Afrikanska mästerskapen i fotboll. Den lilla önationen, med drygt en halv miljon invånare, gör debut i Afrikanska mästerskapen och lyckades därmed förstöra det som var tänkt att bli en premiärfest i Johannesburg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.