SR > Nyheter

Thursday, 29 October, 14:10

SR - 17 okt 20 kl. 07:04

E45 avstängd mellan Sunne och Kil efter viltolyckaVid halv sju på morgonen inträffade en viltolycka på E45 mellan Sunne och Kil, söder om Gunnarsbytorp När räddningstjänsten kom fram till platsen stängdes vägen av Det finns ingen prognos för hur långvarig avstängningen blir.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sunne, Kil, E45, Gunnarsbytorp När, Det

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E45, avstängdmellan , Sunneoch , Kilefter , viltolycka
SR - 08 sep 20 kl. 12:29

E45 avstängd resten av eftermiddagen

På grund av en lastbilsolycka är E45 avstängd mellan Rätansbyn och Ytterhogdal. Olyckan inträffade strax norr om Överhogdal vid 10-tiden. Räddningstjänsten beräknar att bärgningen kommer att ta resten av eftermiddagen..

GT - 24 jun 15 kl. 19:52

E45 avstängd efter mc-olycka vid Vålberg

E45 är just nu avstängd i båda riktningarna vid Vålberg i Karlstads kommun efter en olycka mellan en motorcykel och personbil. Föraren av motorcykeln har skadats men är kontaktbar, uppger Morgan Connedal vakthavande befäl på Värmlandspolisen. Prognosen är att E45 är avstängd till kl 20 under tiden räddningsarbetet pågår..

Västerbottens Folkblad - 11 dec 16 kl. 17:24

E45 avstängd under kvällen

E45 kommer att vara avstängd fram tills drygt halv åtta i kväll på grund av en bärgning meddelar Trafikverket i ett pressmeddelande. Vägen kommer att vara avstängd i båda riktningarna drygt en mil norr om Storuman. Trafikverket skriver att sluttiden är preliminär..

Västerbottens Folkblad - 24 feb 19 kl. 13:42

E45 avstängd för bärgning

Trafikverket går ut med ett meddelande som säger att E45 kommer hållas avstängd på grund av bärgning. Det gäller E45 mellan Gubbträsk och Lomselenäs. Båda körfälten kommer att hållas stängda på grund av bärgning av en lastbil i höjd med Säveträsket.

Västerbottens Folkblad - 03 feb 13 kl. 16:37

E45 avstängd norr om Dorotea

Ett bärgningsarbete gör att E45:an norr om Dorotea är avstängd. Det är cirka 1,5 mil norr om Dorotea som en container har brunnit. Den ska [...

GöteborgsPosten - 01 nov 14 kl. 14:45

E45 avstängd efter olycka

Två personbilar har kolliderat på E45 norr om Åmål. Vägen är avstängd i båda riktningarna..

GT - 02 apr 15 kl. 16:36

Två bilar i krock – E45 avstängd

Två bilar har kolliderat på E45 i Mellerud och vägen tros vara avstängd fram till klockan 17. – Vår förhoppning är att vi ska vara klara då, men vi måste överlägga med ambulans för att få ut personer ur bilarna, säger Johan Ytterberg vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

Nya Wermlands Tidningen - 12 jun 16 kl. 13:06

E45 avstängd efter olycka

En olycka mellan flera fordon har inträffat på E45 strax norr om Mellerud. Vägen kommer att vara helt avstängd under räddningsarbetet..

Västerbottens Folkblad - 02 feb 17 kl. 17:44

E45 avstängd efter lastbilsolycka

I centrala Vilhelmina, på E45:an, ska en trafikolycka med en lastbil och personbil förorsakat stopp i trafiken. Olyckan inträffade strax efter 17.30-tiden på torsdagkvällen.

DalaDemokraten - 10 mar 17 kl. 10:13

E45 avstängd efter ny olycka – mycket halt på platsen – vi sänder live

Ännu en olycka har inträffat på E45/Malungsvägen i höjd med Vika utanför Mora. Det är mycket halt på platsen och vägen är avstängd under bärgningsarbetet..

Dalarnas tidningar - 10 mar 17 kl. 10:13

E45 avstängd efter ny olycka – mycket halt på platsen – vi sänder live

Ännu en olycka har inträffat på E45/Malungsvägen i höjd med Vika utanför Mora. Det är mycket halt på platsen och vägen är avstängd under bärgningsarbetet..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Just nu: Folkhälsomyndighetens pressträff

Kl 14 håller Folkhälsomyndigheten pressträff. Medverkar gör Anders Tegnell, statsepidemiolog, Folkhälsomyndigheten, Thomas Lindén, avdelningschef, Socialstyrelsen och Stefan Anering, enhetschef, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

SR - 30 minuter sedan

Flera attacker mot franska mål

Flera attacker som riktar sig mot Frankrike har utförts idag både inom landet men också utomlands..

SR - 1 timme sedan

Frontex anklagas för push-back-operationer

EU:s gränsmyndighet Frontex anklagas för att vara inblandat i att stoppa människor på båtar från Turkiet till Grekland, det vill säga Frontex skulle vara inblandat i olagliga så kallade push-backs. När liknande kritik kommit tidigare mot EU-myndigheten har den avvisat invändningarna, men denna gång tycks avslöjande medieuppgifter om EU:s gränspoliser leda till en utredning..

SR - 2 timmar sedan

Nordmark: Parternas överenskommelse ska gälla

Parternas överenskommelse om spelreglerna på svensk arbetsmarknad ska ligga till grund för ny lagstiftning, inte den så kallade Las-utredningen som togs fram inom ramen för Januariavtalet. Detta trots att LO tidigare förkastat överenskommelsen..

SR - 2 timmar sedan

L och C: Inte aktuellt att ge LO inflytande

LO välkomnar att regeringen inte går vidare med LAS-utredningen men förutsätter att regeringen tar hänsyn till LO:s krav..

SR - 2 timmar sedan

Anhöriga ifrågasätter vården på Vipeholm

I samband med Ekots och P1 Dokumentärs granskning av Vipeholm tar släktingar till intagna nu del av journalanteckningar om sina anhöriga, något som gör att de undrar vilken vård deras anhöriga egentligen fick..

SR - 4 timmar sedan

Två döda i knivattack i Nice

Två personer har blivit knivskurna till döds utanför en kyrka i Nice i Frankrike, enligt polisen. Flera andra är skadade. Gärningsmannen kunde gripas efter dådet..

SR - 4 timmar sedan

LO välkomnar nerlagd las-utredning

LO välkomnar att las-utredningen läggs ned..

SR - 4 timmar sedan

Jonas Sjöstedt (V): Det är en viktig delseger för alla oss

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt skriver på Twitter att regeringen inte kan påtvinga LO försämringar..

SR - 4 timmar sedan

Analys: ”Sista ordet är inte sagt”

Socialdemokraterna vill att det är partners förslag som ska gälla i las-konflikten och inte utredningen. Den heta frågan är dock långt ifrån avgjord, säger Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.