Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 22 October, 14:41

Länstidningen i Södertälje - 17 okt 20 kl. 07:00

Insändare: Ta ner lampornaJag håller med signaturen ”Södertäljebo sedan 40 år” till 100 procent om de nya lamporna.Så fult,....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Södertäljebo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareTa , ner, lamporna
UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 15:02

Skrev homofob insändare - får 16 månadslöner

Efter prästens insändare med homofoba åsikter i Bohusläningen köper pastoratet bort honom från sin tjänst. Prislappen - 640 000 kr..

YA - 04 sep 18 kl. 00:22

Insändare: Ystad måste bli mer tillgängligt

Den 14 augusti publicerades en insändare av John Andersson, ledamot i HSO Skånes styrelse, under rubriken "Funktionshinder – en ickefråga i Skurup". Där belyser han hur tillgänglighetsfrågorna successivt prioriterats ner i kommunen..

YA - 21 feb 19 kl. 02:02

Insändare: Plötsligt S-intresse i oppositionsrollen

Svar till fem socialdemokrater bakom insändare: ”Allianspartier drar ner på busstrafik utan att ta ansvar” i YA 18 februari..

Kristianstadsbladet - 01 apr 19 kl. 05:00

Insändare: Politikernas ersättningar bör granskas av oberoende

Henrik Åkesson har i en tidigare insändare (23/3) ifrågasatt beslutet att moderaten Caroline Hedenström får 372 000 kronor i omställningsbidrag för att bygga upp sitt företag vid sidan av politiken. Han föreslår att oberoende icke politiker granskar politikernas förmåner, nivåer och omfattning på arvoderade uppdrag..

Vestmanlands Läns Tidning - 03 jan 20 kl. 16:00

Insändare: Huvudlöst att lägga ner Ringhals

Replik till Hans Stackegårds insändare den 22 december 2019 ”Ringhals för värdefull för vår....

Vestmanlands Läns Tidning - 13 jan 20 kl. 13:14

Insändare: Konkurrenten skyldig till sopstanken?

Tack Jens Nerén, bränslechef Mälarenergi, för ditt svar till min insändare "Mälarenergi, ge oss....

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.