Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 31 October, 23:47

Länstidningen i Södertälje - 17 okt 20 kl. 07:00

Debatt: Rigida regler slår alltför blintFörsörjningsstödet har halverats i Södertälje. Många skenaffärer, skentransaktioner och....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Rigida, reglerslår , alltför, blint
GöteborgsPosten - 29 jul 19 kl. 12:00

Befriade föräldraskapet från rigida regler och rollspel

Jesper Juul är död. Men hans idéer om det kompetenta barnet lever..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 17:06

Debatt 17/10: smartphones och mäklare

Strunta i att koppla in mäklare och spara tiotusentals kronor när du ska sälja din lägenhet eller villa. Det tycker författaren Viggo Cavling, som inte har alltför höga tankar om mäklare – och han är inte ensam om sin kritik: i kvällens program möter du också Camilla Östberg, vd för BoDeal, som startade en egen sajt för att hjälpa folk gå runt mäklarna. Men Ingrid Eiken, vd för Mäklarsamfundet, hävdar att säljarna både är tryggare och får ut ett högre pris om de anlitar mäklare.

Sydsvenskan - 24 apr 18 kl. 08:36

"Regler för sjukersättning bör förändras"

Reglerna för sjuk- och aktivitetsersättning bör förändras, så att fler kan få ersättning. Det konstaterar Riksrevisionen i sin senaste rapport. Enligt riksrevisor Stefan Lundgren är dagens regler alltför strikta, med tanke på de negativa konsekvenser et.

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 18 kl. 08:36

"Regler för sjukersättning bör förändras"

Reglerna för sjuk- och aktivitetsersättning bör förändras, så att fler kan få ersättning. Det konstaterar Riksrevisionen i sin senaste rapport. Enligt riksrevisor Stefan Lundgren är dagens regler alltför strikta, med tanke på de negativa konsekvenser et.

SVT Debatt - 04 dec 19 kl. 13:37

”Landet lyckopiller beskriver antidepressiva alltför positivt”

”Jag menar att felet är att låta en person som själv är beroende av antidepressiva sedan mer än tio år och inte kan sluta, göra ett program i ämnet och ge sken av att det är en oberoende granskning. Skulle SVT låta Alexander Bard göra en serie om cannabis – som ju propagerar för att det skall vara lagligt att röka cannabis”, skriver debattören..

SVT Debatt - 11 feb 14 kl. 08:00

EU-regler hotar hobbyodlare och fröfirmor

EU-PARLAMENTET Dagens omröstning om fröer kan leda till begränsningar för småodlare och en försämrad biologisk mångfald. Vår linje: Rösta ner förslaget helt. De senaste månaderna har engagerade hobbyodlare, plantskolor och eldsjälar i Sverige och Europa drivit en kampanj mot nya EU-regler för fröer och plantor.

SVT Debatt - 29 maj 18 kl. 09:43

”Vad Europa behöver är mer fri rörlighet för tjänster, mindre krångel och tydliga regler”

”I veckan röstar vi i Europaparlamentet om det nya Utstationeringsdirektivet. Reglerna för utstationering handlar om vilka villkor som gäller för anställda som arbetar i ett annat EU-land än det där företaget är registrerat. Vad Europa behöver är mer fri rörlighet för tjänster, mindre krångel och tydliga regler.

SVT Debatt - 17 sep 19 kl. 14:19

”Vi har sedan länge arbetat med nya regler för elsparkcyklar”

”Stockholms stad har redan sedan förra hösten haft mycket tät dialog med både stadens jurister, elsparkcykelbolagen och med Polisen. Den typ av möten som Jan Valeskog efterfrågar i sin replik har alltså ägt rum för länge sedan”, skriver debattören..

Länstidningen i Jämtland - 17 apr 19 kl. 04:29

Debatt: FK struntar alltför ofta i läkarnas intyg

I tre års tid efter FK:s (Försäkringskassans) nya arbetssätt har distriktsläkare arbetat i....

SR - 17 jun 15 kl. 10:14

Debattörer: Regler för bostadsrätter brister

Flera aktörer i bostadsrättssektorn, bland annat HSB och SBC, kräver i dag i en debattartikel i Dagens Industri förändringar av redovisningsreglerna för bostadsrättsföreningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.