Corren > Nyheter

Tuesday, 27 October, 18:58

Corren - 17 okt 20 kl. 07:00

Polisen: "Narkotikan flödar i Norrköping just nu"Ett Norrköping där drogerna flödar fritt och poliser som tvingas möta ett nytt liberalt synsätt på narkotikakulturen. Lägesbilden just nu är mörk enligt områdespoliserna..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Narkotikan, flödari , Norrköping, justnu
Skånskan - 22 apr 14 kl. 12:59

Live: Polisen om morden i Norrköping

Två män dödades och flera skadades i ett stort bråk i Norrköping i går kväll..

Polisen - 10 dec 19 kl. 16:28

Önskar tips kopplat till dubbelmordet i Norrköping 5 december

Polisen efterlyser fler iakttagelser kopplat till skjutningen i Norrköping. Vi vill komma i kontakt med passagerare på flygbussen från Skavsta som ankom Norrköpings Central vid 01:20-tiden den 5 december..

Polisen - 11 mar 13 kl. 11:48

Angående branden i Norrköping

Information till media angående branden i Blå Huset i Norrköping kommer ges klockan 13.00 i Polishuset i Norrköping på ordinarie pressträff..

Polisen - 16 sep 13 kl. 09:36

Angående skottlossningen på Trozelligatan i Norrköping

Frågor från media rörande skottlossningen på Trozelligatan i Norrköping besvaras klockan 13.00 på den vanliga pressträffen i Norrköping. Media önskas välkomna då..

Polisen - 09 okt 13 kl. 09:43

Polisen startar volontärsverksamhet i Norrköping

Polismyndigheten i Östergötland startar nu volontärverksamhet, med början i Norrköping. Polisens volontärer är personer som på frivillig grund hjälper Polisen med olika uppdrag och på så sätt bidrar till tryggheten i samhället.

Polisen - 12 okt 15 kl. 13:04

Lägesrapport om sprängning i Norrköping

Chefsåklagare Torsten Angervåg vid Åklagarkammaren i Norrköping har beslutat att släppa de fem personer som suttit anhållna misstänkta för allmänfarlig ödeläggelse efter en sprängning i Hageby i Norrköping..

Polisen - 20 jul 12 kl. 14:48

Utredningsarbetet kring bränderna i Norrköping fortsätter

Polisen i Norrköping arbetar för fullt med att utreda om branden på Grundläggaregatan i Hageby den 17 juli är anlagd eller har naturliga orsaker. Det utreds även om ett samband finns med övriga bränder i området..

Polisen - 20 aug 12 kl. 11:37

Information angående mordförsöket i Norrköping

I torsdags klockan 23.28 fick Polisen in ett samtal om att skott avlossats vid Söder Tull i centrala Norrköping. I lördags anhölls en person misstänkt för försök till mord och grovt vapenbrott..

Polisen - 26 nov 12 kl. 16:19

Försvunnen person Norrköping

Natten mot söndagen försvann en 20-årig man hemmahörande i Norrköping. Han sågs senast på nattklubben Puls. Polisen i Östergötland har försökt lokalisera mannen med hjälp av mobilen men det har inte lyckats..

Polisen - 23 mar 13 kl. 15:58

Förhandlingssituation i Norrköping

Klockan 13.14 fick Polisen i Östergötland in ett larm om en stökig person i ett trapphus på Skepparegatan i Norrköping..

Polisen - 29 apr 13 kl. 08:57

Stor dopinginsats i Norrköping

Den 13 februari i år gjorde Polisen en insats mot nio gym i Norrköping. Lite drygt 27 procent av personerna som togs in som skäligen misstänkta för dopingbrott var positiva på narkotika eller doping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.