Expressen > Nyheter

Monday, 19 October, 23:07

Expressen - I förrgår: 07:00

Han använde knogjärn för att döda sin kompisDen 21-årige mannen är hörd av polisen vid 28 tillfällen under tio månaders tid.Men vid varje tillfälle har han ihärdigt nekat till anklagelsen att ha mördat sin bästa kompis, 20-åriga Emilia från Tollarp.Ett knogjärn och en peruk är nu viktiga delar i åklagarens bevisning för att få 21-åringen fälld..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Emilia, Tollarp

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han använde, knogjärnför att , dödasin , kompis
YLE - 17 feb 17 kl. 09:11

När fler använder cannabis är fler för en legalisering

Antalet cannabisanvändare har fördubblats på tio år. Det här visar en undersökning vid Institutet för hälsa och välfärd, THL. Enligt resultatet i en enkät hade 240 000 finländare använt cannabis under år 2014, vilket är dubbelt fler än år 2004.

HBL - 21 okt 13 kl. 14:56

Mobilen är en kreativ kompis

Nyckelbarnen med hemnyckeln hängande i ett snöre om halsen är typiska sjuttiotalssymboler. I dag är barn med en smartmobil i näven en minst lika vanlig syn. Mobilen, rätt använd, är en god följeslagare visar färsk forskning.

YLE - 14 mar 14 kl. 09:56

Maskrosbarnet vände sig mot solen

Hjälp finns att få och hjälp ska man kräva. Det säger Jessika Arvik som växte upp i en familj med många bekymmer. Pappa misshandlade både fysiskt och psykiskt och mamma drack.

DalaDemokraten - 11 nov 14 kl. 07:36

Använde kompis legitimation

En flicka försökte köpa alkohol på White Monkey i Avesta. Hon visade legitimation men personalen blev misstänksam och började ställa frågor. Flickan försvann från platsen och lämnade kvar id-kortet.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 16:20

Man som slog ihjäl kompis ska undersökas

En 43-årig man som åtalats för att ha mördat en god vän utanför Gullspång i september ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning, enligt ett beslut i Skaraborgs tingsrätt.43-åringen medger att han slog ihjäl vännen, som kom för att hälsa på. Men 43-åringen hävdar att han agerade i nödvärn, eftersom han trodde sig bli angripen av en okänd person.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 15 kl. 16:20

Man som slog ihjäl kompis ska undersökas

En 43-årig man som åtalats för att ha mördat en god vän utanför Gullspång i september ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning, enligt ett beslut i Skaraborgs tingsrätt.43-åringen medger att han slog ihjäl vännen, som kom för att hälsa på. Men 43-åringen hävdar att han agerade i nödvärn, eftersom han trodde sig bli angripen av en okänd person.

Sydsvenskan - 11 jan 14 kl. 06:30

Vi kan inte använda konsten som manual för livet

I Jeanette Wintersons litterära skildring av sin barndom, ”Det finns annan frukt än apelsiner”, finns en vän som hjälper henne mot den aggressiva modern.Men någon sådan kompis fanns inte i verkligheten. Winterson klarade inte av att skildra det totala mörkret utan var tvungen att tända ett litet, fladdrande ljus.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Supergrisen har fått en kompis – ännu en som vägrar bli baconSupergrisen Babe

SYDAMERIKA. Nyheter24 har tidigare berättat om grisen Babe som flydde en slaktbil mitt på en motorväg i södra Kina. Nu sprids ytterligare en film på en till gris som vägrar bli bacon.

Skånskan - 19 apr 17 kl. 16:02

Åtal för köpfest med stulna kort

Malmö Vid lunchtid en fredag förra sommaren fick mannen ett samtal från ett kontokortföretag. Det hade gjort uttag i bankomater under förmiddagen på över 20 000 kronor. Kortet spärrades men samtidigt använde tjuven ett av mannens andra kort i en riktig köpfest.

YLE - 20 jan 15 kl. 06:05

Niondeklassare: Jämnåriga har sålt och erbjudit cannabis

Nior i Winellska skolan i Kyrkslätt berättar att jämnåriga röker på, säljer och har försökt bjuda dem på cannabis. Tre flickor i nian berättar för Yle Huvudstadsregionen att de har jämnåriga kompisar som rökt cannabis på kvällar och veckoslut. Alla tre har dessutom erbjudits cannabis eller varit med om att någon försökt sälja åt dem.

HBL - 06 maj 14 kl. 19:45

”Månsson bad mig skriva!”

Självständighetspartiets kandidat Jon Hellevig, 52, anser sig inte ha hotat SFP:s Björn Månsson. Han hävdar att Månsson bett honom skriva och sedan använt deras korrespondens för egna politiska syften.Månsson bedömde i gårdagens HBL Hellevigs utfall som hatbrev riktade mot finlandssvenskar, SFP och personer som kritiserar Ryssland och Putin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.