UNT > Nyheter

Thursday, 22 October, 11:51

UNT - 17 okt 20 kl. 06:45

Ärna kommer att styra utbyggnadenMed F 16 tillbaka på Ärna blir det svårare för Uppsala att växa i norr och väster..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Ärna, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ärnakommer att , styra, utbyggnaden
Barometern - 20 maj 14 kl. 16:00

"Vi kan inte räkna med att styra spelet"

Så här sa KFF-tränaren på måndagen om läget i laget. Förutom skadeproblem ska KFF–tränaren Hasse Eklund fundera över hur man ska få stopp på seriens målfarligaste lag. Idéer och tankar finns.

Barometern - 20 maj 14 kl. 16:00

"Vi kan inte räkna med att styra spelet"

Så här sa KFF-tränaren på måndagen om läget i laget. Förutom skadeproblem ska KFF–tränaren Hasse Eklund fundera över hur man ska få stopp på seriens målfarligaste lag. Idéer och tankar finns.

GöteborgsPosten - 17 dec 17 kl. 19:00

Låt leken styra julklappsköpet

Att försöka hitta den perfekta leksaken till sitt barn kan ge föräldrar julångest. Leksakskedjorna vill gärna styra dig till rätt pryl för rätt ålder, men experten Krister Svensson är skeptisk och har en annan syn på vad som gör en perfekt leksak..

Alliansfritt Sverige - 25 aug 14 kl. 16:03

FP vill så gärna styra Landskrona att de är beredda att göra det med SD

Den 13:e april 2010 skrev vi ett blogginlägg med titel FP i Landskrona öppnar för samarbete med Sverigedemokraterna. Idag är det dags att skriva ett nytt inlägg men med samma innehåll. 2010 lät det såhär från folkpartisten Gerd Bernström: Reporter: Vad säger du om det blir, liksom, ett valresultat där Sverigedemokraterna får ännu fler mandat, skulle du kunna tänka dig att sitta i en kommunkoalition med dom nästa period?

Expressen - 11 dec 13 kl. 08:00

Roos: Jag trampade Björklund på tårna

Det måste vara någon som kan styra, verkligen kan styra. Fredrik Reinfeldt har lämnat återbud och kungen dansar inte på Nobelfesten. Jan Björklund är jag egentligen arg på för skolrapporten.

Magazin24 - 23 apr 13 kl. 19:33

?Jag gillar att styra och ställa?

Sara Stargård ska leda laget och med sina 23 år är det hon som ska stå för rutinen i det unga laget. Magazin24 frågade henne om vad hon tror om säsongen. ?

YA - 27 feb 14 kl. 09:59

Utbyggnaden blir en kalldusch för Ystad

Slutnotan för utbyggnaden av Nedraby vattenverk och reningsverket ser ut att bli rena kallduschen för kommunen. Prislappen sätts till 400 miljoner kronor, 135 miljoner kronor mer än planerat.
Utbyggnaden av Nedraby vattenverk har pågått några år.

Skånskan - 02 jan 17 kl. 13:41

En stjärna i Singapore Streetfoodkocken Chan Hon Meng serverar världens billigaste Guide Michelinmat

SINGAPORE Kvalitetsmat behöver inte alltid kosta I Singapore finns streetfoodkocken Chan Hon Meng som serverar världens billigaste Michelinmat och vars Hong Kong Soya sauce chicken för tolv kronor vunnit stjärnstatus långt utanför landets gränser. ERWP.fif(0)Första dagen möts jag av råa metalljalussier.

Cornucopia - 29 aug 20 kl. 10:29

Nej, jag skulle aldrig installera Musks Neurallink i min hjärna

Att Elon Musk är en fantastisk entreprenör och visionär bekräftas av att det är direkt smärtsamt att se honom framträda, så hans bolags framgångar handlar inte om att man har satt någon socialt kompetent floskelmaskin vid rodret. Däremot skulle jag aldrig installera Musks nyligen på grisar demonstrerade Neurallink i min hjärna. Detta baserat på grova tekniska kända IT-hårdvarudesignfel i Musks tidiga Tesla Model S och X, som inte åtgärdas.

Dalarnas tidningar - 23 jan 14 kl. 06:44

Tjärnaängskolan växer

Tjärnaängskolan ska bli större. Kommunen planerar nu skolmoduler med plats för över 200 elever. Tanken är att utbyggnaden ska placeras vid Soltorgsgymnasiet..

Skånskan - 27 sep 19 kl. 05:30

”Vi vill gärna bevara tystnaden”

höör Med minsta möjliga marginal beslutade en majoritet i kommunstyrelsen att avstyrka vattenskidklubbens ansökan om dispens för att få köra båtar i Prästtorpsjön.
– Alla föreningar är viktiga. Men här vill vi väldigt gärna bevara tystnaden för människor och djur, säger Stefan Lissmark (S), andre vice ordförande i kommunstyrelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.