Expressen > Opinion

Thursday, 22 October, 14:44

Expressen - 17 okt 20 kl. 06:35

Låga krav på dagmammor är ett svek mot barnenMarknaden för dagmammor verkar fungera lika bra som skolmarknaden. Det är inget beröm..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låga, krav, dagmammorär ett , svekmot , barnen
Helsingborgs Dagblad - 08 okt 15 kl. 09:24

Stupade när samhället svek

Min vän har eksem över hela sina händer. De är uppsvällda och röda, kliar och svider. Hon smörjer in dem med rosenblomssalva och pratar med mig om tågstationen.

Sydsvenskan - 23 jul 13 kl. 06:30

?Han svek dem. Han förtjänar att dö.?Hon viskade fram orden.?Vem?? sa Sara. ?Vem pratar ni om? Fadern??

Sara reste sig från soffan och lade en arm om fröken Söders axlar som hade börjat skaka.?Kom?, sa Sara.

Expressen - 2 timmar sedan

Ökade danska krav på munskydd – därför tänker Sverige tvärtom

I Danmark är det krav på munskydd i kollektivtrafiken och på restauranger – nu varnar hälsoministern för att kraven ska utökas till andra delar av samhället.Men i Sverige är det inte aktuellt – trots den ökade smittspridningen. – I värsta fall kan det faktiskt skapa mer smitta om det används på fel sätt vilket man ser ganska mycket runtom i världen, säger smittskyddsläkare Eva Melander..

Skånskan - 23 aug 16 kl. 14:00

Strid om dagmammor har tagit fart igen

lund Lunds kommun har vänt sig till förvaltningsrätten och begärt att inhibitionsbeslutet för avvecklingen av dagbarnvårdarna upphävs, vilket rätten nekar i ett nytt beslut taget den 15 augusti.
Samtidigt svävar Lunds dagbarnvårdare och alla berörda föräldrar i ovisshet vad som ske framöver.– Vi är glada över att förvaltningsrätten går på vår linje, två gånger.

Blekinge Läns tidning - 20 feb 17 kl. 03:30

Det är svårt att rekrytera dagmammor

Det finns en bred politisk samsyn att ha dagmammor. Så länge efterfrågan finns ska det finnas kommunala dagmammor, enligt ordföranden Markus Alexandersson..

Sydöstran - 01 mar 17 kl. 14:55

Brist på dagmammor i Sölvesborg

Det är fortfarande stor brist på dagmammor i Sölvesborg. Staden har försökt råda bot på problemet genom att söka fler dagmammor, men resultatet har varit dåligt..

Supermiljöbloggen - 27 apr 16 kl. 07:32

Greenpeace: ”Regeringen både får och bör ställa miljökrav på Vattenfall”

På Vattenfalls bolagsstämma idag den 27 april lämnar Greenpeace över ett direktiv till Vattenfall å det svenska folkets vägnar. Med anledning av detta skriver Greenpeace idag ett debattinlägg på Supermiljöbloggen.  I oktober 2014 bestämde Vattenfall att försöka sälja sina brunkolskraftverk och gruvor i Tyskland.

Sydsvenskan - 16 jun 14 kl. 05:30

För stora krav och för lite förståelse fördröjer nyanländas krishantering

Inom krishantering talar vi om vikten av att få vara i krisen. När vi är i en akut förändringsfas i livet blir vår kognitiva förmåga nedsatt. Vi kan inte ta till oss information, logiken ersätts ofta med irrationella tankar och känslor.

BT - 22 sep 14 kl. 08:59

Ett svek mot alla som upplevde världskriget

Mot bättre vetande har ett antal unga väljare av diffus anledning valt ett ökänt nazibördigt parti som sin huvudkandidat vid årets viktiga val. För alla oskyldiga människor som upplevde andra världskriget är detta ett svek mot alla de som präglades av krigets fasor och elände. När det gäller den politiska situationen i övrigt hoppas jag att de demokratiska partierna på ett snyggt sätt gemensamt reder ut den uppkomna situationen Normala människor skulle i en sådan prekär situation verkligen inte sätta käppar i hjulen för varandra utan diskutera den uppkomna situationen och gemensamt komma fram till progressiva förslag.

Sydsvenskan - 19 feb 15 kl. 18:32

Ett svek är räddningen

Greklands finansminister Yanis Varoufakis är expert på spelteori. Men i spelet för bättre lånevillkor tycks han ha misslyckats helt.Det har varit en dramatisk vecka för grekisk ekonomi.

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 15 kl. 18:32

Ett svek är räddningen

Greklands finansminister Yanis Varoufakis är expert på spelteori. Men i spelet för bättre lånevillkor tycks han ha misslyckats helt.Det har varit en dramatisk vecka för grekisk ekonomi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.