Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 27 October, 07:38

Dalarnas tidningar - 17 okt 20 kl. 06:30

Nytt Dalregemente kan få upp mot 60 officerare: "Fördel att så många vill till oss"Beskedet kom i veckan. Falun föreslås få tillbaka sitt Dalregemente med upp till 250....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Dalregemente

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, Dalregementekan , upp mot 60 , officerare, Fördel, att så många vill till oss
Cornucopia - 24 maj 18 kl. 07:52

Nytt grepp från Försvarsmakten - bli officer utan militär grundutbildning

I ett nytt (?) grepp för att rekrytera officerare erbjuder nu Ledningsregementet akademiker med minst tre års studier (180hp) och examen anställning som officer. Antas man ska man först genomgå officersutbildning - officershögskolan är tre år - och sedan få en fänriks ingångslön.

Världen Idag - 24 apr 19 kl. 13:10

Hizbollah försöker skapa ett nytt Gaza på Golan

Det israeliska försvaret (IDF) följer just nu noggrant med i vad som händer på den syriska delen av Golanhöjderna. Israelisk tv har rapporterat regelbundet om hur området nära den israeliska gränsen – som de senaste åren har befunnit sig under kontroll av olika terrorgrupper, inklusive al-Qaida-anslutna grupper – nu tas över av Iranstödda Hizbollahstyrkor. IDF-officerare, som i sällsynta fall tillåts intervjuas av medier, berättar att utvecklingen är bekymmersam.

BT - 06 feb 12 kl. 08:17

Nytt anfall mot Homs

Klockan fem i morse svensk tid började syriska regeringsstyrkor åter bomba den upproriska staden Homs, säger vittnen till arabiska tv-kanaler. Ett okänt antal liv uppges ha krävts.
- Det är fruktansvärt här.

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 17:05

Fånglägret nytt kulturarv

Lägret hyste under åren 1939 - 45 drygt 300 personer. Här trängdes engelska officerare från ett misslyckat invasionsförsök i Norge och nations- och hamnlösa polska ubåtsbesättningar med nödlandade amerikanska stridsflygare. Fånglägret fanns strategiskt placerat långt inne i landet för att försvåra eventuella rymningsförsök.

UNT - 18 sep 12 kl. 13:09

Nytt ultimatum till officerare

Acceptera eller bli uppsagd, det är alternativen som erbjudits Sveriges 15?000 försvarsanställda under den pågående omstruktureringen inom försvaret. Men på Ledningsregementet i Enköping och på Uppsala garnison beskrivs läget som lugnt..

UNT - 09 jul 19 kl. 14:30

Tillslag mot över 240 turkiska militärer

I tillslag landet runt har turkisk polis på nytt börjat gripa officerare..

GöteborgsPosten - 09 jul 19 kl. 14:31

Tillslag mot över 240 turkiska militärer

I tillslag landet runt har turkisk polis på nytt börjat gripa officerare..

HBL - 31 jan 14 kl. 09:04

MC Etu-Töölö cruisar enligt planerna

När MC-mässan öppnar i dag i Helsingfors kommer medlemmarna i MC Etu-Töölö att finnas där som vanligt. Mässan är årets första programpunkt för den lilla klubben som fungerat i snart 17 år och åkt drygt 50 000 ­kilometer runt om ­i ­Europa.Som så många andra goda idéer föddes tanken på MC Etu-Töölö under en bättre lunch.

BT - 11 sep 14 kl. 07:58

Bedrift på känsligt tema

En dag i början av mars månad år 1951 anländer tre ljusskygga herrar till Kairo. De har ett minst sagt tvivelaktigt förflutet. De tre är alla tyskar och har en bakgrund inom Tredje rikets krigsmaskineri.

Sydsvenskan - 18 jun 15 kl. 12:35

Därför skickades P7:s styrka inte iväg

Om en vecka kan tusentals anhöriga till soldater, officerare och civilanställda på P7 pusta ut. Då är beredskapstiden över. Att den nordiska beredskapsstyrkan, NBG, inte heller denna gång har skickats iväg blir ett faktum.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 12:35

Därför skickades P7:s styrka inte iväg

Om en vecka kan tusentals anhöriga till soldater, officerare och civilanställda på P7 pusta ut. Då är beredskapstiden över. Att den nordiska beredskapsstyrkan, NBG, inte heller denna gång har skickats iväg blir ett faktum.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.