Aftonbladet > Nyheter

Friday, 23 October, 13:11

Aftonbladet - 17 okt 20 kl. 05:40

Riksdagsmajoritet kan tänka sig norska poliser i Sverige▸ En majoritet i riksdagen är positiv till att anställa norska poliser i Sverige, visar en granskning från Ekot..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige, Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksdagsmajoritetkan , tänkasig , norska, poliseri , Sverige
Cornucopia - 21 dec 19 kl. 09:15

Svensk Jakt: Riksdagsmajoritet mot licenser på vapenmagasin

Både M, C och L har nu bestämt sig i frågan om att plastbitar och fjädrar, så kallade magasin, ska licensbeläggas rapporterar tidningen Svensk Jakt. Därmed finns det en riksdagsmajoritet mot regeringens tankevurpa i ämnet och magasin kommer fortsätta vara licensfria.
Plastbitar och en fjäder.

Dagens Media - 21 aug 20 kl. 07:29

Fältet ligger öppet för att sänka skatteintäkterna till public service

Efter det att tryck- och yttrandefrihetskommittén tidigare i veckan skrotat förslaget att grundlagsskydda public service ligger nu fältet öppet för en ny riksdagsmajoritet att sänka skatteintäkterna till SVT, SR och UR. Det skriver Jan Scherman..

Världen Idag - 08 sep 18 kl. 08:00

Samvetsfrihet – rättighet som riksdagsmajoritet ogillar

Sverige har en av Europas mest liberala abortlagstiftningar och barn som uppvisar livstecken efter sena aborter lämnas att självdö. Samtidigt utpekas prolife-aktörer som ”mörka krafter” av politiker. Och även om SD som enda parti vill sänka abortgränsen så ämnar partiledaren inte driva frågan aktivt..

Supermiljöbloggen - 31 dec 15 kl. 16:25

Supermiljöåret 2015 – hela listan

Parisavtal, dieselfusk och divestera - När Supermiljöbloggen sammanfattar året kan vi konstatera att det har varit ett händelserikt år för miljön och klimatet.  2015 har varit fullt av miljö och klimat. Vi fick ett klimatavtal i Paris, Volkswagen blev påkomna med att utsläppsfuska och allt fler började tala om det omoraliska med att ha sina pengar i fossilbolagen.

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 00:28

S sänker förväntningarna

Socialdemokraternas valgeneral Jan Larsson presenterade igår partiets valstrategi inför supervalåret 2014. Larsson berättade att Socialdemokraternas huvudargument inför valet ska vara det vådliga i att sänka skatter. Sänkta skatter ska ställas mot investeringar i välfärden, där S står för det senare.

Alliansfritt Sverige - 11 apr 14 kl. 10:52

Tre bogerliga ledarsidor sågar Lööfs rasande utspel

Annie Lööf är  enligt henne själv "rasande" arg för att Sverigedemokraterna bara röstar med alliansen 9/10 gånger istället för 10/10 gånger. Ilskan kommer fter en omröstning i riksdagens socialförsäkringsutskott där en majoritet i röstade mot att ytterligare sänka arbetsgivaravgifterna för unga. Hon sa att blir  "provocerad" av att en majoritet i riksdagen ville göra det dyrare att anställa ungdomar.

DI - 11 okt 15 kl. 21:27

Ledare: Sverige tillsammans

I förra veckan meddelade Sveriges kommuner och landsting, SKL, att kommunalskatten måste höjas med i snitt 2 kronor för att klara flyktingkrisen. Det är bara början. Kostnaden för kommunerna är försenade med flera år eftersom staten står för notan den första tiden.

DN - 10 dec 13 kl. 11:11

SD avgjorde budgetbråk i KU

Det var Sverigedemokraternas vice partiledare Jonas Åkerlund som, utan att säga ett ord vare sig i konstitutionsutskottet eller till medier efteråt, avgjorde frågan om en riksdagsmajoritet i efterhand ska kunna riva upp riksdagsbeslutet att sänka inkomstskatten nästa år..

Barometern - 21 dec 13 kl. 11:40

Hushållen är värda bättre

”Spekulationerna som nyligen har förts fram om att en domstol i efterhand skulle kunna underkänna det aktuella riksdagsbeslutet hör därför bäst hemma i avdelningen för fria fantasier.” Beslutet är det mest beklämmande som jag har varit med om sedan jag valdes in i Sveriges riksdag. Jag tänker på de ändrade spelreglerna för budgetprocessen som S, MP, V och SD nyligen röstade igenom.

Realtid - 12 mar 14 kl. 14:35

Lönepress på AP-fonderna

En riksdagsmajoritet vill stänga två AP-fonder och sänka löneläget för personalen som blir kvar..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är du rödgrön? Då kanske det är läge att stödrösta på FiOm skribenten

I dag släpper Nyheter24 en egen opinionsundersökning. Det är så klart en stor grej för oss, och ännu större är att det förmodligen är valrörelsens bästa och säkraste undersökning. Med hela 11 500 svarande är den påtagligt mycket säkrare än vad opinionsundersökningar brukar vara.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.