Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 28 October, 09:01

Jönköpingsnytt - 17 okt 20 kl. 05:00

Mänskligt bajs och toapapper upptäcktes vid byggarbeten på Haga – ”Lockar till sig hundar”En man som var ute och gick med sin hund upptäckte tidigare i veckan mänskligt bajs i närheten av....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Haga

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mänskligt, bajsoch , toapapper, upptäcktesvid , byggarbeten, Haga, Lockar till sig hundar
Cornucopia - 31 mar 20 kl. 13:27

Pinsamt hemligt - gick rakt in i Musköbasens bergrum två gånger - upptäcktes först andra gången

Detaljerna kring intrånget på Musköbasen 2018, där en skyddsvakt öppnade eld mot en britt och en nederländare finns nu i samband med åtalet. Duon hade helt enkelt promenerat rakt in i den så kallade ubåtstunneln, och ignorerat säkerheten i form av staket och förbudsskyltar. Vid det andra tillfället upptäcktes de av en slump av en ronderande skyddsvakt, som öppnade eld när de försökte fly.

Jmini.se - 15 nov 15 kl. 11:25

Ökad blodansamling som inte upptäcktes

Anmälan enligt lex Maria om ökad blodansamling som inte upptäcktes. Patient med blodansamling i hjärnan efter en operation sökte vård, men det upptäcktes inte att blodansamlingen blivit större. Region Jönköpings län anmäler händelsen för prövning.....

Västerbottens Folkblad - 12 maj 16 kl. 10:26

Fel tand drogs ut – upptäcktes efter tio månader

Efter tio månader upptäcktes att fel tand dragits ut på en patient. Patienten hade haft stora problem med sina tänder, kontaktade tandvården med en önskan att få en fullständig rehabilitering På kliniken  bedömdes att flera tänder behövde dras ut. Av misstag drogs fel tand ut i vänster underkäke, detta upptäcktes först efter tio månader.

SmålandsPosten - 24 maj 19 kl. 15:32

Lex Maria: Fick friskbrev trots misstänkt cancer - upptäcktes två år senare

2017 friskförklarades en patient trots att en misstänkt avvikande förändring upptäcktes vid en mammografi. Två år senare upptäcktes bröstcancern - som nu hade spridit sig..

Magazin24 - 17 sep 12 kl. 09:34

Stöld upptäcktes vid bensinsmitning

En bensinsmitning inträffade vid Sätra Trafikplats på söndagen. När polisen kom till platsen upptäcktes även stöldgods i de misstänktas bil. Omkring klockan 12.

Magazin24 - 30 apr 13 kl. 20:53

Två drograttfyllerister upptäcktes på måndagen

Polisen upptäckte två fall av misstänkt drograttfylleri på måndagen. Båda fallen upptäcktes på måndagseftermiddagen, en vid klockan 13.20 och en vid 14.

UNT - 08 maj 13 kl. 07:00

Upptäcktes av en slump - skrev på snabbt

SPEEDWAY. Joel Andersson upptäcktes av en slump. Rospiggarnas lagledare Mikael Teurnberg satt på läktaren i Karlstad för att följa Adrian Bergqvist, men när dammet hade lagt sig hade han upptäckt ?

YA - 27 okt 14 kl. 16:14

Döda och vanvårdade djur upptäcktes

När polisen larmades till en gård i Vollsjötrakten i söndags, möttes de av en hemsk syn: döda och magra djur av olika sorter. Nu misstänks ägaren för djurplågeri.
Efter att ha fått en anmälan om att djur lämnats utan tillsyn, mat eller vatten på gården utanför Vollsjö, begav sig patrullen dit.

IDG - 31 okt 14 kl. 07:58

Allvarlig sårbarhet i OS X - så upptäcktes rootpipe

Svenske Emil Kvarnhammar har upptäckt en mycket allvarlig sårbarhet i Mac OS X. Han kallar den rootpipe. Så här gick det till när den upptäcktes och så skyddar du dig..

Västerbottens Folkblad - 19 feb 16 kl. 07:21

Dubbla inbrott upptäcktes

Inom loppet av 50 minuter upptäcktes två inbrott i Lycksele på morgonen. 05:45 Inbrott Lycksele Simhall Personal upptäckte inbrottet, oklart vad som tillgripits. Polisen kommer att åka till platsen för brottsplatsundersökning.

Dalarnas tidningar - 15 apr 16 kl. 11:01

Koppartjuvar upptäcktes - lämnade platsen utan stöldgods

Det var vid 23-tiden på tisdagskvällen upptäcktes att tre män höll på och plockade kopparrör ur en container på Hantverksvägen i Malung. När de blev upptäckta lämnade de platsen utan att ta med sig något stöldgods..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.