News55 > Nyheter

Friday, 23 October, 09:40

News55 - 17 okt 20 kl. 03:55

Nya rutiner för årets influensavaccinationNär årets kampanj för influensavaccinatiering för personer i riskgrupper snart inleds, tvingas landets vårdcentraler till nya rutiner på grund av coronapandemin, rapporterar Sveriges Radio Ekot . – Influensavaccinationen blir ganska ordentligt annorlund. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sveriges Radio Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya rutinerför årets , influensavaccination
DalaDemokraten - 16 nov 16 kl. 12:51

Många äldre och sjuka hittar inte information om influensavaccination

Två dagar den här veckan och även nästa vecka erbjuds influensavaccination på bland annat Vårdcentralen Bäckaskog i Vansbro.
Många äldre och sjuka i kommunen har inte nåtts av information om och när man kan vaccinera sig.
För att hitta information i dagsläget om öppettider krävs det att man har en dator eller ringer till vårdcentralen och knappar sig fram till en telefonröst som talar om vilka tider som gäller..

Dalarnas tidningar - 16 nov 16 kl. 12:51

Många äldre och sjuka hittar inte information om influensavaccination

Två dagar den här veckan och även nästa vecka erbjuds influensavaccination på bland annat Vårdcentralen Bäckaskog i Vansbro.
Många äldre och sjuka i kommunen har inte nåtts av information om och när man kan vaccinera sig.
För att hitta information i dagsläget om öppettider krävs det att man har en dator eller ringer till vårdcentralen och knappar sig fram till en telefonröst som talar om vilka tider som gäller..

Cornucopia - 22 sep 14 kl. 11:13

Försäkringskassans alla IT-system har kraschat - manuella rutiner saknas

Samtliga av Försäkringskassans IT-system kraschade nu på morgonen. Då manuella rutiner saknas kan man inte ens hantera några ärenden per telefon, så kraschen är inte begränsad till Internet-system.

Enligt IDG hoppas myndighetens presstalesman att systemen ska fungera igen efter lunch, men man vet som sagt inte varför de kraschat.

Nyheter 24 - 18 maj 12 kl. 09:34

Polisen larmar: "Vi saknar rutiner för att hantera bajs"


Polisen efterlyser rutiner och skyddsutrustning för hantering av avföring. MALMÖ. Ett tillslag ledde till beslag av narkotika - utblandat med bajs.

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 06:10

Skärpta rutiner krävs vid hantering av sekretessmaterial

Det krävs skärpta rutiner för hur man på socialförvaltningen handskas med sekretessbelagt material. Det framkommer efter den interna kontrollen som genomförts på förvaltningen. På socialförvaltningen i Tingsryds kommun hanteras många sekretessbelagda uppgifter.

Skånskan - 26 jun 19 kl. 05:00

Ser över rutiner för skolplikt och närvaro

Skurup – Det var en fruktansvärd händelse på alla vis. Jag kan inte riktigt förstå att det tog så lång tid att upptäcka det, säger förvaltningschef Anders Grundberg om de isolerade Ystadbarnen.
Nu ser kommunen över sina egna rutiner.

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 06:30

Nya rutiner för lex Sarah

Rutinerna och riktlinjerna för lex Sarah har reviderats. För bara några dagar sedan riktades skarp kritik från IVO mot ett boende som hade liten kunskap om vad som gäller när missförhållanden upptäcks.
Tre olika dokument har slagits ihop till ett för att ärenden inom LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade), IFO (individ- och familjeomsorg), samt omsorg ska ha samma rutiner vad gäller rutiner och riktlinjer för lex Sarah.

SN - 21 mar 14 kl. 11:20

Plötsligt uppstår rubbade rutiner

Det är morgon i Katrineholm. Förutom en man med blå resväska är gatorna i princip öde. En långtradare stannar för att lasta av byggmaterial.

UT - 20 maj 14 kl. 14:57

Goda rutiner för handtvätt

Förskolornas rutiner för handtvätt är goda. Men det saknas skriftliga rutiner för rengöring av leksaker. Det är ett par av slutsatserna i en rapport om hygienen i Tranemos och Ulricehamns förskolor.

Cornucopia - 08 nov 15 kl. 16:02

Stjärnklart på riktigt: ICA saknar manuella rutiner - tomt i diskarna

Med ICA:s datorhaveri blir det pinsamt uppenbart att Sveriges största livsmedelskedja saknar manuella rutiner. Färskvarudisk efter färskvarudisk gapar nu tomma, och även en del torrvaror är nu slut.

ICA upplever ett datorhaveri i sina distributionssystem.

BT - 05 feb 11 kl. 09:01

Arbetsmiljöverket: "Bättre rutiner behövs"

I november skickade kommunjuristen Risto Kokko en anmälan till Arbetsmiljöverket ? och karusellen var i gång. Nu är verkets analys av arbetsmiljön på kommunens kansli klar ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.