Expressen > Nyheter

Thursday, 29 October, 20:06

Expressen - 17 okt 20 kl. 03:54

Pelosi: Därför har jag inte pratat med Trump på ett årHan kallar henne ”Nervösa Nancy” och hon rev sönder hans State of the union-tal.USA:s president Donald Trump och representanthusets talman Nancy Pelosi är så osams att det nu har gått ett år sedan de senast pratade med varandra.– Det behövs inte, svarar Pelosi på frågan om hon är intresserad av att möta presidenten enligt The Hill..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, Nervösa Nancy, State, USA, Donald Trump, Nancy Pelosi, Pelosi, The Hill

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PelosiDärför har jag inte , pratatmed , Trump, ett år
Dagens PS - 11 jan 18 kl. 10:54

Bank: Trump ett wildcard som kan få oljan att rusa

Citigroup bedömer att oljan kan nå upp till 80 dollar fatet under 2018 på ett antal osannolika händelser, så kallade wildcards. Den främsta är USA:s president Donald Trump som har potential att utlösa högre oljepriser med bland annat sina krav på sanktioner mot Nordkorea och Iran. Citigroup sade att när man räknar in för alla risker över potentiella överraskningshändelser under innevarande år så är det ändå återigen med ”bibehållet fokus på USA”.

DN - 06 jun 19 kl. 20:00

Pelosi om Trump: Hellre fängelse än riksrätt

Nancy Pelosi (D) fortsätter att motsätta sig ett riksrättsåtal mot USA:s president Donald Trump. Istället säger representanthusets talman att hon vill se Trump åtalad sedan han lämnat Vita huset: – Jag vill inte se ett riksrättsåtal, jag vill se honom i fängelse, säger Pelosi enligt källor till Politico..

DI - 22 maj 19 kl. 18:48

Pelosi anklagar Trump för mörkläggning

Demokraterna i USA:s kongress diskuterar om att kräva ett riksrättsförfarande mot den republikanske presidenten Donald Trump. Nancy Pelosi, representanthusets talman, har sagt att Trump är inblandad i en "mörkläggning" – vilket fått honom att ställa in ett möte med henne..

DN - 23 maj 19 kl. 00:02

Pelosi anklagar Trump för mörkläggning

Demokraterna i USA:s kongress överväger att kräva ett riksrättsförfarande mot den republikanske presidenten Donald Trump. Nancy Pelosi, representanthusets talman, har sagt att Trump är inblandad i en "mörkläggning" – vilket fick honom att abrupt förkorta ett möte..

SVT - 23 maj 19 kl. 01:31

Nancy Pelosi anklagar Trump för mörkläggning

Demokraterna i USA:s kongress överväger att kräva ett riksrättsförfarande mot den republikanske presidenten Donald Trump. Nancy Pelosi, representanthusets talman, har sagt att Trump är inblandad i en ”mörkläggning” – vilket fick honom att abrupt förkorta ett möte..

Expressen - 07 jun 19 kl. 06:31

Trumps attack på Pelosi: ”Hon är ett nervöst vrak”

Representanthusets talman Nancy Pelosi vill se Donald Trump i fängelse. Nu svarar presidenten med att kalla henne för en ”otäck, hämndlysten och fruktansvärd person”.– Hon är en hemsk person och jag ska säga hennes namn, det är nervösa Nancy, för hon är ett nervöst vrak, säger Donald Trump till Fox News.

DN - 17 jan 19 kl. 07:12

Pelosi till Trump: ”Skjut upp talet till nationen”

Oppositionsledaren Nancy Pelosi kräver i en mycket ovanlig åtgärd att presidenten Donald Trump ska skjuta upp sitt tal till nationen, det så kallade ”State of the Union” – eller att han bara skriver ett brev. .

UNT - 22 maj 19 kl. 18:43

Pelosi anklagar Trump för mörkläggning

Demokraterna i USA:s kongress diskuterar om att kräva ett riksrättsförfarande mot den republikanske presidenten Donald Trump..

GöteborgsPosten - 22 maj 19 kl. 23:15

Pelosi anklagar Trump för mörkläggning

Demokraterna i USA:s kongress överväger att kräva ett riksrättsförfarande mot den republikanske presidenten Donald Trump..

UNT - 23 aug 19 kl. 19:16

Forskare: Samtalet med Trump ett mästerstycke

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) har pratat i telefon med USA:s president Donald Trump..

GöteborgsPosten - 23 aug 19 kl. 19:16

Forskare: Samtalet med Trump ett mästerstycke

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) har pratat i telefon med USA:s president Donald Trump..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.