SVT > Utrikes

Sunday, 25 October, 09:15

SVT - 17 okt 20 kl. 03:16

Kravallpoliser med vattenkanoner försöker stoppa thailändska protesterDemonstrationerna i Thailands huvudstad Bangkok fortsätter trots att regeringen utlyst nödläge i landet. Nödläget innebär bland annat ett stopp mot massprotester men har lett till att fler har anslutit sig till demonstrationerna..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Thailands, Bangkok

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kravallpolisermed , vattenkanoner, försöker, stoppa, thailändska, protester
Sydsvenskan - 10 aug 11 kl. 16:18

TV: Premiärministern hotar med vattenkanoner

Foto: Stefan Rousseau, AP, Scanpix.
Polisen får använda vattenkanoner om de behöver det för att stoppa upploppen i Storbritannien. Det sa premiärminister David Cameron på tisdagen.

YLE - 10 jul 13 kl. 14:05

Vattenkanoner mot sprängämnescontainer

Alla cirka 2 200 invånare i Vihtavuoriområdet i Laukas nordost om Jyväskylä har nu evakuerats. Invånarna evakuerades på grund av explosionsrisk vid Forcits sprängämnesfabrik på orten. Det är en avfallscontainer som hotar att explodera på grund av en kemisk reaktion.

SVT - 31 aug 19 kl. 15:18

Bränder och vattenkanoner i Hongkong

Tiotusentals demonstranter trotsar polisens demonstrationsförbud och har gett sig ut på Hongkongs gator. Polisen svarar med att använda tårgas, vattenkanoner och spruta färgat vatten Aktivister rapporteras kasta bensinbomber och försöker ta sig igenom avspärrningar till parlamentsbyggnaden..

Expressen - 02 dec 13 kl. 21:48

Försöker bryta sig in – med enorma maskiner

BANGKOK. Tårgasen låg tät över delar av Thailands huvudstad Bangkok i natt. Utrustade med jättelika schaktmaskiner försökte desperata demonstranter att forcera polisens avspärrningar för att ta sig in i regeringskansliet.

SR - 25 jan 14 kl. 13:48

Kiev: Försöker ta över statliga byggnader

I Kiev har proteströrelsen försökt ta över fler statliga byggnader. Samtidigt anklagar inrikesministern aktivisterna för att gömma vapen och kidnappa poliser. Vid fronten bränns bildäck och kastas sten - polisen svarar med vattenkanoner..

SVT - 16 sep 15 kl. 19:15

Tårgas och vattenkanoner vid ungerska gränsen

Hundratals flyktingar och migranter söker sig nu genom Kroatien för att försöka runda Ungern, som stängt gränsen mot Serbien. Enligt Ungerns premiärminister Orban planerar de att bygga ett stängsel även längs den gränsen. Samtidigt kvarstår splittringen inom EU om flyktingfrågan..

Sydsvenskan - 26 jan 11 kl. 20:57

Regeringsbyggnad i Suez i brand

Demonstranter försökte bränna lokalt kontor.
KAIRO. Demonstranter i Suez i nordöstra Egypten satte på onsdagskvällen eld på en regeringsbyggnad och försökte bränna ned regeringspartiets lokala kontor, uppgav säkerhetskällor och ögonvittnen.

Sydsvenskan - 26 jan 11 kl. 18:31

Clinton manar till lugn

Foto: AP
Hillary Clinton manaralla parter att besinna sig.
KAIRO. Minst 500 människor har gripits i samband med oroligheterna i Egypten enligt säkerhetskällor, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

BT - 11 jun 13 kl. 09:12

Bensinbomber och tårgas i Istanbul

Sammandrabbningarna mellan demonstranter och poliser fortsätter på Taksimtorget i Istanbul. Polisen vädjar via högtalare till demonstranterna att inte skada dem. Hundratals kravallpoliser gick i morse in på torget.

Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 08:42

Tårgas mot turkiska demonstranter

Turkisk polis använder tårgas och vattenkanoner för att skingra hundratals demonstrationer som trotsar demonstrationsförbudet vid det symboliskt laddade Taksimtorget i Istanbul, rapporterar AFP:s reporter på plats.
Efter upprepade varningar ska hundratals kravallpoliser ha gett sig i kast med att skingra aktivister, som i sin tur försöker ta sig över barrikaderna och in mot torget.Läget är spänt i Istanbul ett år efter de demonstrationer som ses som en startpunkt för de våldsamma protesterna mot premiärminister Recep Tayyip Erdogan och hans regering som ägde rum förra sommaren.

BT - 01 maj 14 kl. 08:42

Tårgas mot turkiska demonstranter

Turkisk polis använder tårgas och vattenkanoner för att skingra hundratals demonstrationer som trotsar demonstrationsförbudet vid det symboliskt laddade Taksimtorget i Istanbul, rapporterar AFP:s reporter på plats. Efter upprepade varningar ska hundratals kravallpoliser ha gett sig i kast med att skingra aktivister, som i sin tur försöker ta sig över barrikaderna och in mot torget.Läget är spänt i Istanbul ett år efter de demonstrationer som ses som en startpunkt för de våldsamma protesterna mot premiärminister Recep Tayyip Erdogan och hans regering som ägde rum förra sommaren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.