GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 24 October, 13:28

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 14:39

Coronadraget: Alliansen öppnar stadens kriskassaHalv miljard plockas ur skattebetalarnas reserv • Josefson (M): ”Viktigt att vi håller igång motorn”..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronadraget, Alliansenöppnar , stadens, kriskassa
TA - 30 mar 12 kl. 13:29

Kriskassa på 800 miljoner euro

Euroländerna har enats om att stärka sin totala kriskassa till 800 miljarder euro, uppger Österrikes finansminister Maria Fekter för den österrikiska nyhetsbyrån APA.
Fekter, som är på plats på finansministermötet i Köpenhamn, gör samma kalkyl som sin tyska kollega Wolfgang Schäuble: De 800 miljarderna euro består av 500 miljarder euro som redan beslutats för den permanenta krisfonden ESM, och 300 miljarder i tidigare beslutade stödprogram. Fekter och Schäuble räknar inte in de 240 miljarder euro som finns kvar i den tillfälliga krisfonden EFSF.

SVT Debatt - 17 sep 13 kl. 14:41

Alliansen har kapat resursvaga elevers stöd

RESURSSKOLAN Den vanligaste kritiken mot Stockholms stad från skolinspektionen handlar om bristen på särskilt stöd. Under Alliansens styre har andelen specialpedagoger minskat med 18 procent i stadens grundskolor ? och med hela 35 procent i gymnasieskolan.

Alliansfritt Sverige - 06 maj 13 kl. 17:56

Alliansen sviker löfte till hemlösa

Uppsala. UPPSALA. Uppsala har liksom många andra kommuner hemlöshetsproblematik, en problematik som alliansen har lovat att komma till rätta med.

Sydsvenskan - 30 mar 12 kl. 14:45

Kriskassa på 800 miljoner euro

Euroländerna har enats om att stärka sin totala kriskassa till 800 miljarder euro, uppger Österrikes finansminister Maria Fekter för den österrikiska nyhetsbyrån APA..

E24 - 30 mar 12 kl. 12:17

800 miljarder euroi Europas kriskassa

Euroländerna har enats om att stärka sin totala kriskassa till 800 miljarder euro, uppger Österrikes finansminister Maria Fekter för den österrikiska nyhetsbyrån APA..

DN - 30 mar 12 kl. 14:06

Kriskassa på 800 miljarder euro

Euroländerna har enats om att stärka sin totala kriskassa till 800 miljarder euro. Krisfonden ESM:s 500 miljarder euro kommer att användas om nya stödprogram behöver sjösättas..

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 12 kl. 03:19

316 miljarder i IMF:s kriskassa

Polen har lovat 8 miljarder dollar till Internationella valutafondens förstärkta kriskassa, meddelar IMF:chefen Christine Lagarde. I ett tal i Washington tidigare på onsdagen sade Lagarde att medlemsländerna lovat totalt 316 miljarder dollar, och "att det finns mer i säcken". I tisdags angav hon siffran 286 miljarder, efter att bland andra Japan och Sverige lovat mer pengar..

BT - 05 mar 12 kl. 12:27

Alliansen vill endast stänga Götaskolan i Väster

I kväll är det dags för stadsdelsnämndsmöte i Väster.
Alliansen vill inte gå med på tjänstemännens långtgående nedläggningsförslag.
De vill endast stänga Götaskolan.

Alliansfritt Sverige - 21 nov 11 kl. 15:50

Stadens julpynt var reklam för amerikansk barnfilm


REKLAM. Ibland blir alliansen för absurd. Som när Stockholms trafikborgarråd Ulla Hamilton bjuder in till avtäckning av julkonst på Stureplan.

BT - 11 nov 14 kl. 14:12

Alliansen bör rata kongresshuset

Det är oförsvarbart att gå vidare med kongressprojektet med så mycket oklarheter som det faktiskt finns kring det idag. Vi hoppas att allianspartierna i sin kommande alternativa budget lägger ett förslag utan kongresshus , skriver Marcus Nilsen och Erik Persson. Under föregående mandatperiod klubbades en satsning på ett kongresshus i Borås igenom av kommunfullmäktige.

GöteborgsPosten - 19 mar 18 kl. 18:36

Alliansen vill att byggnadsnämnden slopar trafikstrategin

Stadens trafikstrategi har ännu inte gett önskad effekt och ska utvärderas. Därför borde byggnadsnämnden sluta förhålla sig till den. Det kräver alliansen i ett yrkande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.