Världen Idag > Nyheter

Sunday, 25 October, 19:41

Världen Idag - 17 okt 20 kl. 00:00

Att Jesus ska komma tillbaka är en realitetDen kristna visionen och det kristna hoppet handlar om något mycket mer än livet här och nu. Jesus talade om ett annat rike som är evigt och bestående och där inte död ska finnas mer. Jesus har lovat att komma tillbaka. Han har lovat att hämta sin brud, den kristna kyrkan. Vi ska bli uppryckta på skyar Herren till mötes – det är den kristna visionen.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Jesus, Herren, Jesu, Antikrist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att Jesusska , kommatillbaka är en , realitet
Dagen - 11 nov 11 kl. 03:00

Prenumerera - Jesus vill det!

Vi kristna i Sverige är på många sätt privilegierade. Till exempel har vi två kristna dagstidningar. Men endast en bråkdel av de aktivt troende kristna tycks bry sig.

Dagen - 17 nov 15 kl. 03:00

Jesus är en viktig del av Islamiska statens vision

Islamiska statens syfte med att skapa kaos är att påskynda den yttersta dagen. De har sedan en tid tillbaka föreställt sig en stor drabbning mellan västvärlden och sig själva. I sin apokalyptiska drömvision ska Jesus komma tillbaka och leda den muslimska hären till slutgiltig seger..

Dagen - 17 nov 15 kl. 03:00

Jesus är en viktig del av Islamiska statens vision

Islamiska statens syfte med att skapa kaos är att påskynda den yttersta dagen. De har sedan en tid tillbaka föreställt sig en stor drabbning mellan västvärlden och sig själva. I sin apokalyptiska drömvision ska Jesus komma tillbaka och leda den muslimska hären till slutgiltig seger..

Aftonbladet - 24 aug 17 kl. 15:46

Kan Jesus komma tillbaka som människa?

Dagen - 15 jun 11 kl. 03:00

Tron på Jesus återkomst gör oss aktiva

I en insändare i Dagen den 8 juni skriver Thomas Arvidsson med anledning av Harold Campings profetia om jordens undergång. Angående Campings uttalande så är det väl knappast någon seriös kristen som tog honom på allvar, inte heller icke troende gjorde nog det.Vad som är mer bekymmersamt är att inte budskapet om Jesus andra tillkommelse tas på allvar eller förkunnas i någon större utsträckning i vårt land.

Dagen - 11 feb 11 kl. 03:00

Fokus på Jesus i Södra Vätterbygden

Med start den 20 februari och hundra dagar framåt kommer fokuset på Jesus vara extra stort bland en majoritet av kyrkorna i Södra Vätterbygden. Tillsammans genomför man kampanjen 100 dagar med Jesus.

Det är 32 församlingar från åtta olika samfund som tillsammans satsar på att kampanja för kristen tro under våren.

Dagen - 09 aug 11 kl. 03:00

Ingen kan gå oberörd förbi Jesus

Jesus är ingen man kan stå neutral inför. Han utmanar och ger oss ingen ro. Antingen älskar man eller så ratar man honom.

Dagen - 25 jan 11 kl. 03:00

Nio falska Jesus-versioner - och en äkta

Jag har ingen tautering och planerar heller inte att skaffa någon. Men jag möter många unga kristna som har hakat på tatueringstrenden och när jag träffar en ung man med orden "Jesus dog för mig" inristade på ryggen kritiserar jag inte hans smak.Vad man än tänker om tatueringar kan man inte ignorera det som står i Uppenbarelsebokens nittonde kapitel där Johannes i vers 16 skriver om Jesus att han har ett av sina namn inskrivet på låret: "Konungarnas konung och herrarnas herre.

Dagen - 03 maj 11 kl. 11:18

Jesus bad om enhet, inget annat

Svar till Barbro Sigfridssons antikel i Dagen den 20 april. Det är inte ofta mitt hjärta fylls av sorg när jag läser Dagen, men Barbro Sigfridssons inlägg i debatten om pingstledarnas förestående besök i Rom tillsammans med den katolske biskopen Anders Arborelius fyllde mitt hjärta med sorg. Sigfridsson vill stå med båda fötterna rotade i den bibliska myllan och det uppskattar jag och kanske just därför skriver jag dessa rader.

Världen Idag - 18 aug 20 kl. 00:10

Att komma i Jesu namn är som att komma med hela himlens uppbackning.

Jag har en blyertsteckning av Jesus, inramad som tavla på min vägg. Han har ansiktet lyft mot himlen med ett stort leende, hans hår är lite busigt rufsigt och man anar hans värme, hans kärlek och hans glädje i ögonen. Det där är min Jesus och så ser han på mig.

Dagen - 06 jul 11 kl. 03:00

"Jag älskar att höra om Jesus"

hönö. De kan ha bott länge i landet men aldrig sett havet. Till Hönökonferensen kommer asylsökande för att uppleva ett annat Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.