Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 31 October, 02:32

Vimmerby Tidning - 16 okt 20 kl. 23:10

Mattias utröstad ur "Idol""Idol"-äventyret är över för Mattias Nederman. Hans tolkning av Sam Smiths "Stay with me" övertygade inte tittarna tillräckligt. –Det är skittråkigt, jag har haft sjukligt kul på den här resan. Men alla är skitbra, vem ska åka ur, liksom? säger Nederman..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Idol, Mattias Nederman, Sam Smiths Stay, Nederman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mattias, utröstadur , Idol
BT - 12 maj 20 kl. 13:00

Robinson-Mattias utröstad – men fortsätter

Mattias Petterson har blivit utröstad ur ”Robinson” i det senaste örådet. Men tävlingen är ändå inte över för hans del. Nu har han hamnat i ”Gränslandet” och har chans att ta sig tillbaka till tävlingen..

BT - 21 maj 20 kl. 20:00

Resan över för Robinson-Mattias – utröstad för andra gången

I ”Robinsons” sista öråd före finalen blev Mattias Pettersson utröstad och tvungen att lämna tävlingen – för andra och sista gången..

Posh24 - 28 nov 13 kl. 08:26

Därför ville Björn Norrby bli utröstad från Paradise Hotel!

I gårkvällens avsnitt av Paradise Hotel var det 25-åriga Björn Norrby som fick lämna programmet. Men vad tittarna inte fick se var att han bad de andra deltagarna om att få bli utröstad. "Jag sa det rakt ut, två tre timmar innan parceremonin, att jag ville åka hem", förklarar han för Expressen.

Expressen - 16 nov 13 kl. 00:34

Bards plan: Att få Sandra utröstad

Alexander Bards plan fungerade - Sandra Wikström slogs ut ur "Idol". Då slår Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge tillbaka mot jurykollegan. – Han särbehandlar vissa.

Expressen - 07 nov 14 kl. 22:50

Utröstad – då gick han till attack – mot juryn

Petter tvingades lämna "Idol". Då gick han till skarpt attack mot juryn. – Det enda som händer är att vi blir sågade, säger Petter..

GöteborgsPosten - 24 okt 14 kl. 22:45

Philip Spångberg utslagen ur "Idol"

Totalsågad och utröstad - men inte uträknad. -Vänta om fem år. Då kommer jag vara en jäkla bra artist, sade Philip Spångberg i TV4:s eftersnack efter att ha röstats ut ur "Idol"..

Trelleborgs Allehanda - 31 okt 14 kl. 22:37

Matilda Gratte åkte ur "Idol"


Kärlek var temat när sju deltagare skulle bli sex i fredagens deltävling av "Idol".Men för Matilda Gratte blev det sorgsna tårar och en förnimmelse av skräck så här i halloweentider. Hon fick nämligen lämna tävlingen efter att ha blivit utröstad av TV4-tittarna.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 22:37

Matilda Gratte åkte ur "Idol"


Kärlek var temat när sju deltagare skulle bli sex i fredagens deltävling av "Idol".Men för Matilda Gratte blev det sorgsna tårar och en förnimmelse av skräck så här i halloweentider. Hon fick nämligen lämna tävlingen efter att ha blivit utröstad av TV4-tittarna.

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 14 kl. 22:40

Matilda Gratte åkte ur "Idol"

Kärlek var temat när sju deltagare skulle bli sex i fredagens deltävling av "Idol". Men för Matilda Gratte blev det sorgsna tårar och en förnimmelse av skräck så här i halloweentider. Hon fick nämligen lämna tävlingen efter att ha blivit utröstad av TV4-tittarna.

Västerbottens Folkblad - 31 okt 14 kl. 22:39

Matilda Gratte åkte ur ”Idol”

Kärlek var temat när sju deltagare skulle bli sex i fredagens deltävling av ”Idol”. Men för Matilda Gratte blev det sorgsna tårar och en förnimmelse av skräck så här i halloweentider. Hon fick nämligen lämna tävlingen efter att ha blivit utröstad av TV4-tittarna.

SvD - 24 okt 14 kl. 22:59

Philip Spångberg utslagen ur ”Idol”

Totalsågad och utröstad - men inte uträknad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.