Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 22 October, 23:06

Aftonbladet - 16 okt 20 kl. 22:39

Macron: Läraren blev utsatt för ett terrorangrepp▸ Frankrikes president Emmanuel Macron säger på en presskonferens att läraren som halshöggs utanför Paris blev offer för. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Emmanuel Macron, Paris

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Macron, Lärarenblev , utsattför ett , terrorangrepp
GöteborgsPosten - Igår: 22:10

Macron: Islamister vill åt vår framtid

Samuel Paty mördades för att han "förkroppsligade Republiken", slog Frankrikes president Emanuel Macron fast under en ceremoni tillägnad den 47-årige läraren som knivskars till döds efter att undervisat om yttrandefrihet och visat de så kallade Muhammedkarikatyrerna..

YLE - 19 jun 17 kl. 05:50

Morgonkollen: Lastbil körde in i folkmassa i London, egen majoritet för Macron, riksdagen behandlar den nya regeringskoalitionen

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes Upp till tio människor har skadats i Storbritannien då en paketbil mejade ner fotgängare vid en moské i norra London. Föraren har gripits men polisen vill inte ännu säga något om ett eventuellt motiv.

YLE - 19 jun 17 kl. 05:50

Morgonkollen: Klar majoritet för Macron, lastbil körde in i folkmassa i London, riksdagen behandlar nya regeringskoalitionen

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes En människa har dött och ett tiotal har skadats i Storbritannien då en paketbil mejade ner fotgängare vid en moské i norra London. Föraren har gripits men polisen vill inte ännu säga något om ett eventuellt motiv.

YLE - 19 jun 17 kl. 05:50

Morgonkollen: Klar majoritet för Macron, paketbil körde in i folkmassa i London, riksdagen behandlar ny regeringskoalition

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes En människa har dött och ett tiotal har skadats i Storbritannien då en paketbil mejade ner fotgängare vid en moské i norra London. Föraren har gripits men polisen vill inte ännu säga något om ett eventuellt motiv.

Expressen - 07 feb 20 kl. 11:42

24 år äldre läraren fångade Emmanuel Macrons hjärta

Nu är han en av de mäktigaste männen i Europa.Då var Emmanuel Macron en 15-åring som blev förälskad i sin lärare.– När de är tillsammans är det som att världen inte existerar, säger Brigitte Macrons dotter Tiphaine Auziére i en dokumentär..

Expressen - 06 maj 17 kl. 00:13

Macron utsatt för en massiv hackerattack

Emmanuel Macrons mejl misstänks ha läckt ut, skriver Reuters. Presidentkandidatens kampanj säger att de har utsatts för en massiv hackerattack..

SR - 06 maj 17 kl. 01:16

Macron utsatt för massiv hackerattack

Den franska presidentkandidaten Emmanuel Macrons kampanj har utsatts för en massiv hackerattack. Bland annat ska mängder av dokument ha läckts ut på nätet..

YLE - 05 maj 17 kl. 17:10

"Presidentvalet i Frankrike mer skrämmande än spännande"

På söndag är det dags för andra omgången i det franska presidentvalet där valet står mellan Marine Le Pen och Emmanuel Macron. Fransmän i Finland röstar nog, men en del är oroliga för det ökande stödet för Nationella fronten. Valet har stor betydelse också för oss.

Expressen - 08 maj 17 kl. 08:41

Nu flyttar de in i det lyxiga Élyséepalatset

Tillsammans klev de fram till de jublande folkmassorna efter segern i presidentvalet. Nu börjar det nya livet i Élyséepalatset för Emmanuel Macron, 39, och hans fru Brigitte, 64, – där möten och festligheter med världsledare tillhör vardagen. Men där familjelivet samtidigt har en utsatt position.

Expressen - 23 maj 19 kl. 11:03

Brigitte Macrons oro för dottern Tiphaine

Brigitte Macrons yngsta dotter har flera gånger varit utsatt för dödshot.Nu slår franska myndigheter återigen larm om Tiphaine Auzières säkerhet.Brigitte Macron ska vara utom sig av oro – så pass att hon har svårt att sova, skriver franska Gala..

Sydsvenskan - 09 maj 17 kl. 07:19

Dramalärarens nya roll: Frankrikes första dam

Den tidigare dramaläraren från Amiens gör sig redo för en ny roll. När hennes man flyttar in i Élyséepalatset blir Brigitte Macron ny första dam i Frankrike. Hon har spelat flera roller i Emmanuel Macrons liv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.