Expressen > Sport

Tuesday, 20 October, 04:51

Expressen - 16 okt 20 kl. 22:31

”Tror på att allt föddes i ett labb”Efter ett besök i föräldrahemmet i Turin blev Genoas målvakt Mattia Perin sjuk i corona. Övriga familjemedlemmar testade negativt – vilket fick Perin att dra sina egna slutsatser.– Jag är fortfarande övertygad om att allt föddes i ett laboratorium, säger Perin i La Republicca..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Turin, Genoas, Mattia Perin, Perin, La Republicca

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trorpå att allt , föddesi ett , labb
Nyheter 24 - 01 feb 11 kl. 16:57

Han odlar kött i labb


I ett litet laboratorium i South Carolina odlar Vladimir Mironov sitt eget konstgjorda kött. CHARLESTON. Biologen Vladimir Mironov, 56, har jobbat i sitt lilla labb i tio år.

YLE - 20 apr 15 kl. 17:18

Lyckat val för SFP i Västnyland men målen nåddes inte

Att det gick så bra för SFP i Västnyland i riksdagsvalet kan bero på allt från tydlighet till Haglund-effekten, tror man från olika partier i Västnyland. SFP nådde ändå inte sina mål, säger SFP:s kontaktchef i Nyland, Andreas Elfving. SFP gick framåt i alla kommuner i Västnyland och blev den stora västnyländska vinnaren.

YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

IDG - 08 apr 17 kl. 06:07

Nytt labb i Luleå mäter hjärnans undermedvetna för att ta fram ny teknik


Ny teknik påverkar vår vardag på fler sätt än vi kanske tror. Hur hjärnans undermedvetna påverkar ny teknik däremot - det ska ett nytt labb på Luleå tekniska universitet hjälpa forskarna att ta reda på..

YLE - 17 mar 17 kl. 18:59

Freja föddes planerat hemma

För två veckor sedan träffade vi höggravida Carolina Beijar i Korsholm. Hon berättade om sitt beslut att föda sitt första barn hemma, om hennes tilltro till kroppen och trygghet i hemmet. Nu är det dags att träffa henne igen för att höra hur det gick då lilla Freja kom till världen.

Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 08:30

Tim Cook från Apple tror att AR kommer ”förändra allt”

I en intervju med BuzzFeed svarade Apples vd på en fråga om Augmented Reality (AR). Enligt honom kommer AR att ”förändra allt”, precis så som appar gjorde när det lanserades år 2008. Om du jobbar med marknadsföring ska du lyssna extra noga då han delar med sig av sina visioner.

SR - 06 dec 17 kl. 06:00

Odlade hamburgare – på väg från labb till restaurang

Om cirka tre år kan vi beställa labbodlade hamburgare på restauranger. Det tror professor Mark Post, mannen bakom den första odlade hamburgaren..

Nya Wermlands Tidningen - 09 aug 12 kl. 08:30

Dottern föddes svårt hjärnskadad

Nazdar Mustafa och hennes man Jutyar Sindy lämnades ensamma i ett förlossningsrum i timmar. Först när barnet var på väg ut kom personalen springande Dottern Lava föddes svårt hjärnskadad. Något som föräldrarna tror kunde ha undvikits..

Expressen - 06 okt 12 kl. 00:00

Får föddes med sitt huvud upp-och-ner

Fåret Terry föddes med huvudet upp-och-ner. Nu sprids filmen på det missbildade fåret snabbt på Youtube. ??

Nyheter 24 - 27 sep 13 kl. 10:08

Flicka föddes med två huvudenBebis med jättehuvud

NANGARHAR. Afghanska Asree Gul föddes med två huvuden. Den lilla flickan, som också har en fullt frisk tvillingsyster, opererades förra veckan i en komplicerad operation.

YLE - 10 nov 16 kl. 13:10

Baby föddes med hjärnskada vid Borgå bb – fallet utreds av Valvira

En baby föddes med en hjärnskada i samband med en förlossning vid Borgå sjukhus. Valvira utreder nu om avvikelser från den normala praxisen har inträffat. Enligt ett nyhetstips som Yle Östnyland har fått handlar fallet om att en ansvarig läkare i våras i samband med en förlossning gjorde en felbedömning och väntade för länge med att göra ett kejsarsnitt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.