DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 22 October, 10:56

DalaDemokraten - 16 okt 20 kl. 22:20

Amnérs kritik – tyckte utvisningen var felaktig: "Inte ens nära hans skridskor"Viktor Amnér drog på sig en utvisning vilket ledde till Tingsryds 2–1-mål. Efteråt var MIK-backen....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Amnér, Tingsryds, MIK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amnérs, kritik, tyckte, utvisningenvar , felaktigInte , ens, nära, hans skridskor
Nerikes Allehanda - 31 jul 20 kl. 05:35

Kritik mot Universitetet och Amnås utredning om Campus Grythyttan: Skrivbordsprodukt för att motivera flytt

Beträffande Erik Amnås utredning av Campus Grythyttan så framstår den mer som en....

SmålandsPosten - 12 jan 14 kl. 22:37

Förra Trojalånet sänkte Troja

Troja/Ljungby hade inte råd att behålla Simon Mattsson, som därmed gick vidare till Almtuna. I lördags gjorde Simon två av tre mål för Uppsalalaget, som därmed lämnade Sunnerbohov med en 3–2-seger (1–1, 1–1, 1–0) och tre friska poäng. – Vi går hem med tomma händer.

Politologerna - 30 maj 15 kl. 15:05

Deltagardemokratens dilemma

Inlägget är gemensamt författat av Åsa von Schoultz (professor i statsvetenskap, Mittuniversitet), och Gissur Ó Erlingsson *** Att föreslå åtgärder för att stärka människors möjligheter till delaktighet i och inflytande över det politiska beslutsfattandet mellan valen är ett av de uttalade uppdragen inom ramen för den pågående demokratiutredningen. Uppdraget kan ses som en del av en långsiktig internationell trend mot införandet av en allt rikare flora av kanaler för medborgarna att göra sig hörda via. Inom Sveriges gränser har det inom demokratipolitiken åtminstone sedan 1980-talet pågått frisk aktivitet med att experimentera med olika typer av direkt- och/eller deltagardemokratiska innovationer, ute i kommunerna (jämför t.

Politologerna - 09 maj 14 kl. 10:59

Efterlyses: en samlad diskussion om kommunala bolag

Detta inlägg bygger på ett pilotprojekt om kommunala bolag som jag idag bedriver tillsammans med Anna Thomasson och Richard Öhrvall, där forskningsassistenterna Fredrik Olsson och Mattias Fogelgren också ingår. *** Antalet kommunala bolag har ökat ordentligt de senaste två decennierna. Från att ha varit drygt 1 300 i början av 1990-talet, finns idag omkring 1 700 stycken (jfr Statskontoret 2012).

Skånskan - 10 sep 19 kl. 20:00

”Ge inte bidrag till Ibn Rushd”

SKURUP Sverigedemokraterna tar upp i en ny motion att de inte vill att kommunen betalar ut pengar till studieförbundet Ibn Rushd.
– Tre tusen kronor är inte mycket, det handlar mer om en markering, säger Lars Nyström (SD).I en nyskriven motion föreslår SD att kommunen omedelbart avslutar allt samarbete med det muslimska studieförbundet Ibn Rushd och inte betalar ut några medel i framtiden.

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 12:27

Olle F. förklarar: Så här fick jag mitt första jobb som betalade 525 kronor i månadslön

I många år har jag hanterat rekryteringar och intagningar, av allt från gröna Berghssökande till chefer i organisationer och företag. Tråkigt nog fick jag då klart för mig att många sökande kommer alldeles för dåligt förberedda till intervjuer, att de vet på tok för lite om företaget och arbetsuppgifterna. Och dessa är kandidater som redan passerat första gallringen av massproducerade ansökningar som hejsan-här-är-jag.

BT - 16 dec 13 kl. 12:20

Twin Peaks lade grunden till allt

Livet varar för evigt och därför ser jag om en TV-serie jag älskade när jag gick i sjuan. När det första pilotavsnittet av Twin Peaks sändes i Sverige förstod jag något om besatthet och rus, trots att det enda jag dittills varit besatt av var Richard Herrey och det enda ruset jag känt var att snurra fort fort fort och sedan falla ihop på någon gräsmatta av yrsel. Den vagt drömlika vinjettmusiken, skådespelarnamnen som trycktes fram i överstrykningspennegrönt mot en fond av nordamerikanska skogar och sågverk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.