News55 > Nyheter

Tuesday, 20 October, 22:45

News55 - 16 okt 20 kl. 21:56

Mitt i las-kaoset: Stödet för V ökarVänsterpartiet verkar ha gynnats av kaoset kring las-förhandlingarna och hotet om att försöka avsätta statsminister Stefan Löfven (S). I en ny sympatimätning från Sifo, som publiceras i Göteborgs-Posten och Svenska Dagbladet, ökar partiet sitt stöd från. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Stefan Löfven, Sifo, Göteborgs-Posten, Svenska Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt i las-kaoset, Stödetför V , ökar
Expressen - 25 dec 18 kl. 14:31

Kaoset inför Maulers storfajt: ”Skiter i oss”

Det råder biljettkaos efter att Alexander "Mauler" Gustafssons titelmatch flyttats till Los Angeles.Mängder av svenskar som har bokat resa och boende i Las Vegas står nu utan biljett till drömmatchen.– Det är bedrövligt, säger Lena Gustafson Wiberg.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 15 kl. 20:30

Kaoset inför drömfajten tänder Pannie

Bara timmar innan flyget till Las Vegas skulle lyfta var det fortfarande oklart om Pannie Kianzad skulle få leva sin dröm.
– Efter allt som hänt är jag säker på att jag kommer göra mitt livs match..

SR - 18 aug 17 kl. 14:51

Emma upplevde kaoset: ”Det var som en krigszon”

Emma fick en resa till Barcelona i 40-årspresent. Men hon hann knappt till hotellet på Las Ramblas innan en skåpbil rammade gatan i en terrorattack..

Kristianstadsbladet - 21 nov 13 kl. 09:22

"Människor tvingas tacka nej till jobb"

Svar till Christer Nylander som tycker i tisdagens Kristianstadsbladet (131119) att dagens lagstiftning stänger ut arbetslösa.
Folkpartiet och Christer Nylander pratar om arbetslinjen. Alliansen pratar om arbetslinjen.

Barometern - 04 jul 14 kl. 15:00

Ingen höjd lön för sköterskorna i sommar

Sedan den 1 juni har det inte funnit några ledningsansvariga sjuksköterskor på akuten i Kalmar. Under torsdagen återupptogs LAS-funktionen, men någon extra lön blir det inte än. – Det vi har kämpat för har kommit till stånd, även om det känns tråkigt att vi inte får extra betalt i sommar.

BT - 24 dec 14 kl. 14:12

"Du sade bara 'jävlar, jävlar'"

Tomas Pajuste var inte i Khao Lak när tsunamin tog hans söner. Men han har varit där varje jul sedan dess.- För mig slutade julen att finnas då.

Sydsvenskan - 01 jul 15 kl. 15:17

Dans-kaos med Kumbia Queers

Om det är någon som trott att ett queer-tropipunk-cumbiaband skulle vara en smal företeelse, bevisade Kumbia Queers motsatsen med tisdagens turnépremiär på Pildammsteatern. Från det att de sex bandmedlemmarna plockar upp instrumenten och börjar spela sin version av "Misirlou" (även känd som "Pulp Fiction-låten") tills de sista syntslingorna ebbar ut har de den, till och med för Sommarscen, väldigt blandade publiken i sina händer.Kumbia Queers uppstod 2007 när medlemmar ur de båda punkrockbanden She Devils (Argentina) och Las Ultrasónicas (Mexiko) beslutade sig för att starta ett gemensamt projekt.

SmålandsPosten - 26 nov 13 kl. 07:19

Donna Tartt: Steglitsan

Steglitsan känns som en modern och mörkare version av Charles Dickens verk Oliver Twist. Den handlar om livets kaotiska villovägar, som ingen kan förutse, men som ändå stundtals ger en känslan av att vara en fågel fastkedjad vid en pinne. Att Donna Tartt släpper en bok är ungefär en lika sällsynt händelse som att gå in i ett nytt decennium.

ÖstersundsPosten - 19 aug 17 kl. 05:30

På söndag kommer födelsevrålet att eka mellan i Östersund

De är arga, ledsna och allmänt bara less på situationen för landets gravida. Nu vrålas det i hela landet för bättre arbetsmiljö för barnmorskor och för bättre vård för landets gravida kvinnor.
Barnmorskan Kristina Jonsson är en av de som tröttnat.

ÖstersundsPosten - 19 aug 17 kl. 05:30

På söndag kommer födelsevrålet att eka i Östersund: "Vi har banderoller, megafoner och kalastutor"

De är arga, ledsna och allmänt bara less på situationen för landets gravida. Nu vrålas det i hela landet för bättre arbetsmiljö för barnmorskor och för bättre vård för landets gravida kvinnor.
Barnmorskan Kristina Jonsson är en av de som tröttnat.

Aftonbladet - 04 okt 13 kl. 06:03

? Varit katastrof

HIF-spelare om kaoset: bo Middagar bojkottades bo Bötessystemet las ned bo Spelarrådet ett fiasko.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.