Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 22 October, 05:42

Aftonbladet - 16 okt 20 kl. 21:51

Systembolaget börjar sälja kyld öl▸ Systembolaget öppnar Ölstudion, en butik där ölen kommer att säljas kallare än vanligt..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ölstudion

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systembolagetbörjar , sälja, kyld, öl
UNT - 02 okt 15 kl. 11:58

Ska Systembolaget sälja kylda drycker?

Tiden är mogen för försäljning av kall öl på Systembolaget..

YLE - 27 okt 14 kl. 11:32

Alko slutar sälja Fireball

Alko drar bort whiskylikören Fireball från butikshyllorna efter att man hittat för höga halter av propylenglykol i likören. Propylenglykol är ett ämne som produceras av råolja, enligt tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården Valvira. Ämnet används vid flygfält för att ta bort isen från flygplan, men också i livsmedel, kosmetika, läkemedel och plastprodukter.

Cornucopia - 27 dec 18 kl. 11:53

Färdigkyld champagne på Systembolaget

Döm om min förvåning när det visar sig att det finns färdigkyld champagne på Systembolaget i Focus huset i Gårda, i Sveriges framsida Göteborg. Vet EU om detta?Champagne på kylning på Systembolaget.

Expressen - 02 okt 15 kl. 10:14

Arkelstens förslag: Kyld öl på Systemet

Riksdagsledamoten Sofia Arkelsten (M) vill att tiden för fickljummen snaps och rumstempererad öl ska vara förbi. I en motion till riksdagen föreslår hon att Systembolaget ska tillåtas sälja kylda drycker ur sitt sortiment..

Dagens PS - 12 dec 17 kl. 10:08

Därför har Systembolaget stängt under julhelgen

SPONSRAT AV SYSTEMBOLAGET: Jul och nyår närmar sig och till skillnad från en del andra butiker har Systembolaget inte öppet under julhelgen. Det finns en anledning. Här får du förklaringen – och kan kolla bolagets öppettider under helgerna.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 13 kl. 13:13

Systembolaget anmäler City Gross

Arkivfoto: Scanpix
Systembolaget polisanmäler City Gross och företaget Winefinder, som börjat sälja alkohol över nätet.
"Det är nu oerhört viktigt att regering och riksdag tydliggör vem som har rätt att sälja alkohol i Sverige och vem som inte har det", säger Systembolagets vd Magdalena Gerger i pressmeddelandet.Matkedjan City Gross har exempelvis börjat sälja alkohol tillsammans med sin matkasse via internet, och kassen kan även hämtas ut i butik.

Dagens PS - 19 dec 16 kl. 15:08

Därför har Systembolaget stängt på julafton

Ungefär nio av tio vuxna i Sverige dricker alkohol. En del dricker mer, andra mindre. För många är vin, öl och sprit synonymt med något festligt, men alkoholen har en baksida.

BT - 09 jul 13 kl. 12:59

Systembolaget anmäler City Gross

Systembolaget polisanmäler City Gross och företaget Winefinder, som börjat sälja alkohol över nätet. "Det är nu oerhört viktigt att regering och riksdag tydliggör vem som har rätt att sälja alkohol i Sverige och vem som inte har det", säger Systembolagets vd Magdalena Gerger i pressmeddelandet.Matkedjan City Gross har exempelvis börjat sälja alkohol tillsammans med sin matkasse via internet, och kassen kan även hämtas ut i butik.

Alliansfritt Sverige - 10 maj 13 kl. 16:43

CUF: Systembolaget ska sälja knark och avskaffas

DROGER. Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF) har i helgen beslutat att vara för en legalisering av cannabis. Argumentet är helt klart ett av de bättre för en legalisering:
Regleringen är enligt förbundsordförande Hanna Wagenius tänkt att fungera som för alkohol, bland annat med en åldersgräns på 20 år för att köpa cannabis.

Sydsvenskan - 02 jan 15 kl. 04:00

Grattis, Systembolaget

Vi får ofta höra, baserat på någon sorts undersökningar, hur nöjda vi är med monopolet Systembolaget. Jag har alltid undrat hur det kommer sig att vi alla verkar tycka så lika i den här extrema frågan. Det statligt ägda Systembolaget har en reklam och pr-budget som inget annat företag i branschen kan matcha.

BT - 17 jun 13 kl. 07:58

Systembolaget tar in risvin

Systembolaget backar nu och tar in de omdiskuterade risvinerna i sitt sortiment. Därmed kan det vara slut på möjligheten att köpa de 14-procentiga matlagningsvinerna i vanliga matbutiker, skriver Aftonbladet. Det var i förra veckan som SVT:s Västnytt avslöjade att det helt lagligt går att köpa matlagningsvin med en alkoholhalt på 14 procent i vanlig livsmedelsbutik.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.