GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 October, 14:58

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 12:47

Två fick varm tjära i ansiktet – förda till sjukhus



Två asfaltsläggare i Lerum har fått brännskador i ansiktet efter att ha fått varm tjära i ansiktet. Båda personer har fått föras till sjukhus med ambulans..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Lerum

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåfick , varm, tjärai , ansiktet, fördatill , sjukhus
Expressen - 28 jan 15 kl. 08:54

Gick till attack på tåget – med varm choklad

29-åringen blev förbannad när hans tågkort inte gav honom rätt till rabatt. Då gick han till attack mot tågpersonalen - och kastade en kopp varm chokladmjölk rakt i ansiktet på värden. Nu är den 29-årige mannen misstänkt för misshandel..

Sydsvenskan - 26 jul 13 kl. 06:30

En stark hand slöt sig kring hans näsa och mun och en arm grep tag runt hans midja och slet ned honom från pollaren.?Ligg still.?En väsande röst tätt intill hans vänstra öra. Okänd. Han låg på magen med ansiktet i gruset. Kunde inte, vågade inte vända

Högtrycket som dragit in från öster bestämde sig för att stanna kvar. Den sista helgen i juli trängde malmöborna ihop sig på stadens stränder Ribersborg och Sibbarp, och sökte svalka i det tjugogradiga havet. Värmen höll i sig under veckan som följde och glassfabrikanterna och ölutkörarna hade bråda dagar.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 15:56

Tog stryptag med duschdraperi

höör Mannen kastade varm mat i ansiktet på sin flickvän, försökte strypa henne med ett duschdraperi och rispade henne med en kniv i låret. Nu döms den 27-årige mannen för grov kvinnofridskränkning, olaga hot och övergrepp i rättssak. Straffet blir ett års fängelse.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

15. Godnattsagor för barn som dricker

Det var en för länge sedan bortglömd liten rondell. Sedan en nerlagd bilverkstad som fortfarande gjorde reklam för billig biltvätt. Sedan en återvändsgränd.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

Nyheter 24 - 06 aug 11 kl. 13:16

Publikfavoriten: "Stort när de sjöng mitt namn"


Markus Karlsson var lagkapten när Djurgården vann SM-guld 2002 och 2003. Läs vad han har att säga idag om framgångarna, publiken och "blodbilden" han fått lära sig att leva med. STOCKHOLM.

Trelleborgs Allehanda - 01 dec 11 kl. 20:51

Eloise är årets lucia i Trelleborg

Namnet på årets lucia avslöjades inte förrän minuterna innan kröningen på fredag kväll.
Det var åtminstone det som Veronika Larsson, kommunens lucia-ansvariga, hade lurat i de sju tjejerna i förväg. Därför anade varken Eloise Jönsson Lindell eller någon av de andra att "rätt" tjej redan från början hade kronan på sig när de tågade in och ställde upp sig för att sjunga för bostadsrättsföreningen Kvadraten på torsdagskvällen.

SmålandsPosten - 28 apr 14 kl. 08:06

När teater blir som livet självt

Ibland lyckas en teaterföreställning beröra på djupet hos en hel publik. Berättelsen, den fysiska närvaron, känslorna som fortplantar sig från scenen ut bland publiken. Och mellan varje enskild person i publiken.

Barometern - 25 jul 14 kl. 20:35

Självsäker och valpig på samma gång

Thomas Stenström är en akt som står ut lite på den numera extremt dansorienterade Emmabodafestivalen. Den 25-årige Uddevallasonen gör nämligen ren och skär indiepopmusik på svenska. Oavsett vilket så omfamnar festivalpubliken Thomas Stenström.

YLE - 08 sep 17 kl. 12:08

De anhöriga kräver rättvisa – vill se de åtalade dömda för mord

Andra dagen av den så kallade styckmordsrättegången börjar med att offrets änka får berätta om sin man och vad som hände efter att han försvann. Känslorna ligger på ytan redan från början. - Vi hade ett bra och kärleksfullt förhållande.

City - 10 mar 11 kl. 10:08

Peppa in våren med City

Foto: Sara Mac KeyLexie Lööw Zambrano och Neda Omar njuter av en Piggelin i vårsolen vid Kornhamns torg i Gamla stan. I helgen siktades den första tussilagon på Ingarö i Stockholms skärgård, rapportade Naturhistoriska riksmuseet. Enligt SMHI kan vi dock inte ropa ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.