Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 22 October, 22:42

Sydsvenskan - 16 okt 20 kl. 21:11

Trafikolycka med farligt godsEn trafikolycka med farligt gods har inträffat på väg 101 väster om Anderslöv..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Anderslöv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikolyckamed , farligt, gods
Trelleborgs Allehanda - 15 mar 11 kl. 06:30

Farligt gods kunde ha exploderat

"Ren tur" att incidenten ombord på färjan Peter Pan inte blev värre.
På kvällen den 27 januari fick färjan Peter Pan vända tillbaka i Trelleborgs hamn efter att det börjat ryka från två containrar på en lastbil ombord. En matros upptäckte röken precis efter att färjan kastat loss från kajen.

YA - 26 sep 13 kl. 06:30

Stopp för farligt gods i centrum

Kommunen ville ha bort all tung genomfartstrafik från centrala Tomelilla. Så långt vill inte länsstyrelsen sträcka sig ? men det blir i alla fall stopp för transporter med farligt gods.

GT - 17 jan 19 kl. 21:39

Larm: Lastbil med farligt gods i trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på riksväg 44 i Uddevalla kommun. Enligt larmet läcker lastbilen farligt gods.– Räddningstjänst, ambulans och polis är larmade, säger Mikael Sivenbring på SOS Alarm..

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 11 kl. 06:30

Sällan farligt gods inte är deklarerat

Att företag eller chaufförer medvetet låter bli att deklarera farligt gods innan de åker med färjor är inte särskilt vanligt i de skånska hamnarna. Det menar Tomas Nilsson, förste kustbevakningsinspektör på Kustbevakningen i Skåne.
Han har i sitt uppdrag att göra kontroller av lastbilar i hamnarna.

Alingsås tidning - 27 apr 16 kl. 14:14

Olycka med farligt gods på E20

Flera fordon är inblandade i en trafikolycka på E20, vid Hästerydsmotet söder om Alingsås. Ett av fordonen ska ha farligt gods i lasten, enligt larmet till SOS Alarm. Det finns ännu inga uppgifter om hur allvarlig olyckan är.

Expressen - 06 jul 16 kl. 16:59

Lastbil med farligt gods i trafikolycka

En lastbil med farligt gods har varit inblandad i en singelolycka på E4 norr om Lövånger, skriver Norran. Vägen har blockerats på grund av olyckan. – Det kan bli aktuellt att trafiken dirigeras om, säger Daniel Harala vid räddningstjänsten..

Sydsvenskan - 03 sep 17 kl. 20:59

Olycka med lastbil med farligt gods

En trafikolycka med en lastbil och en personbil har inträffat på E6 vid Tygelsjö. Lastbilen har farligt gods, enligt de första uppgifterna..

Jönköpingsnytt - 11 sep 17 kl. 17:37

Ny olycka på E4 - bil med farligt gods

Ytterligare en trafikolycka har inträffat på E4:an, denna gång i norrgående fil i höjd med XXL. Det ska handla om en lastbil, lastad med farligt gods samt en personbil som kolliderat.<br/>.

Sydsvenskan - 14 apr 20 kl. 08:08

Trafikolycka med farligt gods på Dalbyvägen

En lastbil med farligt gods har krockat med en personbil vid Gastelyckan..

Nyan - 20 apr 14 kl. 09:11

Ansgar ab kör farligt gods

Eftersom Trafiksäkerhetsverket satt stopp för passagerartransport då fartygen medför farligt gods (bensin, flytgas och explosiva ämnen) har landskapsregeringen har inlett arbetet med att klassa om några färjor för att kunna transportera farligt gods på ordinarie turer.
Men fram till att det är klart måste farligt gods transporteras på annat sätt. Fram till sista april har bränsleturerna kunnat lösas med eget tonnage utanför ordinarie turlista, men från och med den 1 maj till den 28 september kan man inte lösa alla transporter eftersom antalet turer i turlistan ökar.

Skånskan - 26 apr 16 kl. 07:48

Inget ovanligt med farligt gods på järnväg

Malmö Att farligt gods transporteras på järnväg är inget ovanligt. Efter att räddningsinsatsen avslutats vid 07-tiden på tisdagsmorgonen har Trafikverket tagit över ansvaret för olycksplatsen på rangerbangården där två tåg kolliderade vid 04-tiden.
En omfattande keminsats inleddes av räddningstjänsten sedan de konstaterats att en av de skadade vagnar kunde innehålla det giftiga ämnet natriumcyanid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.